• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamın tavrı

kedi severm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
3
Merhaba kızlar geçen sene ev aldık eksik vardı para olarak ve eşimin ailesi 400 bin civarı para yardımı yaptılar, bu para içinde kaymanamın bileziği de vardı yani bileğindeki bir tane tek olan bileziği bozdurmustu, ve geçen seneden beri sürekli bileziğini yapmamızı söylüyor sürekli istiyor ve tek oğlu var masrafları yok hayvanları falanda var yani hatta senede birkaç tane satıp yatırımlik altın da yapıyorlar ama ısrarla sürekli bileziğinin konusunu istemesi normalmi benim zoruma gidiyor artik yani. Elimizde hiç birsey yok sayılır yavaş yavaş toparlanıp birikim yapıyoruz ihtiyacı olmadığı halde istemesinden artık ondan soğumaya başladım. Yorumlarınızı bekliyorum benmi çok abartıyorum haklimiyim

artık ondan soğumaya başladım.
kadin hem en zor , ihtiyac duydugunuz anda bir bucuk yillik asgari ucret kadar parayi size vermis, sayelerinde ev sahibi olmussunuz simdi parasini istedi diye soğumaya baslamissiniz
gercekten kimseye iyilik yaramiyor. keske "ah kizim yok ki bizde de ah olaydi" vs diyip vermeseydi bu sefer istemeyecegi icin kaynananizdan sogumazdiniz

Merhaba kızlar geçen sene ev aldık eksik vardı para olarak ve eşimin ailesi 400 bin civarı para yardımı yaptılar, bu para içinde kaymanamın bileziği de vardı yani bileğindeki bir tane tek olan bileziği bozdurmustu, ve geçen seneden beri sürekli bileziğini yapmamızı söylüyor sürekli istiyor ve tek oğlu var masrafları yok hayvanları falanda var yani hatta senede birkaç tane satıp yatırımlik altın da yapıyorlar ama ısrarla sürekli bileziğinin konusunu istemesi normalmi benim zoruma gidiyor artik yani. Elimizde hiç birsey yok sayılır yavaş yavaş toparlanıp birikim yapıyoruz ihtiyacı olmadığı halde istemesinden artık ondan soğumaya başladım. Yorumlarınızı bekliyorum benmi çok abartıyorum haklimiyim
1 yılda bir bilezik geri ödenebilirdi sanki, neden en azından bileziği geri iade etmediniz ?

Haklı kadın, borç olarak kolundaki bileziği size vermiş. Ayrıca bu gelinler kayınailelerin muhasebecisi gibi maddi durumlarını onlardan iyi biliyor.
Konu sahibi birazdan "hamileyim" kartını oynayacak muhtemelen. Konu sahibi 12 haftalık hamileymiş çünkü.

Haklı kadın, borç olarak kolundaki bileziği size vermiş. Ayrıca bu gelinler kayınailelerin muhasebecisi gibi maddi durumlarını onlardan iyi biliyor.
Soğuması gereken biri var ama konu sahibi değil o 😂

Ben arkadaşlara katılamayacağım. Tek evladıymış birde, tabii ki verecekti. Ne demek vermek zorunda mı falan... Durumu iyiyse sürekli konusunu açması da yanlış. Soğumakta haklısınız. Size konuyu açtığında bu konuyu oğluyla konuşmasını söyleyin. Kendi aralarında halletsinler.

Çocukları evlenecek yaşa gelmiş kayınvalide halen hayvan bakacak; çocuklarıyla, çocuklarının eşleri de hem borç alacak hem de önce borçlarını ödemeyi düşüneceklerine araya hemen bir çocuk sıkıştıracak.

Ben arkadaşlara katılamayacağım. Tek evladıymış birde, tabii ki verecekti. Ne demek vermek zorunda mı falan... Durumu iyiyse sürekli konusunu açması da yanlış. Soğumakta haklısınız. Size konuyu açtığında bu konuyu oğluyla konuşmasını söyleyin. Kendi aralarında halletsinler.
Kadın kolundaki tek bileziği çıkarıp vermiş, vermek zorunda da değil yani.

Tek evladı yazmıyor orda, tek oğlu yazıyor öncelikle. Borç ödenmek üzere alınır, üstüne yatılmaz.

Zaten yardımda bulunmuşlar
Kadıncağız kocasından ömrü boyunxa bir bilezik görmüş daha da yerine koyduramamis belki..
Ya da kendi biriktirdi zar zor aldı nasıl da kıymetlidir o onun için düşünsene
Sonra bırgun evladım için dıye analigi ağır bastığından veriyor evladına
Ama kadinlik hevesi işte içinde de ukde kalmış taksam dıye özlüyor

Nıye odemeyesiniz?
Konu 400 bin verdiler evlatlarına, onu geri istiyorlar olsa başka konuşurdum.
Cunku bende Bi anneyim

Vermesin denmemiş zaten kadın isteyince niye kötü oluyor ? Bazıları ne meraklı sırf aileden biri diye eşin dostun altınının parasının üzerine yatmaya yaa. Belki kadının kendine göre ihtiyaçları var. En nefret ettiğim insan tipi borcuna sadık olmayan.

Ben elimde varsa evladıma her türlü desteği sağlarım ama herkes öyle olmuyor.. Şuan elimiz dar, yeni yeni toparlanıyoruz, şu zamana kadar vereceğiz diyin.. Istiyorsa vereceksiniz yani, kadının kendi bileziği, soğumanıza gerek yok, açık iletişim kurun..

Vermesin denmemiş zaten kadın isteyince niye kötü oluyor ? Bazıları ne meraklı sırf aileden biri diye eşin dostun altınının parasının üzerine yatmaya yaa. Belki kadının kendine göre ihtiyaçları var. En nefret ettiğim insan tipi borcuna sadık olmayan.
Durumları yeni toparlıyoruz demiş, üstüne yatıyoruz dememiş. Düzgün oku.

Back
X