• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanamla başım dertte !

buussra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
684
158
133
yeni ewliyim eşimle görücü usulü ewlendık düğün hazırlıkları varken kaynanam çok sorun çıkardı saçma salak nedenlerden dolayı. ailem görüşmüyor kaynanamla yaptıklarından dolayı. ama ben gidip geliyorum genelde sorun yok çok iyi anlaşıyoruz ama anneme gittim geldim gidecemgelecem diyince kadının surat yeri süpürüyor eşim benden taraf karıştırmıyor annesını ama o surat yapmaları yüzünden yüzünü dahi görmek istemiyorum sinir oluyorum ne yapıcam bilmiyorum. eskiden yaşadığı şeyler yüzünden psikolojısı bozuk diyo eşim görümcem ama başka şeylere gelince psikolojısı süper bilmiyorum nasıl dawramam gerektıgını 4 ayda soğuttu kendınden hele bu ara hiç görmek bile istemiyorum. görünce nasıl dawranmam gerek onuda bilmiyorum. biraz tawrımı belli etsem mi acaba ?

sana karşı bariz iğneleyici sözleri var mı?
şuan yeni evlisiniz size de ona da tuhaf geliyordur. ilk zamanlar hafif bir boşlukta gibi oluyor insan zaten. baştan mesafeli tavrınızı koyun ama saygınızı da elden bırakmayın.

yeni ewliyim eşimle görücü usulü ewlendık düğün hazırlıkları varken kaynanam çok sorun çıkardı saçma salak nedenlerden dolayı. ailem görüşmüyor kaynanamla yaptıklarından dolayı. ama ben gidip geliyorum genelde sorun yok çok iyi anlaşıyoruz ama anneme gittim geldim gidecemgelecem diyince kadının surat yeri süpürüyor eşim benden taraf karıştırmıyor annesını ama o surat yapmaları yüzünden yüzünü dahi görmek istemiyorum sinir oluyorum ne yapıcam bilmiyorum. eskiden yaşadığı şeyler yüzünden psikolojısı bozuk diyo eşim görümcem ama başka şeylere gelince psikolojısı süper bilmiyorum nasıl dawramam gerektıgını 4 ayda soğuttu kendınden hele bu ara hiç görmek bile istemiyorum. görünce nasıl dawranmam gerek onuda bilmiyorum. biraz tawrımı belli etsem mi acaba ?

haline sükret bende bi tane var bi dedigi ötekini tutmaz helede ailemin lafı acıldımı yuz sekli degişir bende evlenmeden önce yaptıgı seyler yuzunden sogudum halada öyleyim ısınamıyorum üstelik yan yanayız sen bence en azından evin yolun ayrı bırak oldugu yerde kudursun dursun sen esine bak onun dedikleri önemli senin icin yoksa o sana bişey yapamaz tabi esinde tavrını koyarsa allah yardımcımız olsun

Başka konularda iyiyseniz bir tek bu konuya bu kadar canını sıkma bence ve haline şükret. Benim kaynanam her gün yanına gelmemizi ister haftada bir annemgile giderim duyunca yüzü asılır annemgilin konusu geçse hemen yüzü asılır. Böyle oluyor demek ki kıskançlık mıdır artık neden oluyorsa hep onların yanında olalım kendi anamızı babamızı hiç görmeyelim istiyorlar

ewim ayrı çok yakında değil zaten oda istiyo hergun orda olmamı ama gitmiyorum gidemem de eşimde karışmıyor ama bu surat asması benı deli ediyo arada bilmişlik taslamaları işime karışmak istemeleri oluyo ama ben bildigmi okuyorum oda farkında zaten koyduğum mesafenın ama yınede pes etmiyor. eşim benm dediğim bişeyi yapsa aman bizim oğlan kılıbık olmuş diyo eşimin yanında gülüyo sora. yanı eşimin yanında bunları tekrarlaması ne kadar doğru bilmyiroum.öncesinde eşimi tanımıyorum ama önceden annesinden habersiz hiç bişey yapmazmış bağırmazmış ama suan annesı en ufak bişey söylese patlıyo ya da cvp bile vermıyo oda farkında herşeyın o yüzden karışmıyo bana.

Bence siz ailesinin yaptıklarını eşinizin gözüne sokun ki, ilerde diyebilecek tek bir kelimesi dahi olmasın. Ama tabikiii görümce ve kaynananızlada aranıza fazlasıyla bir mesafe koyur. Allah yardımcınız olsun. Yuvanızda hep huzurlu olsun inşallah....

Bence siz ailesinin yaptıklarını eşinizin gözüne sokun ki, ilerde diyebilecek tek bir kelimesi dahi olmasın. Ama tabikiii görümce ve kaynananızlada aranıza fazlasıyla bir mesafe koyun. Allah yardımcınız olsun. Yuvanızda hep huzurlu olsun inşallah....

boş vereceksınız...saygıda devam...nasıl olsa evınız ayrı...nedırkı bu kadar sorun yaratacak..gun gelecek bızlerde o konumda olacağız...azda olsa hak vermeye çalışalım...mesafe dedıgınız şeylerı anlayamıyorum ben...bır ınsana nasıl mesafe konur hıcbır bılgım yok..

anlamıyorum bu kaynanaları
kendine gelince iyi hoş ama kız anasına gdince surat bi karış
sanki bi anne kendisi kızın annesi anne değil mi?
siz nasıl ona gidiyorsanız annenize de gideceksiniz istediği kadar surat yapsın takmayın :ssz:

Kizlar ben 9senedir kaynana kayinpeder ile yasiyom okadar zor ki sizden dua bekliyorum suan ayrilma imkanimiz yok dualarinizi eksik etmeyin

bilmiyorum allah herkese yardım etsin ben çok şükür ayrıyım ama geldiği zaman mutfakta bişey yapsam gelir oturur beni izler ve bulabıldıgı kadar bahane bulmaya çalışıyo ve ya kendi istediği şekilde yapmamı istiyo herkesin bi düzeni var bildiği var ben çocuk değilim ki niye iş öğretmeye çalışıyosn bilmesem zaten sorarım

Back
X