Kaynanamın yatılı kalması ve eşimle kavgamız

Çok teşekkür ederim beni tanımadığınhalde derdimle dertlendiğin için.çocukluktan geliyor heralde benim sessizligim.babam alkolikti tam filmlerdeki abartılı kötü adam karakterinin gerçek haliydi çıt çıkarsak dayak yerdik o yüzden kendimi savunamiyormuşum gibi geliyor o an donup kalıyorum ne yapacağımı ne diyeceğimi bilemiyorum.bıktım böyle olmaktan da sessizlik başa bela

Çok erken çocuk yaptım.yanlıştı belki ama bosansam bile kızım iyi ki olmus derim onun mutsuz olmaması için ne gerekirse yapmak istiyorum bu durumların içinde büyümesini istemiyorum

Bende oyleydim de beni delirtip cildirtan kaynanam oldu. Iyi ki de yapmis sagolsun psikolijiden olduk ama deli bi ozguven geldi.
Opuyorum onu burdan ins. Tez zamanda tahtali koye bilet alir
Saka maka bi yana tutukluk yapma her kim olursa olsun kim sana ne derse cevabini ver bacim cunku mazbut insani eziyorlar

Çok erken çocuk yaptım.yanlıştı belki ama bosansam bile kızım iyi ki olmus derim onun mutsuz olmaması için ne gerekirse yapmak istiyorum bu durumların içinde büyümesini istemiyorum
Evlat herşeyden tatlı oluyor tabi allah bağışlasın ama yeni bir hayat kurarken bile onu düşünerek kurmak zorundasınız ve bu adam müsveddesi ile kızınız en az 16 yaşına gelene kadar neredeyse muhattap olmak zorunda kalacaksınız hatta evlenene kadar torununuzun doğumunda bile. Zor durumlar maalesef.
Aileniz arkanızdaysa eşinize önce göz dağı verin. En son ihtimal olsun boşanmak

Neresinden baksam çok zor geliyor şu an.yatamiyorum da düşünmekten.inşallah bi çıkış yolu gösterir Allah ben altından kalkamıyorum

Kesinlikle evlenince anneci oluyorlar. Tamam annesidir elbette sevecek ama saçma şekilde kendi yuvasını bozacak raddeye geldiyse bu durup düşünecek .

Ahh ahh bi türlü ögrenemediniz eşinizin yanında anneye ilgili alakalı güzel davranıp eşiniz gittikten sonra boka bakar gibi bakmayı.(hakeden kv ler için)

Yarın sabah yeni bi insan olarak uyanıp kahvaltılarını hazırlayacaksın.annecim sen beni yanlış anladım özür dilerim diceksin eşinin yanında.anne kız arasında olur böyle şeyler diyip sarılcaksın.eşim oh be dicek sonrasndada demin yazdıgım şeyş yapacaksın.yarını kurtar kazanan sen olcaksn.bu hayat gururlu ve dürüst olanları sevmiyor.ben başlarda öyleydim.sonra dedigim taktigi uyguladım o taktigidr kv den ögrendim

Gidemez.o ev onun evi.giderse evi benimsememiş gibi olur adamda peşinden gelmez.yüzsüz gibi geri dönersede bi daha ne dön der nede gidince üzülür.o ev senin ve durcaksın

Bu erkeklere ne oluyor böyle evlendikten sonra otomatik olarak anneci oluyorlar.
Analar duygu sömürüsü yapıyor canım.evlenmeden önce cogu oglunu umursamaz içmesine karışır karı kızla gezmesine laf sokar evlenincede ogluşum ogluşum.cok yalnızım.hastayım siz napıyosunuz aman siz iyi olunda ben gelmem demeis yetiyor mesela.benim kv ile aramda hiç bir kötü bişey yoktu.bu cümleyi kurdu kötü bişey varmıs gibi oldu.basladı bizimki ne demek gelmem taniki gelceksn demeye.onlar işi çözmüşler saf gelinlerin üzerie geliyorlar canım.ama bende çözdüm

Gidemez.o ev onun evi.giderse evi benimsememiş gibi olur adamda peşinden gelmez.yüzsüz gibi geri dönersede bi daha ne dön der nede gidince üzülür.o ev senin ve durcaksın
Adam pesınden gelsın diye gitmeyecek zaten. Kafa dinlemeye gidecek. Mumkunse gelmesin zaten adam. Burda mevzu adamın pesınden gitmesi degıl kadının huzurlu olması.
Anneme gıttıgımde evimi benimsemıceksem gidip bebeklerımle oynamam lazım, cunku hala buyumemısımdır.
Kadın hayatı kocaya blöf uzerıne kurulu degıl. Kadının huzuru uzerıne kurulu. Bunları ayırt edersek belki daha mutlu insanlar oluruz.

Arkadasim allah yardimcin olsun seni cok iyi anlayan biri benim benim esim bana sahip cikar benide kirmak istemez ama benim esimin aileside sizinki gibi dakka basi arar cagirrir 2 gun gitmesek sitem eder bizim araba var surekli bizi orya buraya gotur der esimde hic hayir demez nezamn bana gelseler oraya gitsek ailesi yuzunden hep kavga ederiz 8 aylik evliyim beni cildirtilar suan tam anlatamiyorum uzun uzun ama benimkinin aileside ole esimle bi aksam oturup basbasa cay icemez hale geldim ama canima tak etti ama cok ciddi sekilde konustum kendini duzeltti ailesi kavgalarimizin ailesi yuzunden oldugunu anladi oda artik

Keşke erkeklerde senin kafa yapında olsa.görmüyo musun karşısında cocuk gibi bende senin annen gelince aynısını yapcam diyen bir adam var.Hangi blöften bahsediyosun sen.annesinin evine gitsin kafa dinlemeye desin.sonra kv herkese ilan etsin evİ terketti diye oglunuda gaza getirsin.döndügünde niye geldin diye sordugunda gurursuz gibi hissetmicek mi kendini? Kafa dinlemeye gidecek ama döndügünde herşey daha kötü olacak.öyle eften püften sebeplerden evden gidilmez.ev onun evi.kafa dinlemek istiyorsa kendi evinde kafa dinleyecek huzurlu ortam yaratacak.

Bak ben surat asmazdim hersyini gonlunu hep hos etmeye calisirdim esimin annesidir diye benim aileme esimin nasil davranmasini istiyorsam bende kayin valideme ole davranirdim baktim ne olursa olsun yaranamiyorum esimle konustum beni yanlis anladi ben ona kendimi anlatmaya calistigimda ailesine laf soyledigimi saniyodu ama beni ilgisiz biraktigina bana vakit ayirmadigini anlamiyordu bi gun canima tak etti uzaklastim ondan sonra tatli tatli anlattim ailesinin hatalarini goremediklerini kadinligini kullanrak ama erkekler bole zamnlarda anliyor napicaksin anlat ona ben senin karinim saygimizi koruyalim baana saygin yoksa cougunun annesi olaral soyluyorum de annesinden bahsederken senin annen benimde annem aama kotuleyerek konusmadan sikayetoni dillendir birazcik kocana sikayet eden annesini ailesini kotuleyen car car kadin sekli degilde tatli tatli magdur olani oyna ustelik ben herseyimi birakio sana geldim de esimi dostumu anami babami birakip ben sana geldim de

Evliliğinizin 3. günü yatıya gelerek kendinden yeterince soğutmuștur yani normal. Ama gelmiş evinize eşinize gelmeseydi 5 dk lık mesafe falan demeseydiniz keşke. Yani ev dağınık, yorgunum gibi cümleler daha uygun bence. İster istemez surat düşer yani ama eşinizin o şekilde konuşması kadar itici bir durum yok. Valla yorum yapamadım. Eşiniz hep mi böyle yoksa bu olayda mı bu şekilde davrandı

Eşim hep bana karşı düşüncesiz biraz da merhametsiz.gelmeseydi filan hiç bi sey demedim bu akşam.onları önceden gelsin yatılı kalmasın gibisinden demistim ama kaynanam geldi mi gitmek bilmez cılkını çıkarmadan.

Ben eşime aynı şeyleri anlatmaktan yoruldum anlamıyor anlamak

Canım keske en basında kural koysaydın ya cok üzüldüm sana ben olsam büyük konusmayayım boşarım o pısırık adamı.. Bende eş ailesinin şehrine evlendim fakat yakın oturmam aynı mahallede oturmam yatılı gidilip gelinmesin isterim hastalık dısında dedim eşim kabul etti ve iki haftada bir haftada bir görüşüyoruz kimse kimseyle yüzgöz olmuyor şimdi sana tavsiyem boşanamayacaksan napcan biliyomusun... Eşine trip at paso bezdir adamı anası anası yüzünden aranızın açıldığını idrak edip anasını cok getirmesin.. Ya da kaynana geldi mi güler yüzle bak surat asmadan annecim şu iş var yapalım annecim bebeği yedir hahaha hihihi diyerek Bi ton iş yaptır oda gelmez zaten altın kural kaynanaya surat asmak yok. Eşi gece sol eline talim etmek

Ben gidiyorum deyip gitmeyen, orada yatili kalan bir kaynana. Yuzsuz yuzsuz kalmis. Utanma duygusu yok. Aslinda iktidar benim diyor. Oglunu da yanina almis. Esin de bu kadar anaciysa gitsin anasinda yasasin.
Yarin ne yapacagim demissin? Bu kadar yizsuz kadina birsey yapmamak gerek tabi ki. Oglene kadar yat. Kahvalti hazirlayacak mi bak. Bir laf ederse sen yabanci misin yapsaydin mutfagi sirtimda mi tasiyorum de.
Aslinda is esinde bitiyor ama anladigim kadariyla sana deger vermiyor. Ilerde duzelir mi, hayir.
Bunlar iktidar savasina dondurmusler olayi. Seni de sindirmisler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…