Kaynanamla aynı evde yaşamak

meliss2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2023
2
0
1
29
Merhaba hanımlar 1 yıllık evli 2 aylıkta bebeğim var büyükşehirden eşim başka şehirde diye onun yanına geldim gelmez olaydım evimiz yeni yapıldı güya babası oğluna ev aldı zannediyom ben neyse evlendikten 3 ay sonra kaynanamlar kışın soba yakıyorlar diye bizde kalmaya geldiler ama ( benim haberim yok eşyalarını alıp direkt bize geldi) eşime sorduğumda yazın kendi evlerine gidecekler dedi ama yok yaz oldu burası benim evim ben gitmiyorum tabi bu 1 sene boyunca hergün kavga gürültü kaynanamla onun istedikleri olucakmış sürekli bana laf sokar beni sürekli ailemden vuruyor annem boşandı diye sende oğlumu boşarsjn çocuğu bırak git eşyalarını al git bi sürü laflar eşime diyoeum annemin huyunu biliyorum ben takma bilmem ne yeter ama bunaldım hergün laf bide her sbaah arar kzıına anlatır akşam kayınpedere anlatır beni kötüler yalan yanlış şeyler suyu açma peçeteti az kullan çok bunaldım ailem uzakta babama rest çektim ben istiyorum diye yüzüm yok ona bişey demeye eşim de bazen annesine kızıyor bazen bana çıkalım kiraya diyorum çıkmıyor kaynanam tam bir narsist bana fikir verin boşanmak istemiyorum ama galiba son çarem o olucak 😔

Merhaba hanımlar 1 yıllık evli 2 aylıkta bebeğim var büyükşehirden eşim başka şehirde diye onun yanına geldim gelmez olaydım evimiz yeni yapıldı güya babası oğluna ev aldı zannediyom ben neyse evlendikten 3 ay sonra kaynanamlar kışın soba yakıyorlar diye bizde kalmaya geldiler ama ( benim haberim yok eşyalarını alıp direkt bize geldi) eşime sorduğumda yazın kendi evlerine gidecekler dedi ama yok yaz oldu burası benim evim ben gitmiyorum tabi bu 1 sene boyunca hergün kavga gürültü kaynanamla onun istedikleri olucakmış sürekli bana laf sokar beni sürekli ailemden vuruyor annem boşandı diye sende oğlumu boşarsjn çocuğu bırak git eşyalarını al git bi sürü laflar eşime diyoeum annemin huyunu biliyorum ben takma bilmem ne yeter ama bunaldım hergün laf bide her sbaah arar kzıına anlatır akşam kayınpedere anlatır beni kötüler yalan yanlış şeyler suyu açma peçeteti az kullan çok bunaldım ailem uzakta babama rest çektim ben istiyorum diye yüzüm yok ona bişey demeye eşim de bazen annesine kızıyor bazen bana çıkalım kiraya diyorum çıkmıyor kaynanam tam bir narsist bana fikir verin boşanmak istemiyorum ama galiba son çarem o olucak e

En sonunda cevabı kendin vermişsin zaten eşinde başbaşa yaşadığın tüm zorlukları ruh halini hepsini anlat ona rağmen eşin senin hissettiklerini yaşadıklarını anlamıyorsa sana hakettiğin yaşamı sunamıyorsa evliliğini gözden geçirirsin

Back
X