Kaynanamla barışmalımıyım?

Bence görüşürseniz kayınvalidenizin daha çok günaha girmesine sebep olacaksınız. Nasıl olsa ne yaparsam yapayım sesleri çıkmıyor diyip kendini haklı görüp abartacak. Bu sefer eşiniz de daha çok üzülecek. Yine de siz bilirsiniz tabii.

Torununu gormeyen sizin narismanizada merakli degildir zaten ben olsam gitmem en kisa zamandada camasir makinesi kombi buzdolabini balkondan atarim ama siz yapmayin tabi

Sen nasıl bi cenderenin içine düşmüşsün konu sahibi...kV aynı binada sülalesi yan tarafta...
Ben önceliğin sende olduğunu düşünüyorum...doğum yapmışsın...evine dönünce bakalım kV gelecek mi? Evet o büyük bayramda gidilir de önce büyük büyüklüğünü bir yapsın...

Barış ama çok mesafeli ol .Ana babadan uzak durmak iyi değildildir.Valla helak olursunuz o istedigi kadar kotu olsun beddua etsin.

Bilemedim şimdi..ben de benzer bir durumdayım..bi diyorum el öpmekle alın aşınmaz..bi tarafta da gurur..ben eşimi arefe günü ortalıktan kaybolmaya ikna etmeye çalışıyorum..her ne kadar bayram hassasiyetlerim olsa da yüz yüze gelmeye tahammülüm yok..ama şimdi bu bi ömür de unutulmaz..ben senin konuyu takipteyim

Bebeğim şuan 2.5 aylık ilk 1 ay zaten evindeydim gelmedi. Doğumu da eşimin kuzeni aramış gelin doğum yapıyo demiş oda ben gidemem işim gücüm var demiş

Haklı olabilirsiniz bazen akıl sağlığı yerinde değil diye düşünüyorum

Benimde yok ama bazen şeytan vesvese veriyo ve onları görünce oralı olmuyorum suratımı değiştiriyorum

Dert mi arıyorsunuz acaba? Yalan,dolan,beddua,fitne fesat..Ama sen adım atcaksin..Neden? Küçüksün..Başka?.. Yok öyle bir dünya.. Ben ufacık kızımdan bile yeri gelince özür diliyorum..Madem hata onda o özür dileyecek önce..Hata yaptığını kabul etmiyorsa kendi bilir..

Benimde yok ama bazen şeytan vesvese veriyo ve onları görünce oralı olmuyorum suratımı değiştiriyorum
aslında var ya inadına gülümsemeli inadına selam sabah vermeli..onların içlerindeki nefsi ancak bu şekilde yok edebiliriz..Allah akıl vermiş biraz taktiksel davranmalı..surat değiştirip oralı olmadıkça tepkilerini daha çok çekiyoruz..inadına mutluymuş gibi yapmayılız..bizi çekemeyen, istemeyen insanlardan ancak bu şekilde sıyrılabiliriz..
Bir arada yaşamak kadar zor bi şey yok şu evlilikte..evlilik zaten zor bi de bu durum iyice keşmekeş..

Evet ama işte yapılanlar izin vermiyor inada

Hatasını asla kabul etmez Kuran'a bile el basarım sesi bas demişler önce siz demiş tövbe allahım günaha sokuyor beni. Ben yine annemi kırmayıp eşime sordum ama cevabı çok sert oldu

Bebeğim şuan 2.5 aylık ilk 1 ay zaten evindeydim gelmedi. Doğumu da eşimin kuzeni aramış gelin doğum yapıyo demiş oda ben gidemem işim gücüm var demiş
yani bir babaanne torununu görmek için 1. Kattan 3. Kata çıkmıyorsa benim gözümde öpülesi bir eli de yoktur...bazen şer sandıkarımızda da bir hayır vardır değil mi?aynı bina da oturunca görmemek de mümkün değil ...imkan vars ruh sağlığınız ve huzurunuz açısından taşının derim.

Şuan için yok

öbür dünyada kv nasıl davrandın diye sorulmuyor asıl öbür dünyada size yaptıklarından dolayı baya hesaba çekileçek .çirkef bir kadın uzak durun sen evine gitsen daha fazla azar ben haklıydım bak gelip elimi öptüler diyede baya bir lafınızı yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…