Eşiniz sizin annenizi aradımı
Aradıysa içten samimi konuştumu?
O nasıl söz öyle siz eşya mısınız istemeyerek aldı ?
Annemi aramadıEşiniz sizin annenizi aradımı
Aradıysa içten samimi konuştumu?
siz haklısınız ama bence sizde fevri davranıyorsunuz4 aylik evliyim,10 yaş var aramızda esimjn2 evliliğim annesi babasi ayrı eşim annesine bakiyor doktor eşim parasını bana harcıyor bize yardim etmiyor diye kavgamiz cikti eşim bana araba aldi ona kavga etti benimle ev konusunda kavga etti onlara ev almış ama ev eskimiş tadilat istiyormus bana araba almanin canımı çıkmış bundan bir tartıştık gitmiyorum onlara konuşmuyorum da onlara bakmasını anlarım ama luksuyatina para harcayamaz.
Eşiniz boğazınızı sıkmış ama kaynananızla başınızın dertte olduğunu düşünüyorsunuz, ilginç.Eşim annesine saygısızlik yaptığımi söylüyor annesi beni istemeyerek aldı bende çok konusmam onunla biraz aramız bozuk dün eşim annesini aradı bana da zorla kulağıma verip konus dedi bende kandili kutladim falan konuşma bitti .sonra eşim anneme saygi duymuyorsun diye ustume yürüdü kavga etti açtım agzimi yumdum gozumu üstüme yürüyüp boğazımi sikti boşanmak istiyorum çok korktum anneme de gidemedim ailemin sozunu dinlemeyip eşimle evlendim çok moralim bozuk ailem uzulecek sitede üzülüyorum ne yapmalıyım
Eşinin sorunu ne annesi ve eşini ayrı tutamıyor mu neden o kadar sinirlendi ülke de kanun var bence bı karakola gitmelisinizEşim annesine saygısızlik yaptığımi söylüyor annesi beni istemeyerek aldı bende çok konusmam onunla biraz aramız bozuk dün eşim annesini aradı bana da zorla kulağıma verip konus dedi bende kandili kutladim falan konuşma bitti .sonra eşim anneme saygi duymuyorsun diye ustume yürüdü kavga etti açtım agzimi yumdum gozumu üstüme yürüyüp boğazımi sikti boşanmak istiyorum çok korktum anneme de gidemedim ailemin sozunu dinlemeyip eşimle evlendim çok moralim bozuk ailem uzulecek sitede üzülüyorum ne yapmalıyım
Benim anneme biri küfür veya hakaret etse bende kim olursa olsun bogazına yapısırım
Oo kısmi alıntılamalara devamYani size göre de biri annenize küfür etse boğazına yapışmak normal bir tepki
Oo kısmi alıntılamalara devam
Küfür etmek “size göre” ne kadar normal bi tepkiyse benimde bogazına yapısmam o kadar normal “bana göre”
Siz küfürü hos görebilirsiniz duymazdan gelebilirsiniz vs ancak ben tahammül edemem
Namusuma veya ailemin namusuna gelecek herhangi bir küfürde evet yapışırım
Siz ne kadar farazi konusuyorsanız bende aynı sekilde konusuyorumKismi alintilarla derdiniz ne onu anlamadım. Ben hepsini okuyorum. Benim aileme kimse küfür edemez, cesaret dahi edemez. Tepkim çünkü ağır ve net olur. Bunu bilen bilir. Onun icin "küfürü normal" gördüğüm yok. Ama karşımdaki insanın boğazına yapışarak haklı olduğum yerde haksiz duruma düşmem. Ayrica sizin dediğiniz aslında belli şartlar altında şiddetin yerinde olduğu. Cünkü sizde ayni birilerinin boğazına yapisabilirsiniz. Insan nefsini kontrol etme yetenegine sahip. Kontrol etmek istiyorsa tabi.
Siz ne kadar farazi konusuyorsanız bende aynı sekilde konusuyorum
Göz dönmesi diye birşey var gözümde direk aileme uzatılan kötü bir dil geldi ve evet yapışırım dedim
Tabiki böyle bir olay yaşamadım hiç Allahta kimseye yaşatmasın ancak
Diyelimki namusunuza laf edildi annenize küfür geldi agır hakaret geldi tepkiniz agır ve net derken tam olarak ne yapıp agır ve netliğinizi gösterirsiniz
Bu sadece eşlik bi tepki değil kiBirinin benim namusuma laf ettiği beni namuzsuz yapmaz. Birinin lafı ile kendimi kaybedecek kadar kontrolsüz bir insan değilim.Heleki öyle seviyesizlere benim üzerime öyle kontrol hakkı tanımam bile. Ben eşime ilk tanismada söyledim: Aileme yapılan saygısızlığı kendime yapılmış bilirim. Affetmem. Tepkim ağır olur.
Diyelim ki eşim anneme küfretti. Eşimi boşarım net. Bunu oda gayet iyi bilir. İnsanları hayatımdan çıkarmakla hiçbir problemim yoktur. Ucunda ölüm yok ya. Elalem zaten ben istemedikçe bana yaklaşamiyor bile.
Bu kadının diyelim ki gerçekten annesine küfür ettiyse orda boğazını sıkıp suçlu duruma düşmektense onu evden gönderebilirdi. Mahkemede çünkü siddet gösterdiği an o adam suçlu oluyor.
Bu sadece eşlik bi tepki değil ki
Herhangi biri için konustum farkettiyseniz
Kim olursa olsun farketmez dedim
Eşi cıkart hayatından boşan ok ama vasıfsız herhangi biri bile olabilir
Tabiki x birinin demesiyle ben yada ailem o dedigi olmaz ancak bu durduk yere yoldan gecerken atılacak bi küfür değil
Keza bu olaydada acmıs agzını yummus gözünü ne konustular ne yaptılar detay bilmiyoruz
Benim tepkim belki size göre fazla erkeksi erkeklerde namusa gelemez en azından benim cevremdekiler namusa uzatılan dili koparır cinsten
Ben zaten kadın erkek eş dost vs diye yorumlamadım genel konustum her zaman eşim olsa veya dostum olsaya indirgemedim herkese bu tepkiyi veririm dedimTepkiniz erkeklikle de alakası yok. Ama biz bu konuda farklı kültürlerden geliyoruz galiba. Bizim oralarda kadına hatalı olsa dahi el kalkmaz. Nasil kadınlarda erkelere el kaldırmıyorsa. Onun icin bu konuda anlasacagimizi zannetmiyorum. Ama sonuçta herkes istediği tepkiyi vermekte özgür.
Ne yapmalıyım mı ?Eşim annesine saygısızlik yaptığımi söylüyor annesi beni istemeyerek aldı bende çok konusmam onunla biraz aramız bozuk dün eşim annesini aradı bana da zorla kulağıma verip konus dedi bende kandili kutladim falan konuşma bitti .sonra eşim anneme saygi duymuyorsun diye ustume yürüdü kavga etti açtım agzimi yumdum gozumu üstüme yürüyüp boğazımi sikti boşanmak istiyorum çok korktum anneme de gidemedim ailemin sozunu dinlemeyip eşimle evlendim çok moralim bozuk ailem uzulecek sitede üzülüyorum ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?