anladım canım yazık üzüldüm görümcenin çocuğu için. onlara göre o an sorun değil gibi geliyor ama ne kadar önemli aslnda bebeklerimizin çocuklarımızın saglıgı..Benim cocuguma degil canim gorumcemin ogluna yapti. Bahcedeydik cocugun agzi batti silecek bisey bulamayinca teldeki ince corapla sildi.
3 yıllık evliyiz ilkdefa böyle bi şeyini gördüm ama huylandm şimdi ya daha öncede yaptıysa ben farkedemediysem yada ya bi daha yaparsa diye düşünüyorum bunu engellemek için kibarca konusmak istiyorum ama sizin dediğiniz gibi kocamın uyardıgını benden duyması daha da sinirlendirebilir.... karıştı aklım
Ben yıllarca farketmedim, saf bulmazdım kendimi ama demekki safmışım dedim kendime. O yüzden diyorum yüzünüze gülüp arkanızdan iş çevirenden korkun. O kadar iyi niyetli olsaydı bunu eşinize şikayet etmez size ya kızım haklısın ama ben yine de biraz alındım öyle söylemene vs derdi. Direk kocanızı size gelip uyaracak bir davranışa sokturmazdı. Ah bittercukulata sakın samimi olmayın, ayakta uyuturlar ruhunuz duymaz...3 yıllık evliyiz ilkdefa böyle bi şeyini gördüm ama huylandm şimdi ya daha öncede yaptıysa ben farkedemediysem yada ya bi daha yaparsa diye düşünüyorum bunu engellemek için kibarca konusmak istiyorum ama sizin dediğiniz gibi kocamın uyardıgını benden duyması daha da sinirlendirebilir.... karıştı aklım
Al benden de o kadar. Kayınvalidemde lafa gelince ben 3 çocuk büyüttüm benden iyi mi bileceksiniz der, ann çocuğa biraz bak bir yere gitmem lazım dediğimde çabuk git gel unutmuşum çocuk bakmayı diyor.Benim en sinir olduğum konu yok ben 2 tane çocuk büyüttüm yok 3 tane büyüttüm tamam zaten onu kimse inkar etmiyor.atiyorum çocuğu 30 yaşına gelmiş hala aynı şeyi söylüyor. Anne değilim ama 30 yıl önceye şimdi birmi. Bırakın da şimdi de bebeğinin üstünde anne babanın söz söylemeye kural koymaya hakkı olsun.sen zaten o duyguyu yaşamıssin şimdi niye gelinin içinde bırakıyorum. ...
Gerçekten çok ilginç insan torununun altını temizleyemezmi çocuğa yazıkAl benden de o kadar. Kayınvalidemde lafa gelince ben 3 çocuk büyüttüm benden iyi mi bileceksiniz der, ann çocuğa biraz bak bir yere gitmem lazım dediğimde çabuk git gel unutmuşum çocuk bakmayı diyor.
Hiç unutmam bir gün mont almaya çıktım kendime eşim aradı eve git hemen oğlan kaka yapmış annem temizleyemiyormuş dedi. Güler misin ağlar mısın?
melek kaynana olmaz olsa olsa şeytan olur..seninki zeki...sana he he diyor ama sen arkanı döndüğünde kocana seni kesiyor..hem o sarı bezler toz bezleri temizlik bezleri..hiç ağız burun silinirmi ayol..bari bir kağıt peçete kullansaymış...eski anneler çocuklarını havada kapıp tavada büyütmüşler..kızlar selam hepinize.
benim ufacık bi sorunum var. kaynanamı aslında seviyorum özünde kötülük taşımıyan bi kadın bende çalışan bi anne olduğum için 2yaşındaki kızıma kaynanam bakıyor ama bi kaç kere kızımın ağzını masayı sildiğim sarı bezle sildiğini gördüm ve gayet kibarca uyarmıştım. 'annecim mikrop kapar o bezle ben masa siliyorum onunla silme bak şunla silebilirsin' diye başka bir şey uzatmıştım hiç ses tonumu bile yükseltmemiştim. o da zaten hiç bozulmamıştı "tamam annecim" demişti. olay bitti sanıyodum ben ama geçen gün mutfakta yemek yaparken içerde kaynanamla kocamın fısıldaşmalarını duydum yemekten sonra da eşim yanıma gelip "annem üç çocuk yetiştirmiş kadın onu kırıcak lafkar etme neyi nası yapması gerektiğni iyi bilir o" dedi "noldu ne yapmısım ben bi sey demedim ki" dedim esim de "yok ben öyle söyliyim dedim" dedi. kesin bu olayı söylemiş kaynanam çok moralim bozuldu ben aramızda sorun yok biz klasik gelin-kaynana değiliz diye düşünürken kaynanam arkamdan eşimi doldurmuş ve eşimde neyin ne olduğunu bilmeden beni uyarmaya kalkıştı. sizce kaynanamla gidip bu konu hakkında konusmalı mıyım? neler söyleyebilirim?
Gerçekten çok ilginç insan torununun altını temizleyemezmi çocuğa yazık
arkadasım cok üzüldüm senin için allah bizleri kötü düşünceli insanlardan, kocalarımızla aramızı bozmaya çalışanlardan korusunBen yıllarca farketmedim, saf bulmazdım kendimi ama demekki safmışım dedim kendime. O yüzden diyorum yüzünüze gülüp arkanızdan iş çevirenden korkun. O kadar iyi niyetli olsaydı bunu eşinize şikayet etmez size ya kızım haklısın ama ben yine de biraz alındım öyle söylemene vs derdi. Direk kocanızı size gelip uyaracak bir davranışa sokturmazdı. Ah bittercukulata sakın samimi olmayın, ayakta uyuturlar ruhunuz duymaz...
Esim hic bir zaman annesinin dedigini bana iletmedi. Yada yillar sonra soyledi. Boyle olmustu diye kaftan laf acilinca. Bu durumlarda hersey este biter.evet eşimle de ayrı bi konuşma yapacağım zaten herne kadar dedikoduyu kaynanam başlatmış olsa da eşimin olayı benden dinlemeden direkt beni uyarması ne bileyim bi erkeğe yakışmayan davranıştı....
Eşinize al ozaman bu bezle hem masayı hem çocuğun akızlar selam hepinize.
benim ufacık bi sorunum var. kaynanamı aslında seviyorum özünde kötülük taşımıyan bi kadın bende çalışan bi anne olduğum için 2yaşındaki kızıma kaynanam bakıyor ama bi kaç kere kızımın ağzını masayı sildiğim sarı bezle sildiğini gördüm ve gayet kibarca uyarmıştım. 'annecim mikrop kapar o bezle ben masa siliyorum onunla silme bak şunla silebilirsin' diye başka bir şey uzatmıştım hiç ses tonumu bile yükseltmemiştim. o da zaten hiç bozulmamıştı "tamam annecim" demişti. olay bitti sanıyodum ben ama geçen gün mutfakta yemek yaparken içerde kaynanamla kocamın fısıldaşmalarını duydum yemekten sonra da eşim yanıma gelip "annem üç çocuk yetiştirmiş kadın onu kırıcak lafkar etme neyi nası yapması gerektiğni iyi bilir o" dedi "noldu ne yapmısım ben bi sey demedim ki" dedim esim de "yok ben öyle söyliyim dedim" dedi. kesin bu olayı söylemiş kaynanam çok moralim bozuldu ben aramızda sorun yok biz klasik gelin-kaynana değiliz diye düşünürken kaynanam arkamdan eşimi doldurmuş ve eşimde neyin ne olduğunu bilmeden beni uyarmaya kalkıştı. sizce kaynanamla gidip bu konu hakkında konusmalı mıyım? neler söyleyebilirim?
Önce onların yanında bezle masayı silin eşinize bezi verin çocuğun ağzını sil deyin .Nasıl olsa bişey söyler o zmn a a annende siliyo ne var bunda dersiniz .kızlar selam hepinize.
esine ne dedin cevaben? yani olayi anlattin mi?mesafe koyamam ki çocuğuma o bakıyor ve allah için bu hariç kötü bi davranışını da görmemiştim bu da ufak bi şey zaten o yüzden hiç çekinmeden uyardım ben de yüzüme gülümseyip arkamdan şikayet etmesi hiç hoş değil evet gidip konuşmam gerekiyor ama nasıl bi tavırla konuşsam karar veremedim
askkusudilo
bittercukulata
mel12ay
narpol
neyazsambilemedimki
aysuerel
bu 6 salağın da aynı kişi olduğunu biliyor muydunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?