- 5 Nisan 2012
- 1.957
- 410
- 163
- 38
- Konu Sahibi minikyaramaz
-
Siz görümcenizin karşısına geçip çocuğun çocuğumla oynamayacak diyemiyorsanız sızlanmayacaksınız.
demwdigimi nerden biliyorsunuz ona bile kv gunlerce surat yapti.elden gelen bisey yok.anlamayana ne anlatabilirsiniz ki
dun oyle yaptim.diger gorumcem gelmisti.herkes yukardaydi.cocugumu yanimdan hic ayirmadim.kaynim birak gitsin vocuklarin yanina dedi ama gondermedim.
tam tersi kizim yapppp...Çocugun canı yanarsa annenin gözü hic birşeyi görmez
Tepkiyi az bile buluyorum.
Görümcede bi çocuguna yapma etme diyemiyor mu?
e zaten kendin söylüyorsun. anası edepsizse armut dibine düşür, kızından niye bu kadar terbiye bekliyorsun.
görüşmeni minumuma indireceksin. kız madem yaramaz. başında bizzat oturup koruyup kollayacaksın. ama ne olursa olsun o kızı kolundan tutup kapıya koymayacaksın. nedenmi kızın suçu yok o daha erişkin değil. sorununu annesiyle çözeceksin. baktın ki olmuyor. minumum seviyede tutacaksın ilişkini.
bu türlü davranışlar ve çıkışlar seni haklı iken haksız durama düşürüz. tekrar sölerim. çoçukların arasına girilmez.
bende bir kız, bir erkek çoçuk var... bunu çok kalabalık bir ailede kuzen, çoluk çombalak olarak yaşana kişi olarak söylüyorum.
gün gelir, bir gün oğlun istemeden de olsa karşısındakine zarar verebilir. çoçuk adı üstünde.
Selam kizlar.
Dun gorumcemin 5 yasindaki kizi bize geldi oglumla oynarken surekli canini yakiyor.ben tatli dille de soylesem kizsamda yapacagini yapiyor.bardagi tasiran noktaysa kiz oglumu itikledi ve basi masanin kenarina vurdu.bi baktim oglumdan ses soluk cikmiyor.bu kizi bagirarak kovdum bi baktim kapinin onunde gorumcem kapiyi carptim yuzune oglumda kucagimda zavallim.aldim suya tuttum kendine geldi.baltim basi sis. buz frlan tuttum.aradan zaman gecti kv nin yanina ciktim.surat bes karis.neyin suratini yapiyorsa hic cocuuda sormadi.bende indim eve.
anlayamadigim ne var simdi bundaaa
walla canim benim bizde tek hakli varsa gorumcem ve kizlari....
1 yasindaki cocuktan bahsediyorum ya....5 yasindaki cocuk herseyin farkinda.kiyaslanamaz bir durum.
kp ve kv ye goee kizlar hersekilde hakli ezilen gelinler yasasin gorumceler....
Vallah o memnun olan annelerden ben şüphe duyarım, herhalde ruh hastaları diye.valla ben konu sahibine hak veriyorum yasamayan bilemez benim kizlarim 2,5 yas arayla dogdular ben onlari daima yavrum kimseye vurmayin kendinizden kucuklere sakin vurmayin kimsenin canini yakmayin vs ilkeleriyle buyutmeye calisirken ne oldu biliyor musunuz yari yasinda cocuklardan dayak yediler o kadar uzuluyorsunuz ki kalkip mudahale etseniz olmaz bu cocuklarin anneleri inanin zerre kadar umursamiyor ve hatta memnun bile oluyorlar zaten anne oyle olmasa cocuk o davranisi yapmaz ki....uzun lafin kisasi keske bende zamaninda oyle bir tepki verseydim cok cani yandi yavrularimin cunkusonunda bende patladim hemde cok fena ve olan oldu....keske en bastan olsaymis o yuzden konu sahibi hiic uzulmesin ha birde 5 yasinda diyorsunuz ya karsisindakinin canini yakmayi biliyorsa 5 degil 3 yasinda da olsa uyarilmali bence hatta 1 yasinda bile uyrailmali ben hep oyle yetistirdim hamdolsun
gorumcem isten geliirdu kizi kovarken gordu.sen olsaydin ne yapardin 1 yasindaki cocugun bayginca yatiyor.
korkmak mi kovdugum da giderken yine oglumu dovecegini bagiriordu.
Ben olsaydım madem işten geliyordu kapıyı suratına çarpmak yerine kapıyı açar çocuğunun böyle böyle yaptığını anlatırdım. Benimde iki tane çocuğum var ve 3 tane de yeğenim var erkek olan yeğenimle oğlumun arasında 1 yaş var oğlum 4 yeğenim 5 yaşında ve genelde zarar veriyor oğluma her seferinde halacığım öyle olmaz bak o senin kardeşin böyle yaparsan bir daha gelmeyiz size diyorum annen de seni bize getirmez diyorum. Bazen oğlumun canı yanıyor ve o da tepki veriyor ben kendi oğlumu da aynı şekilde ikaz ediyorum. Görümcenizle konuştuğunuzda baktınız ki oralı olmuyor kızın oğluma zarar veriyor belki çocuk bunu istemeden yapıyor ama neticede yapıyor sende sürekli kızını ikaz edersen çok iyi olacak aksi halde çocuğumu korumak amaçlı pek bir araya gelmemelerini isteyeceğim diyebilirsiniz. Daha makul olurdu. Ayrıca ilk yorumumda da evet anne olarak korkmuşsunuzdur dedim ki burada çok haklısınız, ben sizi yine söyüyorum 5 yaşındaki çocuğa yaklaşımınız konusunda ve görümcenizin suratına kapıyı çarpmanız konusunda haklı bulmadım.
Görümcenizin suratına kapı mı çarptınız ben mi yanlış anladım?
Selam kizlar.
Dun gorumcemin 5 yasindaki kizi bize geldi oglumla oynarken surekli canini yakiyor.ben tatli dille de soylesem kizsamda yapacagini yapiyor.bardagi tasiran noktaysa kiz oglumu itikledi ve basi masanin kenarina vurdu.bi baktim oglumdan ses soluk cikmiyor.bu kizi bagirarak kovdum bi baktim kapinin onunde gorumcem kapiyi carptim yuzune oglumda kucagimda zavallim.aldim suya tuttum kendine geldi.baltim basi sis. buz frlan tuttum.aradan zaman gecti kv nin yanina ciktim.surat bes karis.neyin suratini yapiyorsa hic cocuuda sormadi.bende indim eve.
anlayamadigim ne var simdi bundaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?