Sizin annenizde gelirse anlar benceMerhaba arkadaşlar ben 3 aylık evliyim ve kayınvalidemle ilgili daha önceden hiçbir problemim olmamasına rağmen evlendiğimin ertesi günü problemler başladı.Balayına gittim geldim ve bir hafta sonra kaynanam hastaneye gideceğim sizin ordaki hastane iyidir diye bize geldi ve kaldı 2gün buraya kadar herşey normaldi hiç yadırgamadım.ama şuan kayın validem her hafta geliyor ve en az bir gün kalmadan gitmiyor.1 ay önce bizi kendi kız kardeşinin yazlığına gönderdi oradayken telefonla konuşuyorduk ve eşimin bana soylediğini zannederek ağızından kaçırdı.hastaneye gideceğim bahanesiyle gitmiş bizim evimizde kalıyormuş.Şok oldum.birşey demedim.İki gün sonra tekrar aradı temizlik yapmış evde sabun bulamamış ve benim süs sabunlarımı kullanmış yine önemli değil dedim vs.tatilden geldiğimizden beri kayınvalidem haftada bir gelmeye devam ediyordu.Birlikte mahalle kuaförüme gittik.biraz başım döndü üzerine vazife olmayan kadınlardan biri aaa hamilemisin gibi birşey söyledi yok artık dedim ve konuyu kapadım bunun üzerine kv gerçi korunmuyolar ama bilmem gibi saçma sapan bir yorum yaptı ve sinirlerim acayip bozuldu.bundan sonra biraz tavır yaptım tepkimi belli etmek için ne kadar işe yaradı bilmiyorum.Şuan bayram için şehir dışına akrabaya gittiler 15 gün kadar kalacaklardı.Bizim de gelip beraber kalmamızı istiyorlardı.Ben eşime artık gitmek istemiyorum evimizde duralım iş güç var vs dedim.Annesinin yaptıklarını ve bu durumdan rahatsız olduğumu yeni evli insanın evine sürekli kalmaya gelmemesini araya mesafe koymamız gerektiğini anlattım.Eşim ne diyim annemi kovayımmı diyor.sizce ne yapmalıyım ya da ben mi abartıyorum bu normal mi lütfen objektif yorum ve önerilerinizi bekliyorum.
50 yaşında kocası zaten bezdi kendisinden adam kalp hastası oldu çenesinden kp de kavga edince evden çıkıp gidiyor gelip bizde kalıyor evleneli 3 ay oldu 2 kez kayınpederim evden kaçıp bize geldi adam.Evet doldum çünkü hiçbirşeyi tadında bırakmıyorlar malesef boğuluyormuş gibi hissediyorumKocası yok mu ve yaşı da genç galiba? Kendine meşgale arıyor. Sen de fazla görüştüğünüz için dolmuşsun.
kayınvalidem hastaneye benimle aynı mesafede oturuyor.elbette hastane meselesi önemli bir mesele bir rahatsızlık olsa başım gözüm üstüne alayım bakayım.Hiçbir rahatsızlığı yok sürekli her hafta bir yerim ağrıyor diye bahane uydurup gelip kalıyor ayda bir gelse razıyım bu kadar rahatsız olmam ki kaynanamın arabası da var kendi gidip gelebilir.Ben 3 aylık evliyim 3 yıllık değil bana biraz fazla yüklendiğini düşünüyorum kayınvalidemin bilmiyorum haksızmıyım siz oğlunuz balayından geldikten 1 hafta sonra evine gider kalır mısınız?bundan sonra da 7 günde bir gider kalır mısınız?şimdi çiçeği burnunda bir kayınvalide olarak yorum yapayım.
hastane için hafta birgün sizde kalması,eğer ki siz hastaneye yakın oturuyorsanız ve sabah erken gitmesi gerekiyorsa,normal gibi geldi.gerçi ben ne olursa olsun 2 saat yol giderdim,yine de gidip kalmazdım ama şöyle düşünün aynı durumda,kendi anneniz olsa,gözünüze batar mıydı.?
ama siz evde yokken gelip kalmasına ve izin almamasına şaşırdım.yapmaması gerekir evet ama demek ki rahat bir kadın.
sabun konusu hiç büyütülecek bir şey değil,nedir ki,nihayetinde süs sabunuda olsa maddesel bir şey.bu kadar anlam yüklemeyin eşyalara.yenisini alırsınız.üstelik kadın,temizlik de yapmış.hiç bir şey yapmadan,kalıp gidebilirdi.biraz annenizin yerine koyun,çok zor olmasa gerek.
Merhaba arkadaşlar ben 3 aylık evliyim ve kayınvalidemle ilgili daha önceden hiçbir problemim olmamasına rağmen evlendiğimin ertesi günü problemler başladı.Balayına gittim geldim ve bir hafta sonra kaynanam hastaneye gideceğim sizin ordaki hastane iyidir diye bize geldi ve kaldı 2gün buraya kadar herşey normaldi hiç yadırgamadım.ama şuan kayın validem her hafta geliyor ve en az bir gün kalmadan gitmiyor.1 ay önce bizi kendi kız kardeşinin yazlığına gönderdi oradayken telefonla konuşuyorduk ve eşimin bana soylediğini zannederek ağızından kaçırdı.hastaneye gideceğim bahanesiyle gitmiş bizim evimizde kalıyormuş.Şok oldum.birşey demedim.İki gün sonra tekrar aradı temizlik yapmış evde sabun bulamamış ve benim süs sabunlarımı kullanmış yine önemli değil dedim vs.tatilden geldiğimizden beri kayınvalidem haftada bir gelmeye devam ediyordu.Birlikte mahalle kuaförüme gittik.biraz başım döndü üzerine vazife olmayan kadınlardan biri aaa hamilemisin gibi birşey söyledi yok artık dedim ve konuyu kapadım bunun üzerine kv gerçi korunmuyolar ama bilmem gibi saçma sapan bir yorum yaptı ve sinirlerim acayip bozuldu.bundan sonra biraz tavır yaptım tepkimi belli etmek için ne kadar işe yaradı bilmiyorum.Şuan bayram için şehir dışına akrabaya gittiler 15 gün kadar kalacaklardı.Bizim de gelip beraber kalmamızı istiyorlardı.Ben eşime artık gitmek istemiyorum evimizde duralım iş güç var vs dedim.Annesinin yaptıklarını ve bu durumdan rahatsız olduğumu yeni evli insanın evine sürekli kalmaya gelmemesini araya mesafe koymamız gerektiğini anlattım.Eşim ne diyim annemi kovayımmı diyor.sizce ne yapmalıyım ya da ben mi abartıyorum bu normal mi lütfen objektif yorum ve önerilerinizi bekliyorum.
bir sohbet sırasında lafı oraya getirip sordu gerçekten iyi niyetli olduğunu düşünerek annem gibi gördüm ve cevap verdim dilim kopsaydınereden biliyor yahu sizin korunmadığınızı? sizin k.validenizden önce eşinizle sağlam bir konuşma yapmanız gerekiyor bence..
bir sohbet sırasında lafı oraya getirip sordu gerçekten iyi niyetli olduğunu düşünerek annem gibi gördüm ve cevap verdim dilim kopsaydı
umarım bunu deneyeceğim niye gelmiyorsunuz diye aradı işimiz var dedim kısaca tavır koydu bana ıııııh hiç hoşuma gitmedi bu iş olmadı şimdi dedi.Bende yapacak birşey yok anne işlerimiz var dedim.Böyle kapadım konuyu gelince ne olur bilmiyorum.Eşim annesiyle benim konuşmamı istiyor bu konuları bende yüz göz olmamak için eşimin konuşması gerektiğini düşünüyorum hangisi daha doğru bir karar sizce?of of of bu fena olmuş ben de eşiniz söyledi sandım günahını almışım adamın.. aman aman sakın bir şey anlatmayın.. benim evim herkese açıktır, haberim olduğu sürece ben evde olmasam bile kalabilir herkes ama habersiz olsa ben de bozulurdum o konuda da haklısınız.. hafif bir patavatsızlık var k.validende, biraz resmiyet işini görür eminim..
umarım bunu deneyeceğim niye gelmiyorsunuz diye aradı işimiz var dedim kısaca tavır koydu bana ıııııh hiç hoşuma gitmedi bu iş olmadı şimdi dedi.Bende yapacak birşey yok anne işlerimiz var dedim.Böyle kapadım konuyu gelince ne olur bilmiyorum.Eşim annesiyle benim konuşmamı istiyor bu konuları bende yüz göz olmamak için eşimin konuşması gerektiğini düşünüyorum hangisi daha doğru bir karar sizce?
Temizlik hastası evde sabun bulamamış onlara saldırmış :)Hicte normal degil
Süs sabunlarini kullandigina ama cok güldüm ya
Eşim konuşabilirse bundan sonra rahat ederim diye düşünüyorum.Konuşamazsa evet hayat gerçekten çok zor olucak.Ne kadar katlanabilirim bilmiyorum.Ama konuştuğumda evet annemin kalmayı alışkanlık haline getirdiğini kabul ediyorum dedi.Bilmiyorum ne olacakKısacası böyle bi adamla evlilik zor annesine aşırı düşkün yaşanması zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?