slmlar herkese yaklaşık 2 ay önceki olayı şimdi yazma vakti buldum.
nerden konuya girceğimi bilmiyorum öncelikle eşimin ailesiyle
çok sağlıklı bi ilişkim yok elti,görümce,çocuklar daha önce kayınvaldeyle beraber
yaşıyoduk anlaşmazlık yüzünden evi ayırdım klasik problemler ben çıktım eltim taşındı kayınvaldeye
daha sonra çok samimi bir ortam olmasada düşe kalka görüşüyoduk ta ki 2 ay öncesine kadar
ben ailemde 8 saat mesafelik yerde yaşıyorum burda eşimin ailesi dışında
kimsem yok.Eltimde aynı şekilde ..
Ama ben bi çevre edindim ..olması lazım
eltim kaynanam ve görümcem dışında burda kimseyle
görüşmez arkadaşlık etmez buda onların çok hoşuna gider
benim çevrem var diye sinir olurlar bana kimseyle arkadaşlık etmemi istemiyolar.
işte kısaca böyle bide ailenin olmamasını kullanırlar çocukta olunca mecbur gelicek diye
konuya geleyim normal yaşantımız dvm ederken birgün arkadaşımla avm ye gittim
dönüşte kızımı kayınvalideme bırakıp ehliyet derslerime gidicektim
eve girdim hoşgeldin beş gittin muhabbet birde eşimin dayısı orda
eltim hepimiz salondayız
bana nerden geliyosun diye sordu kaynana bende arkadaşla avm ye gittik
dedim.Arkadaşın kim dedi filanca sen tanımazsın dedim.KIZMI? ERKEKMİ? diye sordu düşünebiliyomusunuz aklıma
geldikçe çıldırıyorum orda herkes bu terbiyesizliğe donup kaldık.
Bu ne demek ya ben sadece patavatsızlığn üstünde heralde diyip
kendimi zor dışarı attım.kendie geldiğimde eşimi aradım
aynını anlattım oda çok şaşırdı.ben konuşucm dedi
ben kurs biitiminde kızımı almak için onlara gittim patlamayı bekliyorum sadece ve olduda bana şaka yapmışş .
Lan ben snin namusunum Bu lafı bana nasıl kullanırsın nasıl yakıştırırsın diye epey saydım ve çıktım
gerisi eşime kalmıştı.
ertesi gün eşim konuşmuş annesiyle senden gelip özür dilicek dedi
bende yaşı var diye kabul etmedim hatasını bilsin terbiyesiz yeter dedim
velhasıl o günden beri gitmiyorum sadece eltimle tlfnlaşıyoruz bu konu açılmaz ama
kaynanam ne geldi ne özür diledi anlamsız bir şekilde kızıda konuşmuyo .terbiyesizler
kızım onlara düşkün olduğu için gidip geliyo 4 yaşında.Ama ben görüşmeyi düşünmüyorum
geçtiğimiz bayramda gitmedim şimdi kurban bayramı geliyo tiksindim gitmek istemiyorum.
eşim zorlamıyo.Ailem olmadığı için çok yanlız kalıyorum bi aile ortamı yok geçen bayramı eşim
çalıştığı için yanlız evde geçirdik ama sabrediyorum bu lafı yutmak istemiyorum
bu arada eşim görüşüyo annesiyle gayet normaller şimdi ben napayım bi fikir istiyorum
nasıl bir yol izlemeliym onlarda adım atmıyo
nerden konuya girceğimi bilmiyorum öncelikle eşimin ailesiyle
çok sağlıklı bi ilişkim yok elti,görümce,çocuklar daha önce kayınvaldeyle beraber
yaşıyoduk anlaşmazlık yüzünden evi ayırdım klasik problemler ben çıktım eltim taşındı kayınvaldeye
daha sonra çok samimi bir ortam olmasada düşe kalka görüşüyoduk ta ki 2 ay öncesine kadar
ben ailemde 8 saat mesafelik yerde yaşıyorum burda eşimin ailesi dışında
kimsem yok.Eltimde aynı şekilde ..
Ama ben bi çevre edindim ..olması lazım
eltim kaynanam ve görümcem dışında burda kimseyle
görüşmez arkadaşlık etmez buda onların çok hoşuna gider
benim çevrem var diye sinir olurlar bana kimseyle arkadaşlık etmemi istemiyolar.
işte kısaca böyle bide ailenin olmamasını kullanırlar çocukta olunca mecbur gelicek diye
konuya geleyim normal yaşantımız dvm ederken birgün arkadaşımla avm ye gittim
dönüşte kızımı kayınvalideme bırakıp ehliyet derslerime gidicektim
eve girdim hoşgeldin beş gittin muhabbet birde eşimin dayısı orda
eltim hepimiz salondayız
bana nerden geliyosun diye sordu kaynana bende arkadaşla avm ye gittik
dedim.Arkadaşın kim dedi filanca sen tanımazsın dedim.KIZMI? ERKEKMİ? diye sordu düşünebiliyomusunuz aklıma
geldikçe çıldırıyorum orda herkes bu terbiyesizliğe donup kaldık.
Bu ne demek ya ben sadece patavatsızlığn üstünde heralde diyip
kendimi zor dışarı attım.kendie geldiğimde eşimi aradım
aynını anlattım oda çok şaşırdı.ben konuşucm dedi
ben kurs biitiminde kızımı almak için onlara gittim patlamayı bekliyorum sadece ve olduda bana şaka yapmışş .
Lan ben snin namusunum Bu lafı bana nasıl kullanırsın nasıl yakıştırırsın diye epey saydım ve çıktım
gerisi eşime kalmıştı.
ertesi gün eşim konuşmuş annesiyle senden gelip özür dilicek dedi
bende yaşı var diye kabul etmedim hatasını bilsin terbiyesiz yeter dedim
velhasıl o günden beri gitmiyorum sadece eltimle tlfnlaşıyoruz bu konu açılmaz ama
kaynanam ne geldi ne özür diledi anlamsız bir şekilde kızıda konuşmuyo .terbiyesizler
kızım onlara düşkün olduğu için gidip geliyo 4 yaşında.Ama ben görüşmeyi düşünmüyorum
geçtiğimiz bayramda gitmedim şimdi kurban bayramı geliyo tiksindim gitmek istemiyorum.
eşim zorlamıyo.Ailem olmadığı için çok yanlız kalıyorum bi aile ortamı yok geçen bayramı eşim
çalıştığı için yanlız evde geçirdik ama sabrediyorum bu lafı yutmak istemiyorum
bu arada eşim görüşüyo annesiyle gayet normaller şimdi ben napayım bi fikir istiyorum
nasıl bir yol izlemeliym onlarda adım atmıyo