Kaynanamın Sürekli Beni Kurban Bayramına Çağırtması

Hayır eşim gitmicek zaten o gitse giderdim. Ayrıca izindeyken kadın tatile birlikte gideriz anca beraber kanca beraber demişti bir yere gidememiştik. Bizde bu taraflarda bir yerlere gidelim dedik kkurbanda

eşin bile gitmicekse senin ne işin var yahu, boşver bayram trafiğinde seni sevmeyen saymayan insanlar için 15 saat çekmeye hiç değmez

evet yani o kadar zoruma gitti ki ağlamamak için zor tuttum kendimi. Kaynanam daa gelmiş diyor ki bir şey olmaz o da senin baban. Benim kendi babam bana asla böyle davrnmaz dedim.
işlerine geldi mi eee biz de senin annen babanız :63:
hayır efendim gelinden kız olmaz kaynana kayınpederden de ana baba olmaz, olmuyor malesef işte
şimdi siz ölseniz ( Allah korusun) sizin anneniz babanızın mı daha çok canı yanar onların ki mi ? ya da eşiniz ölse ( Allah korusun ) sizin ailenizin mi daha çok canı yanar onların ki mi ? fasa fiso bunlar tamam evlenince ana baba diyoruz ama bir yere kadar

ben de kendi babamın bir kere sesi yükselmemiştir bana karşı
ama kayınpederden azar işitmeye gelemem

eşim burda kesicez de se onlar bir şey demezki sürekli öyle yapmışlar gelenek gibi bir şey olmuş artık. Eşim ayrı kesicez de se onlar alınır zaten:) Dana ya giriyorlar eşime 2.000 düşüyor . Koyun alsak burda 800 e alırız. Yani eşim olmasa fazladan 2000 öderler.
fazladan niye 2000 ödesinler, kaç kişiyseniz 2000 onlara bölüştürülür. eşin gitmicekse senin ne işin var bu nasıl bi saçmalık. kaynana oğlunu doduruyosa, oğluda dolmaya hemen hazır heralde. hiç birinde iş yok

fazladan niye 2000 ödesinler, kaç kişiyseniz 2000 onlara bölüştürülür. eşin gitmicekse senin ne işin var bu nasıl bi saçmalık. kaynana oğlunu doduruyosa, oğluda dolmaya hemen hazır heralde. hiç birinde iş yok
aynen dolmasın o da
ayrıca karısını ne dıye 15 saatlik yola gönderiyor saçmalık :63:

Kusura bakmada senin esinde is yok karisini savunamayan adamla evlisin. Babasindan odu kopar diyorsun o zaman babasi seni dovse agzini acmaz .
Esinde gitmiyormus bir suru laf etmisler gitmemen en dogrusu .
Senin kara gozun kara kasin isin cagirmiyorlar is yaptirmak icin cagiriyorlar bunu da unutma.

biricik annesi oğluşundan rica ettiği için:)
valla benim tek bildiğim siz oraya gitseniz de bayramınız iyi geçmeyecek ( kaynana kayınpederle )
gitmeseniz de iyi geçmeyecek ,( eşiniz dolduruşa gelip sorun çıkarırsa)

iki ucu b.klu değnekse eğer ben gitmeyip eşimle kavga etmeyi tercih ederim :rapci:

Kusura bakmada senin esinde is yok karisini savunamayan adamla evlisin. Babasindan odu kopar diyorsun o zaman babasi seni dovse agzini acmaz .
Esinde gitmiyormus bir suru laf etmisler gitmemen en dogrusu .
Senin kara gozun kara kasin isin cagirmiyorlar is yaptirmak icin cagiriyorlar bunu da unutma.
Haklısın farkındayım. Eşimi çok pasif yetiştirmiş kaynanam olgun değil ve sürekli ona erkeklik karısına laf geçirmekle olur masaya yumruğunu koy mantığını aşılamışlar ve aşılamaya devam ediyorlar. Ben bunu düzeltmeye çalışıyorum kendimce.

valla benim tek bildiğim siz oraya gitseniz de bayramınız iyi geçmeyecek ( kaynana kayınpederle )
gitmeseniz de iyi geçmeyecek ,( eşiniz dolduruşa gelip sorun çıkarırsa)

iki ucu b.klu değnekse eğer ben gitmeyip eşimle kavga etmeyi tercih ederim :rapci:
Kalırsam bir iki gün surat asar sonra yumuşar.

Nasıl o seni arayip soylememisse sende aramaya tenezzül etme oğluyla gönder haberini gitme tabiki eşine anlat bi zahmet girsin o beynine anası babası da olsa laf söyletmesin bi zahmet

Kalırsam bir iki gün surat asar sonra yumuşar.
bence öle yapın boyun eğmeyin
eski konularınıza baktım da :KK12: eşinizle ve anasıyla çok zor
kabullensinler boyun eğmeyin ezdirmeyin kedinizi siz üniv mezunu meslek sabihi insansınız sizi ezmelerine izin vermeyin istemediğiniz bir şeyi asla zorla yapmayın

Sizden ziyade esinizin gitmesi lazim bence. Kurban babasiyla. Ama kocaman adam tek basina kesip oglunun ayagina kurbanini mi gonderecek? Siz de esinizden ayri bayram gecirmeye raziysaniz gitmezsiniz. Fakat bayramda kusluk olmasin bence. Sizde ailenizi ziyarete degil, kavga ettiginiz icin gitmissiniz zaten. Tepki gostermisler kendilerince.

Hayır eşim gitmicek zaten o gitse giderdim. Ayrıca izindeyken kadın tatile birlikte gideriz anca beraber kanca beraber demişti bir yere gidememiştik. Bizde bu taraflarda bir yerlere gidelim dedik kkurbanda
dogu goreviniz bitsede onlardan uzak yere tayin isteyin. tatile habersiz gidin bilmeleri gerekmiyor. mesafeli olun. bayramda esiniz gitmiyorsa ne isiniz var kv de evinde. annenize gidin illa bi yere gidecekseniz. kv ile anne ayni sehirdeyse ben anneme gider kv ye dar vakit bayramlasmaya giderdim yardimi haketmiyor bence. en guzeli esinle kalman.

Sizden ziyade esinizin gitmesi lazim bence. Kurban babasiyla. Ama kocaman adam tek basina kesip oglunun ayagina kurbanini mi gonderecek? Siz de esinizden ayri bayram gecirmeye raziysaniz gitmezsiniz. Fakat bayramda kusluk olmasin bence. Sizde ailenizi ziyarete degil, kavga ettiginiz icin gitmissiniz zaten. Tepki gostermisler kendilerince.
Kendilerince(!) valla bu durumu normal görmüşsünüz galiba umarım başınıza gelmez. Zira o koskoca adam dediğiniz insan ergen gibi benimle tartıştı.

Hele bir gitme kocan nasil ortalığı ayaga kaldirir.Bayramda ayri gayri olmaz.(beraber gidilecekse)
Eşin gidecekse git yani

Son düzenleme:

Eşin gitmiyorsa hiç kalkma gitmeye, duymamazlıktan gel, başbaşa tatil yapmak istiyorum zaten aramız gergindi, ben seni çok özledimmmm aşkıııımmmmm ayağına yatıp, adamın sırtını sıvazla, ne işin var boş ver gitme sakın

Back
X