Kaynanamın yatılı kalması ve eşimle kavgamız

Kiyamam ya aynı bina daha zordur.ben gitmiyorum soğuğu bahane edip çocuğu evden cikaramam diyorum ama binada olsaydık bu kadar uzak duramazdim istesem de çünkü hasta olduğu halde zor yürüdüğü halde her hafta gelip sormadan kalıyor siz inşallah taşınırsınız ne kadar uzak o kadar iyi ben uzaga gitsem gelip daha uzun kalırdı.eşimle sevgimiz bitti onun yüzünden sizin eşiniz sahip çıkmış o da güzel..

Cocugunu al annenlere git orda kal biraz.
Evi terk eder gibi degıl, kafa dinlemeye. Kocandan izin almadan. Ben anneme gidecegim diyerek, gidebilir miyim degıl yani.

Salak diye onun gibilere denir ayrıca. Karısının evladının evinin Evlılıgının kıymetini bilmeyenler hakaret edenler asıl salaklar.

Hiç anlamıyorum sizi bu kadar yipratmasina izin veren adamı birde baba yapıyorsunuz. Gercekten anlamak mümkün. O hareketlerini de münasip bir yerlerine yerleştirsin. Insanlar saygıyi elden bıraktı mı böyle oluyor. Bana böyle davranan adamı koca olarak yanımda tutmam. Gitsin bundan sonra hep annesi le yatsın. Ama eminim konu cinsellige gelse yine durmak yok yola devam.

Bir cinnete bakar bnce hepsinin dize gelmesi esinizinde kayinvalidenizinde resti cekin en saglam temizi bu olacak emin olun

Aileniz me diyor bu duruma? O laflardan sonra nasıl kaldınız o evde? Alın evladınızı ailenizin yanına gidin...

Bende devam diye bir olay kesinlikle yok artık.çok severek evlendim ama 1.5 senedir sürekli ailesinin içimizde olmasi ben ne kadar uzak dursam da eşime halsizim işim var misafir ağırlayacak halde değilim yatılı olayına son verelim desem de bi kulağından girip diğerinden çıkması her şeyden soğuttu beni.günlerdir beraber uyumuyorduk bile.çok yazık pisi pisine öldü bütün duygularim

Misafiri neden siz ağırlıyorsunuz?

Annesi gil her gelişinde yemek çay ertesi gün kahvaltı hazırlama bulaşık işi bende hiç biri bardak kaldırmaz onları misafir dedim
E tamam siz de yapmayın. Ortaya bardak çıkarmazsanız, bardak kaldırma derdi de olmaz. Misafiri çok isteyen kalkar anacığına yemek hazırlar, çay demler.

Seni az cok anliyorum.esimin anne babasi da guya en iyi insanlar onlar.herseyin.en iyisini onlar bilirler.bir durum varsa kesin karsi taraf haksiz.evine ,sana ,cocuklarina ,yetmedi komsuna, ...herseye karisir karsiligini alinca gelin terbiyesiz..
Biz ne ettik ki..esim hepten ailesini tutsa isler hepten kotulesir ..esim cekmeyecegimi bilir.cunku hep alttan mesajlari.isliyorum
Esinizle durum iyi degilse zaten ailesiyle de olmaz.

Anneme çok gidesim var.annem izmir de görmeyeli 4 ay bitiyor..eşim gitmez evden daha da beni suçlar her şey için.uyum saglayamadim sevemedim ailesini.o da her gün bazen 2 günde gidiyor bana sormadan eve getiriyor.bilmiyorum nasıl davranmaliyim surat yapmaktan hepsinden uzak durmaktan başka çözüm bulamıyorum

Kadın daha gelmiyorum demiş ama hala gitmemiş evine, eşinizle aynı odada yatıyor bide hala. Resmen blöf yapmış kv niz, oğlunun sizi bağırıp çağırıp dize getirmesini istiyor yani. Böylece gelmeye devam edecek, eşin de senin sesini kesmiş olacak.Eşine oğlum git karının yanına, orası senin yerin diyip evine gideceği yerde hala ortalık karıştırma derdinde. Eşin muhtemelen yarın sana gelip annemden özür dile falan diye işi tatlıya bağlamaya çalışacak, sakın taviz verme. Odadan da çıkma gerekirse, ne ayıp olacak.

Normalde misafire böyle davranılmaz tabiki ama kadın misafir sınırını çoktan aşmış, annesi de olsa sizin öz anneniz de olsa sizin müsait olup olmadığınızı bilmeden sürekli gelmemeli. Kaldı ki yatılı misafir çok zordur, sizden birde hizmet bekler. Küçük bebeğiniz var sonuçta anlayışsız insanlara denk gelmişsiniz , yazık üzüldüm sizin adınıza. Odadan çıkmayın kv niz gitsin, eğer eşiniz ısrar eder çık ortaya gibisinden çok üstüne gelirse de kv ne de ki küçük bebeğim var eşimin bana yardımcı olması gerekse bile sürekli çağırdığınız için adamı evimde bulamıyorum . Yatılı misafirde bebekle zor oluyor yakın oturuyoruz zaten oturup akşam gidebilirsiniz de. İnceldiği yerden kopsun, annende üzülmesin diye anlatmamakla hata yapıyorsun. Şimdi ufak da olsa sorunlarını söylemezsen ilerde boşanmaya kalktığında daha mı iyi olacak birden öğrendiğinde? O yüzden annenle de paylaş derdini, belki daha iyi fikir de verir sana .

Kardesim Allah sabrini arttirsin once ama okurken bile icim cok kotu oldu...
Benim kadinlarda anlamadigim sey neden ses cikarmiyorlar..
Esim bana beyinsiz dese kavga koparirdim ben, ha bu benim kisiligimdir var bende biraz cirkeflik... ama bazi insanlar da cirkeflikle Adam oluyor... EZDIRME KENDINI YALVARIRIM EZDIRME... kaynanan iyi bi halt olsa zaten yolun zillisi gibi soylenmez az gurur yapip evine donerdi.. Dualarim seninle

Bu bekarken annelerini tutmayan saygi gostermeyen erkekler evlenince neden biranda anaci oluyor anlamiyoree.
Aslında anacı değiller kendileri de o aileden oldukları için lafların ucu kendilerine dokunduğu için korumaya alıyorlar

Böyle olduğunu bile bile neden çocuk yaptınız keşke yapmasaydınız. Çünkü güvenceye almış kendini bebek var gidemez kafasında iyice ayarını kaçırmış öküzleşmiş.
Bence gidin ailenizi özlemişsiniz. Kalıcı gidiyor izlenimi vermeyin suçlamasın. Ailemi görücem 4 ay oldu sen iki günde bir gidiyorsun ben beden göremiyorum dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…