Kaynanamin yaptigi is mi?

minikyaramaz

Sabır-Şükür-Dua
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
1.047
36
158
Selam kizlar.
Dun gorumcemin 5 yasindaki kizi bize geldi oglumla oynarken surekli canini yakiyor.ben tatli dille de soylesem kizsamda yapacagini yapiyor.bardagi tasiran noktaysa kiz oglumu itikledi ve basi masanin kenarina vurdu.bi baktim oglumdan ses soluk cikmiyor.bu kizi bagirarak kovdum bi baktim kapinin onunde gorumcem kapiyi carptim yuzune oglumda kucagimda zavallim.aldim suya tuttum kendine geldi.baltim basi sis. buz frlan tuttum.aradan zaman gecti kv nin yanina ciktim.surat bes karis.neyin suratini yapiyorsa hic cocuuda sormadi.bende indim eve.

anlayamadigim ne var simdi bundaaa

Biraz fazla tepki vermemiş misiniz? Haklısınız cocukların birbirlerine zarar vermesi hoş değil ama neticede 5 yaşındaki cocuktan bahsediyoruz kim bilir o da ne kadar korkmuştur. Üstelik görümcenizi görmüşsünüz, söyleseydiniz ya böyle böyle yaptı cok korktum diye.

boşvern....
kv.zi siz çocuğunuza bakın... o çocuğa birşey olsa sizden başka canı yanan olmaz...
bunu unutmayın.... kimseden de hoşgörü beklemeyin... bekleme içeri girerseniz hep alttan alan taraf olursunuz... olan yavrunuza olur
ne kv nede görümce bırakın surat assınlar az görüşün

vallah canım kusura bakma ama tepkin 5 yaşındaki bir cocuğa cok yanlış olmuş
sen cocuğa değil annesini uyaracakdin..
annesi yapma etme demeli, yada o bağırıp çağıracak , durduracak. Ozaman o olaydan sonra annesine tepki gösterecekdin.

cocuklara guzel bir dilde ancak bir şeyler öğrete bilirsiniz. Bağırıp çağırmak ancak cocukları dahada hircinlaştirir..

Son düzenleyen: Moderatör:

Karşınızdaki kişi yetişkin bir insan değil nihayetinde 5 yaşında bir çocuk ve bağırarak evden kovduğunuzu söylüyorsunuz. Bu hiç hoş değil, tamam çocuğunuzu o halde görünce korkmuşsunuzdur mutlaka ama yine de karşınızdakinin de çocuk olduğunu unutmamalıydınız. Görümceniz kapıya gelmiş belki kızı söyledi düştü diye ya da itekledim diye bakmaya gelmiştir görümcenizin suratına kapıyı çarpmanızda hiç hoş bir davranış gibi gelmedi bana. Tavranız kayınvalidenizinde hoşuna gitmemiş belli ki.

Onlar çocuk, ne yaptığının farkında değiller
Bir de sizin değil de annesinin söylemesi laızm, o senin kardeşin itme vurma gibi telkinlerde bulunması lazım
Sizin küçücük bir çocuğa bağırıp kovmanız doğru olmamış
Anlıyorum anne yüreği filan ama evinizde bulunan birini hemde bi çocuğu kovmanız sizi haklı iken haksız duruma düşürür

cocuklar oynarken birbirlerine zarar verebiliyor ,madem görümcene kapıyı carpacagına anlatsaydın durumu keşke tepkin çocuga olmus resmen

Son düzenleme:

bence fazla tepki vermemiş... çocuk sürekli yapıyorsa demekki çocuğun korktuğu birşey yok... ne anne tarafından ne de karşı tarafın annesi tarafından...
ben olsam annesini de arar az daha kızın çocuğumun kafasını krıyordu şişirmiş ya geldiğinizde sahip çık çocuğuna yada birdaha gelme derdim

walla arkadasim bir cocuga annesi surekli vurmayi surekli karsisindakini onemsememeyi ogretirse.her zaman gorumceme kizin ofluma rahat vermiyor diyorum sadece guluyor.kizi yaninda oglumu aglatiyor ben kizina kiziyorum o guluyor.
5 yasindaki cocuktan bahsediyorsun diorsunuz ama oglumun canini bile bile nasil yakiyor bi gorseniz.bir de eltimin kizi var 4 yasinda ne oglumu inciltir ne de vurur.

Mutlaka öyledir de kovmussunuz neticede kayınvalidenizin tepkisini abartı bulmanız da yersiz.

Peki diger cocuk da sizin cocugunuz olsaydi
yani kardes olsalardi yine evden mi kovardiniz?

Kusura bakmayin cok abartmissiniz

Son düzenleme:

Olay olduğunda önce cocuğun sağlını kontrol edip sonra cocuğun elinden tutup annesine götütüp durumu anlatırdım ve lütfen tekrarı olmasın derdim. Olacaksa da lütfen oynamasınlar gibi.

Kadını kapıda görüyor, suratına kapatıyor, 5 yaşındaki sübyanı kolundan tutup fırlatıyor.

Hepimiz cocuk olduk abartmayın, hepimizin kuzenlerimizin sacını yolduk, dayak yedik.

tesekkurler.

Görümcenizin suratına kapı mı çarptınız ben mi yanlış anladım?
ewet .oglum kucagimda baygin bi vaziyette yatarken ne yapmaliyim.surekli kizini uyarmama ragmen..

canim benim annesine oglum dogdugundan beri soyluyorum.kizina sahip cik.yok cikmiyor.kizi da anlamiyor.ben kizina surekli o senin kardesin dedikce...

Abartmışsınız biraz. Kendi çocuğunuzun canı yanabilir evet ama yakan da kendini bilmeyen bir çocuk. Annesi zaten uyarırdı diye düşünüyorum. Ayrıca çocuk onlar bugün vurup kırarlar yarın omuz omuza olurlar.

siz kızın oğlumu dövmek istiyor deiğinizde hoşuna gidiyor demek ki güldüğüne göre.
inşallah biz çocujklarımızı öyle arsız yetiştirmeyiz

valla ben konu sahibine hak veriyorum yasamayan bilemez benim kizlarim 2,5 yas arayla dogdular ben onlari daima yavrum kimseye vurmayin kendinizden kucuklere sakin vurmayin kimsenin canini yakmayin vs ilkeleriyle buyutmeye calisirken ne oldu biliyor musunuz yari yasinda cocuklardan dayak yediler o kadar uzuluyorsunuz ki kalkip mudahale etseniz olmaz bu cocuklarin anneleri inanin zerre kadar umursamiyor ve hatta memnun bile oluyorlar zaten anne oyle olmasa cocuk o davranisi yapmaz ki....uzun lafin kisasi keske bende zamaninda oyle bir tepki verseydim cok cani yandi yavrularimin cunku sonunda bende patladim hemde cok fena ve olan oldu....keske en bastan olsaymis o yuzden konu sahibi hiic uzulmesin ha birde 5 yasinda diyorsunuz ya karsisindakinin canini yakmayi biliyorsa 5 degil 3 yasinda da olsa uyarilmali bence hatta 1 yasinda bile uyrailmali ben hep oyle yetistirdim hamdolsun

gorumcem isten geliirdu kizi kovarken gordu.sen olsaydin ne yapardin 1 yasindaki cocugun bayginca yatiyor.
korkmak mi kovdugum da giderken yine oglumu dovecegini bagiriordu.

ah canim..iki gun once eltimin kizinin elindeki oyuncagi alacam diye dusup burnunu sisirdi.gorumcem eltimi arayip kizini ilk gordugu yerde dovecegini soyluyor.aksam abisiyle kv gilde gorumcemin kizi annesine .... yi doveyimmi diyince annesi yok yalnizken doveceksin diyor ve kvde de tik yok..nihayetinde eltimin kizi iyi bi falakdan geciyor.
cocuklar oynarken birbirlerine zarar verebiliyor ,madem görümcene kapıyı carpacagına anlatsaydın durumu ilk go keşke tepkin çocuga olmus resmen
gorumcem anlamistir durumu cunku kizi giderken oglunu yine dovecem diye bagiriyordu

ksusura bakma ama tepkin büyük olmuş yani görümcene tpkini anlarım ama 5 yasındaki çocuğa tepkin tuhaf olmuş. belki o an panikle sesini yükselttin ama kv surat asması normal kızmıştır oda diğerinide torunu fakat çocuğnu sormaması ilginç. geçmiş gitmiş bence sorun etme

cocugu bu hale getiren annesi zaten ama 5 yasindaki cocuk ta benim oglum ne....ya o anda beyinkanamasi felan gecirseydi allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…