Kaynanamın yatılı kalması ve eşimle kavgamız

Mantıklısı o ama birçok kadın için kocaları bulunmaz Hint kumaşı, bir de adamlar bunları nasıl sindiriyorsa kendilerini değersiz hissediyorlar.

Mantıklısı o ama birçok kadın için kocaları bulunmaz Hint kumaşı, bir de adamlar bunları nasıl sindiriyorsa kendilerini değersiz hissediyorlar.

Kendileri bilir bunun başka bir alternatifi yok çünkü asla düzelmeyecek. Burda konu açmanın mantığı çare aramaksa çare belli yani.

Ama üstünede çocuk yaptin. Yani şimdi bahane arama. Halen annenin yanina gidebilirsin.

Ve lütfen o bebeğe uyku eğitimi ver. Her ağladiğinda yanina koşma. Ona mobile al (havada müzik eşliğinde gezen oyuncaklar), biraz oyalansin.

Hani bu şekilde? Tüm gün kendini odaya kapatmakta olmaz.

Son olarak suç kv'dede değil, eşinde.

oğluyla aynı odada uyuyunca orgazma ulaşmıştır, hem mağdur oldu, hem de aranızı bozdu, oh ne ala..

Eski konularını da biliyorum bu kadınla böyle bir eşin varken baş edemezsin. Surat asmakla da çözüm bulamazsın. eşin yanındayken hiçbir saygısızlık yapmadan yatılı misafiri artık kaldıramadığını, çocuğun büyüdükten sonra beklediğini söyle.
O eşine de diyecek çok laf varda küçük bir bebeğin var. sadece diyeceğim kendini ezdirme.

Bu yatılı kalma olayını hiç anlamıyorum. Hayır gel misafir gibi hizmet tatlı yüz gör git. Yatmak noluyo yani yatınca noluyo. Ne kazanıyolar nefretten başka. Bi benzeri bende vardı ben anne evine döndüm 1.5 2 yıl görüşmedim kayınvalideyle. Başka çözüm bilmiyorum Allah yardımcın olsun. Çok dua et. Yer gök duayla. Senin ailen uzakta oturup gelip yatmıyomu 4 aydır. Çağır anneni yatıya şu eşinin canını baya sık. Annene anlat herşeyi onlara onun gibi davran. En bi boş anında anneni çağır fırsat bulamasın yalnız bulamasın seni. Eşini bıktır ki anlasın seni. Madem annen bizde yatıyo bundan sonra annemle yaşıycaz de. Kısasa kısas. Ezdirme bide kendini lafa lafla karşılık ver.

Mesela ben olsam sabah odadan çıkmamazlık yapmam ooooo günaydınlar olsun biricik oğluşunla rahat uyudun mu derim. Hadi oğlunu alda evine dön orda yaşayın birlikte boşıcam senin oğlunu derim. Derim yani deliyi gören sopasını saklarmış bi delir de göster doğruyu sindirme kendini paikolojin dayanmaz zaten

aynen yapilmasi gereken bu, ama sanirim konu sahibi kahvalti hazirlayip toplayip simdide öglen yemegi hazirliklara baslamistir.....

Orasını kaçırdım ama daha önce söylemiş miydin annenin gece kalmasına ne gerek var aynı şehirde diye... ben de çocukluyum gerçekten çok zor oluyor yatılı misafir evde. Nereye koşacağını şaşırıyorsun

Gerçekten anlamıyorum uzakta olur da gelir kalırsın özlem gidermek için. Ayıp ya herkesin düzeni var.

Herhangi bir sorunda, ya çekeceksin ya da boşanacaksın diyebilen zihniyetini anlayamıyorum. Mücadele etmek, sorunu çözmeye çalışmak lügatınız da yok mu hiç?

İki farklı insan evleniyorsun birbirini tanıma ve alışma süren???
Hayatı, insanları tanıdıkça değişen tavırlar, olgunlaşmak???
Bilmezken öğrenmek, farkına varmak, hatadan dönmek???
Kıymetini farketmek???

Hayatın içinde malesef ki yaşanarak öğrenilen tüm bu unsurlar varken, neden göz ardı edilsin ki? Bu kızcağızın şikayetleri çözülemeyecek şeyler değilken neden boşanıp 10 aylık bebeği parçalanmış bir ailede de büyümeye mahkum etsin. Kendisi neden tek başına zorlu bir hayat mücadelesine girişsin. Burada boşanmasını tavsiye ettiğim hatta hala neden çekiyorsun dediğim üyeler oldu ama yaşananlar bunun gibi değildi.

Bende eşimin saygısız konuşmasına, beni hiçe saymasına, ailesine karşı ezdirmesine müsade edebilecek yapıda bir kadın değilim. Ha 20 yıllık evliliğim de sınırlarım hiç aşılmadı mı, hiç haksızlığa uğramadım mı? Tabi ki evet. Çatır çatır kavga ettiğimde oldu, pes ettiğimi söylediğimde.

İnsanoğlu malesef bazı durumlarda elinde ki kaba göre şekil alabiliyor. Yani senin izin verdiğin, kabul ettiğin kadarını yaşıyorsun.

Sevgili konu sahibi en başta sen kendini korumayı öğrenecek ve canın kanında olsa kimseden böyle bir beklentiye girmeyeceksin. Kişiliğine haksızlık olduğuna inandığın, istemediğin bir davranışı kabul etmeyeceksin. Konuşarak ikna edemezsen eyleme dökeceksin ki, seninde gönlünü etmeye uğraşılsın, sınırların olduğu bilinsin.

Eşin sana hakaret mi etti, asla kabul etmediğini göstereceksin. Seni kendi ailenle mi tehdit etti "benim annemde sana bu şekilde davranırsa, istediğin şekilde itirazını yapabilirsin, buna hakkın olurdu ve ses etmezdim. Tıpkı benimde hakkım olduğu gibi. " diyeceksin. Anlamadı mı eyleme dökeceksin. Mesela sana annesinin yanında bunca hakareti yapan adam ve annesine o kahvaltıyı hazırlamak yerine bebeğini alıp annene yada bir tanıdığına git, bırak onları evde. Geldiğinde tartışma, "bugün planım vardı ama sen bana sormadan anneni çağırmışsın, bundan sonra annene ayıp olmasın i bana da sor davet ederken" diyeceksin. Bugün hakareti, zorlamayı kabul edersen yarın üstüne katlanır. Ha çabana rağmen hala hödük, ders almayan, mücadele etmeyen bir adam mı var o zaman "eyvallah" diyeceksin. Ne sinip oturacaksın ne de en ufak bir sorunda gemileri yakacaksın. Sen kaptan olup, dümeni al eline önce bi. Baktın hep fırtına, hep kaos o zaman kendin için en güvenli limanda inersin.

Erkekler neden evlendikten sonra annelerine düşkün oluyorlar biliyomusunuz çünkü anneler evlenene kadar normal evlendikten sonra oğullarının onlara ihtiyacı kalmadığını kabullenemiyorlar bu durunda sürekli özel ilgi gösteriyorlar acıtasyon yapıyolar oğullarına insan psikolojisi işte herzaman ezilenin yanında olma psikolojisi ogullarda hemen iyilerin dostu kötülerin düşmanı oluveriyor toplumumuzun kanayan yarasi kız anaları gözden çıkarmaya hazır evini bilsin yuvasını sevsin diye uzak durur fazla gidip gelmez ama aynısını erkek anaları yapmaz kız vermek gelin almak diye tabirler vardır erkek evlenince verilmiyo mu neden kabullenilmiyo biz güçlü kadınlar mücadele veriyoruz ama kendi ailemiz bile bu mücadelede yanımızda dursa bile kalben bize inanmıyor çünkü inandıkları doğrular var kız verilir gelin alınır bu kadar

Hanımlar hepinize teşekkür ederim yorumlariniz desteginiz için.sabah kahvaltı hazırlamadim yattım basim ağrıyor dedim eşim en sonunda kendi hazırladı beni çağırdı siz yiyin dedim.annesi seslendi kahvaltıdan sonra gittim ikisine de kızdım içimden ne geçiyorsa söyledim düşüncesiz olduklarını eşimin bana söylediği lafları.hakkımı helal etmiyorum dedim kayinvalideme de artık yatılı kalma duzenim huzurum bozuluyor dedim.Benim sana zararım yok senden bi iş istemiyorum ki dedi.yatılı istemiyorum bitti bi daha gelmem dedi ben gelme demiyorum yatılı istemiyorum dedim.5dakikalık mesafe sonuçta.her hafta ne anlıyor bilmiyorum.daha baya konuştum ilk kez sesimi yükselttim eziyet çekmek için evlenmedim dedim.gitti sonra çok rahatladım.susmak başa bela saygısızlık yapmiyim diye rahatsız oldugun şeyleri söylememek çok yanlışmış çok

Allah bu koca olma vasfina sahip olmayan ama kosa kosa kari bulma derdine dusup bulduguna sahip cikamayan erkekleri kahretsin.Kadinlarin hayatlarini ne hale sokuyorlar anne bekarken sadece anneyken evlendikten sonra ilah oluyorr niye acaba?Aynisinin degisik versiyonu bende vardi.Her kavgada beni ikiz bebeklerimle evde tek birakir anasina gider gunlerce kalirdi en son gene gitti geldiginde bizi bulamadi bide onu terk ettim diye bosanma davasi acmis arkamdan oh iyi yapmissin ama uzamasin anlasmali olacak hemen bosanacaz dedim cikti pesime geldi anasida normal anne moduna döndü.Su ara gene canlanmalar var ama sana diyecegim ezdirme kendini sen ne fedakarlik yaparsan biraz daha istenir

Eşinin tepkisi ne oldu canım peki?

Keşke boşanmaya hemen razı olsa, inadıma yokuşa sürüyor. O kadar lafa söze, hakarete asla kendisini ve ailesini haksız görmüyor. Annemin evine döndüğümde peşimden gelecek biliyorum çünkü asla boşanmayacağım senden diyor. Utanmadan ben ailemi sana ezdirmem gerekirse zorla seni de götürürüm diye konuşuyor.
Kararım kesin. 10 sene sürse 10 senede boşanacağım. Benim çocuğum yok, olsaydı elimden alır beni onunla tehtid ederlerdi.
Hayatımı karacahil kalpli insanlara feda edemeyeceğim.

Surat asmak yerine aaa yardıma mı geldin kv ciğim diyecektin

Anne sen z yemeği güzel yaparsın akşama pişiriver eşim çocuğa baksın ben de şu odayı yerleştireyim

Allah razı olsun şu zor günümde yanımdasın vs gazlayacaktın

Eşine de annesini övecek işleri bitirtecektin

Hatta dün x size geldi diye içinize sinmedi demek ben yalnız ev yerrleştiriyorum diye geldiniz vs diye de lafı sokacaktın

Bir de ne iyi işverenler var öyle ev taşıdı diye bir hafta izin veren

Benim evlerim hep ben işteyken taşındı akşamdan akşama yerleşti de

Eşinde sorun ortayı bulamıyor
Büyük ihtimal hastanede kv ısrarla davet etmiştir
Kv eve gidiyorum bir dahagelmem demişsiniz
Keşke anne geldiğin iyi oldu bana yardım edermisin deseydin
Eşim hasta oldu kv dediklerini kulak ardı ettim
Şimdi kv iyidir tabi dengesizliği vardır

Hayatta bir bardağı kaldırmaz iş yapmak onun lugatinda yazmaz hep öyleymiş benim o anlamda beklentim yok yeter ki uzak olsun tahammülüm kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…