Kendisinin iki torunu var ve aşırı derece de bağımlı günde üç dört sefer görüntülü arar konuşur. Bugün bana kendini hazırla seni de günde üç dört sefer arıycam dedi. Mesele görüntülü arama durumu da değil torundan sonra sık sık görüşme isteği olacak, haftanın üç günü diyebilirim aynı zamanda her gün de görüntülü aramalar olacak üç dört kez bu bana bütün günümün bilinmesi gibi geliyor. Şu an dahi bunu düşününce içim daralıyor. Eltim bu durumdan hoşnut ve sürekli dip dibeler her yere beraber gider gelirler. Ben hoşlanmıyorum ve iyi kötü bir sınır koymuştum torundan sonra bu sınır tamamen ortadan kalkacak gibi hissediyorum eltimden beklediği her şeyi benden de bekleyecek. Şu an için bu durumun önüne geçemez miyim? Yani bebek daha dünyaya gelmeden ilerideki sınırın aynı kalması için ne yapabilirim?
Not=Bu arada torunlarını tabi ki görebilir, özleyebilir bu duruma asla karşı değilim, ama herkesin kendi hayatı var ve bu buna çok fazla geliyor. Görüntülü aramalar da gün içinde neredeyiz, kimdeyiz, planımız, programımız her şeyimizi öğrenmiş olacak.Hamileliğim başından beri riskli geçiyor işten ayrılmak durumunda kalmıştım, şu an da da riskli devam ediyor maalesef ki işe devam etmem mümkün değildi.
Not=Bu arada torunlarını tabi ki görebilir, özleyebilir bu duruma asla karşı değilim, ama herkesin kendi hayatı var ve bu buna çok fazla geliyor. Görüntülü aramalar da gün içinde neredeyiz, kimdeyiz, planımız, programımız her şeyimizi öğrenmiş olacak.Hamileliğim başından beri riskli geçiyor işten ayrılmak durumunda kalmıştım, şu an da da riskli devam ediyor maalesef ki işe devam etmem mümkün değildi.