- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
- 63
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Kiyamam ya aynı bina daha zordur.ben gitmiyorum soğuğu bahane edip çocuğu evden cikaramam diyorum ama binada olsaydık bu kadar uzak duramazdim istesem de çünkü hasta olduğu halde zor yürüdüğü halde her hafta gelip sormadan kalıyor siz inşallah taşınırsınız ne kadar uzak o kadar iyi ben uzaga gitsem gelip daha uzun kalırdı.eşimle sevgimiz bitti onun yüzünden sizin eşiniz sahip çıkmış o da güzel..Ah bu Kaynanalar. İyi kaynana kesinlikle yok sanırım.
Burda sizi sahiplenicek koruyacak eşiniz olacaktı.
O size arka durmayinca kv istediğini söyler tabi.
Bende bugün kvden bunaldım annemlerin yanına geldim.dusunun kendi evimden bile bunaldım kaçtım rahat nefes aliym diye. Aynı apartmandayim herseyime burnunu sokuyor. Hamileyim zehir etti bana. Midem kötü bugün misafirleri gelicekmis beni çağırıyor gelemem dedim kötüyüm geldi gördü hala.kucumsuyor sanki noldu sanki bı tek sen hamilesin der gibi tavirlar
.eşimde ordaydi o beni korudu gelmicek anne rahatsız dedi öyle deyince sustu gitti
Eşiniz ne.olursa olsun sizin yanınızda olmalı ki kv haddini bilsin
Bir cinnete bakar bnce hepsinin dize gelmesi esinizinde kayinvalidenizinde resti cekin en saglam temizi bu olacak emin olunKiyamam ya aynı bina daha zordur.ben gitmiyorum soğuğu bahane edip çocuğu evden cikaramam diyorum ama binada olsaydık bu kadar uzak duramazdim istesem de çünkü hasta olduğu halde zor yürüdüğü halde her hafta gelip sormadan kalıyor siz inşallah taşınırsınız ne kadar uzak o kadar iyi ben uzaga gitsem gelip daha uzun kalırdı.eşimle sevgimiz bitti onun yüzünden sizin eşiniz sahip çıkmış o da güzel..
Bende devam diye bir olay kesinlikle yok artık.çok severek evlendim ama 1.5 senedir sürekli ailesinin içimizde olmasi ben ne kadar uzak dursam da eşime halsizim işim var misafir ağırlayacak halde değilim yatılı olayına son verelim desem de bi kulağından girip diğerinden çıkması her şeyden soğuttu beni.günlerdir beraber uyumuyorduk bile.çok yazık pisi pisine öldü bütün duygularimHiç anlamıyorum sizi bu kadar yipratmasina izin veren adamı birde baba yapıyorsunuz. Gercekten anlamak mümkün. O hareketlerini de münasip bir yerlerine yerleştirsin. Insanlar saygıyi elden bıraktı mı böyle oluyor. Bana böyle davranan adamı koca olarak yanımda tutmam. Gitsin bundan sonra hep annesi le yatsın. Ama eminim konu cinsellige gelse yine durmak yok yola devam.
Anneme hiç anlatmiyorum çok üzülür uyuyamazAileniz me diyor bu duruma? O laflardan sonra nasıl kaldınız o evde? Alın evladınızı ailenizin yanına gidin...
Siz olsanız neler derdinizBir cinnete bakar bnce hepsinin dize gelmesi esinizinde kayinvalidenizinde resti cekin en saglam temizi bu olacak emin olun
Misafiri neden siz ağırlıyorsunuz?Bende devam diye bir olay kesinlikle yok artık.çok severek evlendim ama 1.5 senedir sürekli ailesinin içimizde olmasi ben ne kadar uzak dursam da eşime halsizim işim var misafir ağırlayacak halde değilim yatılı olayına son verelim desem de bi kulağından girip diğerinden çıkması her şeyden soğuttu beni.günlerdir beraber uyumuyorduk bile.çok yazık pisi pisine öldü bütün duygularim
Annesi gil her gelişinde yemek çay ertesi gün kahvaltı hazırlama bulaşık işi bende hiç biri bardak kaldırmaz onları misafir dedimMisafiri neden siz ağırlıyorsunuz?
E tamam siz de yapmayın. Ortaya bardak çıkarmazsanız, bardak kaldırma derdi de olmaz. Misafiri çok isteyen kalkar anacığına yemek hazırlar, çay demler.Annesi gil her gelişinde yemek çay ertesi gün kahvaltı hazırlama bulaşık işi bende hiç biri bardak kaldırmaz onları misafir dedim
Anneme çok gidesim var.annem izmir de görmeyeli 4 ay bitiyor..eşim gitmez evden daha da beni suçlar her şey için.uyum saglayamadim sevemedim ailesini.o da her gün bazen 2 günde gidiyor bana sormadan eve getiriyor.bilmiyorum nasıl davranmaliyim surat yapmaktan hepsinden uzak durmaktan başka çözüm bulamıyorumVer eline pılını pırtını gönder. Çok zor yaşadıklarınız. Eşiniz çok kötü bir eş. Ve kayınvalideniz de çok fena biri. Yani bilmiyorum bi kayınvalide oğlu yanına yatmaya geldiğinde senin yerin eşinin yanı demeyi bilmeli.
Aslında anacı değiller kendileri de o aileden oldukları için lafların ucu kendilerine dokunduğu için korumaya alıyorlarBu bekarken annelerini tutmayan saygi gostermeyen erkekler evlenince neden biranda anaci oluyor anlamiyoree.
Böyle olduğunu bile bile neden çocuk yaptınız keşke yapmasaydınız. Çünkü güvenceye almış kendini bebek var gidemez kafasında iyice ayarını kaçırmış öküzleşmiş.Anneme çok gidesim var.annem izmir de görmeyeli 4 ay bitiyor..eşim gitmez evden daha da beni suçlar her şey için.uyum saglayamadim sevemedim ailesini.o da her gün bazen 2 günde gidiyor bana sormadan eve getiriyor.bilmiyorum nasıl davranmaliyim surat yapmaktan hepsinden uzak durmaktan başka çözüm bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?