• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamla basim dertde :-(

ZSAEFMEAR

ZsAeFmEaR <3
Kayıtlı Üye
21 Mart 2009
1.288
43
363
38
Ne olur yardimci olun bana delircem sonunda:43:

Bu kadin benden ne istiyor anlamiyorum:43:

Belki daha önce actigim konuyu okumussunuzdur:17:

Kayinvalidem olucak kadin onunla eltimin evine gitmemisim diye iki haftadir nisanlimin basinin etini yemis:19:

Hatrim icin gel dedi eltimden deger görmedigim icin gitmedim nisanlima dert yanmis o gün o da bana tavir aldi kavga etdik bende bari ayrilsaydin vs dedim telefonda tamam ayrilalim dedi o sinirle bende anneni ver dedim telefona ona diycem kadin da bana dönüp demezmi oglum bilir ben karismiyorum bende sasirip aglamaya baslayip kafayi mi yediniz demisim neyse kapatdim ertesi gün nisanlim gelip özür diledi :43:

Neyse asil sorun simdi basliyor kv bozulmus mus gidip özür dilememi bekliyor bir kere olsun arayip demedi kizim yanlis anlamissin gel konusalim vs.

Hediye götürdüm yilbasinda geri cevirdi hediyemi begenmedim geri ver dedi
Hastahaneye yatdi yanina gitdim aradim sordum
Hergün aramasamda her hafta ariyordum
Herseyin ucuzu olsun istedi hep gelinlikte bile nisanlima diyor orada gelinlikler ucuzlamis gelsin gidip bakalim...:43:

Suc bendemi sorun ondami akil verin ne olurrrrrr:43:

Son düzenleme:
nişanlın nasıl biri peki

annesinin her söylediğini kural sayanlardan mı

nişanlınla konuş korkularını bence aradaki saygının sevginin muhabbetin bozulmaması için

ikimizde bundan böyle ailelerimize hiç bir kavgamızdan söz etmeyelim de.

:16::16::16:

nişanlın nasıl biri peki

annesinin her söylediğini kural sayanlardan mı

nişanlınla konuş korkularını bence aradaki saygının sevginin muhabbetin bozulmaması için

ikimizde bundan böyle ailelerimize hiç bir kavgamızdan söz etmeyelim de.

:16::16::16:

Zaten en büyük yanlisi ben yaptim niye o kadindan medet umduysam:43:

Nisanlim yanimda oldumu kuzu gibi annesi cok konusuyor bin dereden su getiriyor dedigi olsun diye o da onu rahat biraksin diye gel konus diyor :19:

Ne olur yardimci olun bana delircem sonunda:43:

Bu kadin benden ne istiyor anlamiyorum:43:

Belki daha önce actigim konuyu okumussunuzdur:17:

Kayinvalidem olucak kadin onunla eltimin evine gitmemisim diye iki haftadir nisanlimin basinin etini yemis:19:

Hatrim icin gel dedi eltimden deger görmedigim icin gitmedim nisanlima dert yanmis o gün o da bana tavir aldi kavga etdik bende bari ayrilsaydin vs dedim telefonda tamam ayrilalim dedi o sinirle bende anneni ver dedim telefona ona diycem kadin da bana dönüp demezmi oglum bilir ben karismiyorum bende sasirip aglamaya baslayip kafayi mi yediniz demisim neyse kapatdim ertesi gün nisanlim gelip özür diledi :43:

Neyse asil sorun simdi basliyor kv bozulmus mus gidip özür dilememi bekliyor bir kere olsun arayip demedi kizim yanlis anlamissin gel konusalim vs.

Hediye götürdüm yilbasinda geri cevirdi hediyemi begenmedim geri ver dedi
Hastahaneye yatdi yanina gitdim aradim sordum
Hergün aramasamda her hafta ariyordum
Herseyin ucuzu olsun istedi hep gelinlikte bile nisanlima diyor orada gelinlikler ucuzlamis gelsin gidip bakalim...:43:

Suc bendemi sorun ondami akil verin ne olurrrrrr:43:

şimdi canım;
1) o senin büyüğün kaynanan gel dediğinde sen gitseydin sonra derdin bak kaynana eltim bana değer vermedi fakat ben senin için geldim derdin.
2)eşin şimdiden kaynanana bakıp seninle tartışıyorsa evlilik sonrası devam edecek gibi.
3)kaynanan ben bilmem oğlum bilir demişse demekki,onun için bişey ifade etmiyorsun veya sana çok kırgın bence git konuş ciddi bir şekilde bunlar sonra evliliğinde engeller yaratabilir.

şimdi canım;
1) o senin büyüğün kaynanan gel dediğinde sen gitseydin sonra derdin bak kaynana eltim bana değer vermedi fakat ben senin için geldim derdin.

2)eşin şimdiden kaynanana bakıp seninle tartışıyorsa evlilik sonrası devam edecek gibi.

3)kaynanan ben bilmem oğlum bilir demişse demekki,onun için bişey ifade etmiyorsun veya sana çok kırgın bence git konuş ciddi bir şekilde bunlar sonra evliliğinde engeller yaratabilir.

Bak benim eltim kimseyi istemez kv evine bile gelmez o inadina gitdi bende alet olmak istemedim sevmiyorum bu tür seyleri:17:

Bilmiyorum dügüne üc ay kalmisken neden böyle sorunlar cikti :19:
Aynen bunu dedim nisanlima annen beni saymiyor deger vermiyor deger verse kizim nisanlin sinirden demistir olurmu ayrilik vs derdi o diyor seni istemese yüzüne derdi Teyzem ile anneme danistim bu konuyu gitme diyorlar sen daha nisanlisin evli degilsin bilmiyorum iki arada bir derede kalmak buna deniyor sanirim ben ona deger verdigim kadar kendi cocuklari bile vermiyor
:50: Cok kirildim ben :43:

Son düzenleme:
bu kötü kaynanaların canı cehenneme ya!!! bir genç kızın nişanlılık dönemini nasıl zehir ediyorlar. benim kaynanamda çok kötü bir kadın. ben de aramıyorum gidip gelmiyorum artık haketti.

bu kötü kaynanaların canı cehenneme ya!!! bir genç kızın nişanlılık dönemini nasıl zehir ediyorlar. benim kaynanamda çok kötü bir kadın. ben de aramıyorum gidip gelmiyorum artık haketti.

Ben hep kendi annem gibi olsun isterdim annem hep diyor kizim yeri geldi benden fazla deger verdin ona hediye secerken kirk kere düsündüm onu mu alsam bunumu dükkan dükkan gezdimki onun istedigini bulayim begendigi olsun ama degmiyormus buda bana ders olsun:50:

Ben hep kendi annem gibi olsun isterdim annem hep diyor kizim yeri geldi benden fazla deger verdin ona hediye secerken kirk kere düsündüm onu mu alsam bunumu dükkan dükkan gezdimki onun istedigini bulayim begendigi olsun ama degmiyormus buda bana ders olsun:50:

zaten bunlar hep bizim saflığımızdan oluyor. çok değer verip tepemize çıkartıyoruz. eltin gibi davransan o gelirdi ayagına şimdi gidip sen özür dileyecekmissin. Allah gönüllerine göre versin. kendinden bence hiç ödün verme.

zaten bunlar hep bizim saflığımızdan oluyor. çok değer verip tepemize çıkartıyoruz. eltin gibi davransan o gelirdi ayagına şimdi gidip sen özür dileyecekmissin. Allah gönüllerine göre versin. kendinden bence hiç ödün verme.

Evet aynen öyle sanirim fazla iyi niyetliyiz:43: Ama gercekten bilmiyorum artik nasil davranmam gerektigini :43: Amin allah sesini duysun cok tsk ederim

Son düzenleme:
Sorun onlarda ama suç sende.
Çok yüz veriyorsun. Nişanlına da ailesine de..:ssz:

İncelikten anlamayana ince olmayacaksın şekerim.
Ne hediyesi bırak alma bir şey.

Ne bu zorla elti samimiyetleri falan hiç gelemem yaa.

Nişanlının yaptığı hele ayrılalım nedir anasının yanında üstelik.

Senin değerini düşürüyor resmen.
Çok sinir bozucu..

Sen niye anneni ver telefona diyorsun oğlunu atıp seni tutar mı sandın?
Aramıza hoşgeldin arkadaşım..
Daha çok sanacaksın malesef..

bak benim eltim kimseyi istemez kv evine bile gelmez o inadina gitdi bende alet olmak istemedim sevmiyorum bu tür seyleri:17:

Bilmiyorum dügüne üc ay kalmisken neden böyle sorunlar cikti :19:
Aynen bunu dedim nisanlima annen beni saymiyor deger vermiyor deger verse kizim nisanlin sinirden demistir olurmu ayrilik vs derdi o diyor seni istemese yüzüne derdi teyzem ile anneme danistim bu konuyu gitme diyorlar sen daha nisanlisin evli degilsin bilmiyorum iki arada bir derede kalmak buna deniyor sanirim ben ona deger verdigim kadar kendi cocuklari bile vermiyor
:50: Cok kirildim ben :43:
canım;şimdi kimse seni sen kadar anlamaz.mesela benim kaynanam iyi arada zıtlaşıyoruz ama annem ilede arada zıtlaşıyorum.bazen nişanlılık evresinde böyle şeyler oluyor.üst üste olması nişan arefesi seni sıkmıştır.kafanda soru işareti bırakmıştır.fakat sana şunu söylüyorum ben güney doğuluyum eşim iç anadolu ben nişanlılık evresinde hiç gitmedim.öyle bir zorunluluğun yok.bide altın kural;
1)haksızlık yapılan kişi sen isen özür dileme.
2)kararlı davran
3)adaletli ol.kendini onun yerine koy

Sorun onlarda ama suç sende.
Çok yüz veriyorsun. Nişanlına da ailesine de..:ssz:

İncelikten anlamayana ince olmayacaksın şekerim.
Ne hediyesi bırak alma bir şey.

Ne bu zorla elti samimiyetleri falan hiç gelemem yaa.

Nişanlının yaptığı hele ayrılalım nedir anasının yanında üstelik.

Senin değerini düşürüyor resmen.
Çok sinir bozucu..

Sen niye anneni ver telefona diyorsun oğlunu atıp seni tutar mı sandın?
Aramıza hoşgeldin arkadaşım..
Daha çok sanacaksın malesef..

:43: Ne desen haklisin :43:

Ot gibiydi hep kv ben belki tanismiyoruz diye öyledir sandim ama böyleymis :19:

Hep diyordu ben kizimi severim benim kizim cok akilli vs. bende gercek sandim saflar gibi:47: Ilk defa nisanlandim hayalimde hep annem gibi bir kvdem olsun vardi ne bilim böyle bir insanla karsilasicam :43: Gercekten fazla ince ruhluyum teyzem hep der Sema bu kadar düsünme herkessi önemli olan sizsiniz anliyana Eltim soguk davraniyordu kv nisanlim hep üzülüyor vs diyordu bende yazik dedim oldumu bana yazik vallahi delircem sonunda :42:

Dedigin gibi gercekten beni tutar sandim :1: Tüvbe tövbe allah akil verirken beni unutmus sanirim

:43: Ne desen haklisin :43:

Ot gibiydi hep kv ben belki tanismiyoruz diye öyledir sandim ama böyleymis :19:

Hep diyordu ben kizimi severim benim kizim cok akilli vs. bende gercek sandim saflar gibi:47: Ilk defa nisanlandim hayalimde hep annem gibi bir kvdem olsun vardi ne bilim böyle bir insanla karsilasicam :43: Gercekten fazla ince ruhluyum teyzem hep der Sema bu kadar düsünme herkessi önemli olan sizsiniz anliyana Eltim soguk davraniyordu kv nisanlim hep üzülüyor vs diyordu bende yazik dedim oldumu bana yazik vallahi delircem sonunda :42:

Dedigin gibi gercekten beni tutar sandim :1: Tüvbe tövbe allah akil verirken beni unutmus sanirim

Aşık olunca insanın aklı uçuveriyor sanırım:ssz:
Bence şu andan itibaren yepyeni bir Sema ol göster onlara.
hiç ya biterse diye korkma. Anası yüzünden bitirecek olan
çocuklu halinle bitirir valla lanet edersin evlendiğine.
İpler hala senin elinde.
Nişanlın seni el üstünde tutmalı,değer vermeli ki ailesi de versin.

Ahhh canım ahh benim de canım yandı da öğrendim.
Kazık yemeden öğrenilmiyor bazı şeyler.

100 iyi ol bir hayır demenle en kötü oluverirsin.
İnsanlar çok kötü niyetli ve bencil.

Sen sen ol kendini daha çok sev.
Aşk için kişiliğinden ödün verme.
Özür dilemesi gereken de sen değilsin.
Nişanlına sert konuş. Tüm gece uyumadım.
Bir süre görüşmeyelim düşünmeye ihtiyacım var de.
Çok kırgınım her şeye herkese en çok sana de.,

Annenin aramasını bekliyorum bana değer verdirt de göreyim de.
Ben ciddi ciddi evliliği ertelemeyi düşünüyorum.
Sana inancımı kaybetmeye başladım de.
Bir tutuşsun paçaları bakalım.
Yok öyle iki aşkıma boyun eğdirmeler, ezmeler..

canım;şimdi kimse seni sen kadar anlamaz.mesela benim kaynanam iyi arada zıtlaşıyoruz ama annem ilede arada zıtlaşıyorum.bazen nişanlılık evresinde böyle şeyler oluyor.üst üste olması nişan arefesi seni sıkmıştır.kafanda soru işareti bırakmıştır.fakat sana şunu söylüyorum ben güney doğuluyum eşim iç anadolu ben nişanlılık evresinde hiç gitmedim.öyle bir zorunluluğun yok.bide altın kural;
1)haksızlık yapılan kişi sen isen özür dileme.
2)kararlı davran
3)adaletli ol.kendini onun yerine koy

Bende gercekten hakliszliga ugrayan benim cünkü kv aradi beni gel gidelim dedi bende...

Kv biz bir senedir nisanliyiz bir kere olsun aramadi eltim bebegi oldu biz aradik telefona bakmadi sen hatirlatdin aradigimizi yinede önemsemedi evet kizim o konuda haklisin ama hatrim icin yinede gel hayir dedim gelmiyorum benim kizim gelir benim hatrim icin fln dedi yine neyse ben düsüneyim dedim sonra kapatdik. Gitmedim yinede cünkü istemedim anlamiyacak ne var buna anlam veremiyorum iste. Yok kardesler arasina sogukluk girermis bilmem ne diyor ben koymadim o soguklugu zaten var olan bir durum.

Iste sonra da ilk anlatdigim seyler oldu ve halen devam ediyor nisanlim cok istiyor annesinin yanina gitmemi Annemlerde hayir gitme mecbur degilsin diyor bende bilmiyorum ne yapmam gerektigini:26:

Aşık olunca insanın aklı uçuveriyor sanırım:ssz:
Bence şu andan itibaren yepyeni bir Sema ol göster onlara.
hiç ya biterse diye korkma. Anası yüzünden bitirecek olan
çocuklu halinle bitirir valla lanet edersin evlendiğine.
İpler hala senin elinde.
Nişanlın seni el üstünde tutmalı,değer vermeli ki ailesi de versin.

Ahhh canım ahh benim de canım yandı da öğrendim.
Kazık yemeden öğrenilmiyor bazı şeyler.

100 iyi ol bir hayır demenle en kötü oluverirsin.
İnsanlar çok kötü niyetli ve bencil.

Sen sen ol kendini daha çok sev.
Aşk için kişiliğinden ödün verme.
Özür dilemesi gereken de sen değilsin.
Nişanlına sert konuş. Tüm gece uyumadım.
Bir süre görüşmeyelim düşünmeye ihtiyacım var de.
Çok kırgınım her şeye herkese en çok sana de.,

Annenin aramasını bekliyorum bana değer verdirt de göreyim de.
Ben ciddi ciddi evliliği ertelemeyi düşünüyorum.
Sana inancımı kaybetmeye başladım de.
Bir tutuşsun paçaları bakalım.
Yok öyle iki aşkıma boyun eğdirmeler, ezmeler..

:53: Ay ben böyle degilimki :53:

Nasil derim bunlari Cocuk :53: böyle olur:1:

:53: Ay ben böyle degilimki :53:

Nasil derim bunlari Cocuk :53: böyle olur:1:

Kız amaç öyle olmasını sağlamak zaten:27:
Korksun kendine çeki düzen versin.
Sen çile mi çekmek istiyorsun mutlu olmak mı yahu?
Ben böyle değilim diyerek mutlu olamazsın benden söylemesi.
Kv, elti gibi tehlikelere karşı böyle olmak zorundasın..:ssz:

Kız amaç öyle olmasını sağlamak zaten:27:
Korksun kendine çeki düzen versin.
Sen çile mi çekmek istiyorsun mutlu olmak mı yahu?
Ben böyle değilim diyerek mutlu olamazsın benden söylemesi.
Kv, elti gibi tehlikelere karşı böyle olmak zorundasın..:ssz:

Haklisin vallahi böyle olunca degerli olunuyor öyle degilse böyle olunmali sanirim:34:

biz bu aile sorunlari olmadimi cok mutluyuz ya :17: Daha bir kere kendimizle alakali bir kavgamizin oldugunu hatirlamiyorum :50:

Senin yazdigini yapmaya caliscam gercektende hakkimizda hayirlisi olsun insallah cok tskler :44:

Off ne kadar gıcık bi kadınmış işin var bu kaynanayla olabildigince sinirlerine hakim ol koz verme eline

bence sen çok konuşturmussun o kayınvalideyi az kendi işlerine baksın .sende kendine çeki düzen ver .okadın baskıda yapar eşine hiç huzurunuz kalmaz .ufaktan alıştır eşinle ortak kararlar alıp onada uymak düştüğnü .işallah yaparsınyoksa evlenince iyice huzurun kaçar .şimdiki gibi olmaz.

Off ne kadar gıcık bi kadınmış işin var bu kaynanayla olabildigince sinirlerine hakim ol koz verme eline

Sanirim Eltime yapamadigini bana yaptirmak istiyor yani sözünü gecirecek kendini görmeyen insanlar varya bu da o türden iki gelinde ayni muammeleyi yapmaya baslamissa ben kv yerinde olsam oturupda bir düsünürdüm :19: Nerede yanlis yapiyorum diye!

bence sen çok konuşturmussun o kayınvalideyi az kendi işlerine baksın .sende kendine çeki düzen ver .okadın baskıda yapar eşine hiç huzurunuz kalmaz .ufaktan alıştır eşinle ortak kararlar alıp onada uymak düştüğnü .işallah yaparsınyoksa evlenince iyice huzurun kaçar .şimdiki gibi olmaz.

Isi yok sorun orda Tövbe yarabbim gece gece günaha gircem

Mesela dügünümüzü de kendimiz yapcaz herseye siz bilirsiniz kendiniz karar verin fln der bu olaydan sonra costu malesef :18:

Bu arada hepinize cok cok tsk ederim insana moral veriyorsunuz yol gösteriyorsunuz Allah razi olsun cümlenizden

Back
X