- 29 Ağustos 2014
- 5.706
- 18.072
- 448
- 33
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Mantıklısı o ama birçok kadın için kocaları bulunmaz Hint kumaşı, bir de adamlar bunları nasıl sindiriyorsa kendilerini değersiz hissediyorlar.Adam sana beyinsiz diyor gidip anasıyla yatıyor hala o evdesin?
Yok arkadaş pasif insanlara tahammül edemiyorum. Toplanıp annene gideceksin çocuğunla, açacaksın davanı. Gelip ayağına kapanırsa ne ala. Kapanmazsa da yol vereceksin olacak bitecek.
Mantıklısı o ama birçok kadın için kocaları bulunmaz Hint kumaşı, bir de adamlar bunları nasıl sindiriyorsa kendilerini değersiz hissediyorlar.
2 kez gördüm annesini bi isteme nişan aynı gündü bi de eşya almaya gitmiştik.farklı şehirlerde olduğumuz için bilemedim nasıl biri olduğunu.hiçbir ön yargim korkum olmamıştı huzurumu bozar mı diye.neye uğradığımı şaşırdım evlenince.çok geç oldu bilsem evlenmezdim anneciğimi başka şehirde yalnız birakmazdim bu insanlar için...
Mesela ben olsam sabah odadan çıkmamazlık yapmam ooooo günaydınlar olsun biricik oğluşunla rahat uyudun mu derim. Hadi oğlunu alda evine dön orda yaşayın birlikte boşıcam senin oğlunu derim. Derim yani deliyi gören sopasını saklarmış bi delir de göster doğruyu sindirme kendini paikolojin dayanmaz zaten
Gerçekten anlamıyorum uzakta olur da gelir kalırsın özlem gidermek için. Ayıp ya herkesin düzeni var.Eşim hep bana karşı düşüncesiz biraz da merhametsiz.gelmeseydi filan hiç bi sey demedim bu akşam.onları önceden gelsin yatılı kalmasın gibisinden demistim ama kaynanam geldi mi gitmek bilmez cılkını çıkarmadan.
Erkekler neden evlendikten sonra annelerine düşkün oluyorlar biliyomusunuz çünkü anneler evlenene kadar normal evlendikten sonra oğullarının onlara ihtiyacı kalmadığını kabullenemiyorlar bu durunda sürekli özel ilgi gösteriyorlar acıtasyon yapıyolar oğullarına insan psikolojisi işte herzaman ezilenin yanında olma psikolojisi ogullarda hemen iyilerin dostu kötülerin düşmanı oluveriyor toplumumuzun kanayan yarasi kız anaları gözden çıkarmaya hazır evini bilsin yuvasını sevsin diye uzak durur fazla gidip gelmez ama aynısını erkek anaları yapmaz kız vermek gelin almak diye tabirler vardır erkek evlenince verilmiyo mu neden kabullenilmiyo biz güçlü kadınlar mücadele veriyoruz ama kendi ailemiz bile bu mücadelede yanımızda dursa bile kalben bize inanmıyor çünkü inandıkları doğrular var kız verilir gelin alınır bu kadarErkekler evlendikten sonra annelerine düşkün olmaya başlıyorlar. Ama artık eşinize ‘sizin bir aile olduğunuz, eş olarak görevleri olduğu, evladınız olduğu, birbirinize karşı sorumluluklarınızın olduğunu!’ Güzelce sakince anlatın. Küfürle, kötü sözle iş tatlıya bağlanmaz. Eşlerin aileleri tabii gelir, sizinkinin durumu bana, ara bozmaya geliyor, gibi geldi. Yoksa büyükler yapıcı olmalı, kavga anında yangına körükle gitmiş sizin kayınvalideniz.
Allah bu koca olma vasfina sahip olmayan ama kosa kosa kari bulma derdine dusup bulduguna sahip cikamayan erkekleri kahretsin.Kadinlarin hayatlarini ne hale sokuyorlar anne bekarken sadece anneyken evlendikten sonra ilah oluyorr niye acaba?Aynisinin degisik versiyonu bende vardi.Her kavgada beni ikiz bebeklerimle evde tek birakir anasina gider gunlerce kalirdi en son gene gitti geldiginde bizi bulamadi bide onu terk ettim diye bosanma davasi acmis arkamdan oh iyi yapmissin ama uzamasin anlasmali olacak hemen bosanacaz dedim cikti pesime geldi anasida normal anne moduna döndü.Su ara gene canlanmalar var ama sana diyecegim ezdirme kendini sen ne fedakarlik yaparsan biraz daha istenirEski konularını biliyorum senin. Senin de hayatın çok zor, aralarına almışlar delirtiyorlar işte. Eşin de izliyor.
Bir önerim yok, en azından benim hayatımda olan gibi ailesini yalan yanlış doldurup senin üstüne yürümelerini zevkle izlemiyor.
Ben boşanmak için gün sayıyorum. Çok çabaladım, çok çırpındım olmadı. Biliyorum çok ama çok pişman olacaklar ama o zaman da çok geç olacak.
Hiç kimse için kendimden vazgeçmeye niyetim yok. Ne geldiyse başımıza aman kalp kırmayalım, aman birbirimizi üzmeyelimden geldi.
Senin de savaşın benimki gibi tek kişilik. Üzgünüm.
Eşinin tepkisi ne oldu canım peki?Hanımlar hepinize teşekkür ederim yorumlariniz desteginiz için.sabah kahvaltı hazırlamadim yattım basim ağrıyor dedim eşim en sonunda kendi hazırladı beni çağırdı siz yiyin dedim.annesi seslendi kahvaltıdan sonra gittim ikisine de kızdım içimden ne geçiyorsa söyledim düşüncesiz olduklarını eşimin bana söylediği lafları.hakkımı helal etmiyorum dedim kayinvalideme de artık yatılı kalma duzenim huzurum bozuluyor dedim.Benim sana zararım yok senden bi iş istemiyorum ki dedi.yatılı istemiyorum bitti bi daha gelmem dedi ben gelme demiyorum yatılı istemiyorum dedim.5dakikalık mesafe sonuçta.her hafta ne anlıyor bilmiyorum.daha baya konuştum ilk kez sesimi yükselttim eziyet çekmek için evlenmedim dedim.gitti sonra çok rahatladım.susmak başa bela saygısızlık yapmiyim diye rahatsız oldugun şeyleri söylememek çok yanlışmış çok
Keşke boşanmaya hemen razı olsa, inadıma yokuşa sürüyor. O kadar lafa söze, hakarete asla kendisini ve ailesini haksız görmüyor. Annemin evine döndüğümde peşimden gelecek biliyorum çünkü asla boşanmayacağım senden diyor. Utanmadan ben ailemi sana ezdirmem gerekirse zorla seni de götürürüm diye konuşuyor.Allah bu koca olma vasfina sahip olmayan ama kosa kosa kari bulma derdine dusup bulduguna sahip cikamayan erkekleri kahretsin.Kadinlarin hayatlarini ne hale sokuyorlar anne bekarken sadece anneyken evlendikten sonra ilah oluyorr niye acaba?Aynisinin degisik versiyonu bende vardi.Her kavgada beni ikiz bebeklerimle evde tek birakir anasina gider gunlerce kalirdi en son gene gitti geldiginde bizi bulamadi bide onu terk ettim diye bosanma davasi acmis arkamdan oh iyi yapmissin ama uzamasin anlasmali olacak hemen bosanacaz dedim cikti pesime geldi anasida normal anne moduna döndü.Su ara gene canlanmalar var ama sana diyecegim ezdirme kendini sen ne fedakarlik yaparsan biraz daha istenir
Hayatta bir bardağı kaldırmazSurat asmak yerine aaa yardıma mı geldin kv ciğim diyecektin
Anne sen z yemeği güzel yaparsın akşama pişiriver eşim çocuğa baksın ben de şu odayı yerleştireyim
Allah razı olsun şu zor günümde yanımdasın vs gazlayacaktın
Eşine de annesini övecek işleri bitirtecektin
Hatta dün x size geldi diye içinize sinmedi demek ben yalnız ev yerrleştiriyorum diye geldiniz vs diye de lafı sokacaktın
Bir de ne iyi işverenler var öyle ev taşıdı diye bir hafta izin veren
Benim evlerim hep ben işteyken taşındı akşamdan akşama yerleşti de
İkisi de alttan aldı beni sakinleştirmeye çalıştılar gittiler günü ayrı geçirdik arkadaşlarıma geldim hala görmedim gidince uzak durmak istiyorumEşinin tepkisi ne oldu canım peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?