Kaynanamla başım dertte

benimkine benziyormuş 2 3 aydır çok şükür en azından ben gitmiyorum eşim tek gidiyor

Eşin tek gidiyorsa kesin eşini sana karşı dolduruyordur kaynana eve geldiğinde hareketleri onu ele verir
benimkine benziyormuş 2 3 aydır çok şükür en azından ben gitmiyorum eşim tek gidiyor

Eşin tek gidiyorsa kesin eşini sana karşı dolduruyordur kaynana eve geldiğinde hareketleri onu ele verir
Benimkini gitmesine gerek yok ariyolar esin söyle yaptı böyle yaptı şikayet ediyorlar dediğim gibi cahil insanlar eşim için tahammül ediyorum ...

Evlendiğin adamın ailesi önemli öyle kapıyı kapatınca mesele bitmiyor demek ki gençler bunu bilsin
Benimkini gitmesine gerek yok ariyolar esin söyle yaptı böyle yaptı şikayet ediyorlar dediğim gibi cahil insanlar eşim için tahammül ediyorum ...

Sinir bozucu kadın!

Evlendiğin adamın ailesi önemli öyle kapıyı kapatınca mesele bitmiyor demek ki gençler bunu bilsin
Evet ben de bu dediginize katiliyorum. "Aman ben anasiyla mi evleniyorum ogluyla evleniyorum" deniliyor ama malesef ki hic de oyle olmuyor. Butun sulaleyle evleniliyor herkesle ayri ugrasiliyor. Evlilik bir kumar diye dusunuyorum. Bazi seyler evlenince aciga cikiyor malesef.

valla ben evimde değilken değil kaynanam kendi annem gelse hiç hoşlanmam hoş karşılamam, orası benim evim benim özelim ve mahremim. belki çekmecemde seksi iç çamaşırlarım var ne bileyim iyi niyetle çamaşır katlamak için orayı açmayacağını. hiç tahammül edemediğim şeydir özel alana müdahale, siz evdeyken gelsin kalsın, hadi o neyse oğlunun hatrına büyüktür hürmettir saygıdır falan, ama biraz da düşünceli olsun yahu, 3 aylık yeni gelinin evine haftada bir kalmaya gidilmez. sağlam bir ayar çekin hepsine bence.

Ah canım beni tanımadığın nasıl belli:) benim eşim beni annesine hiç ezdirmez. Eşin seni savunmadıkça her kaynana böyle gelir. Birde başına gelsin diye beddua ediyosun sen böyle fesat düşündükçe daha çok mutsuz olursun. Yine diyorum kadının elle tutulur hiçbir kötü yanı yok sadece evine sık geliyo diye yakınman gereksiz. Çünkü ne kaynanalar var.

gerci korunmuyorlar mı ????? kv nerden bılıyor bunu

Ayni seyleri annenizin yaptigini ve esinizin bu cumleleri size kullandigini dusunun zorunuza gidiyorsa haksizsiniz. Ama esinizin annenizin gelip gitmesine kalmasina kizmasi sizin zorunuza gitmezse haklisiniz.

Densizmiş.. Korunma mevzusu ayıp etmiş..

Onun dışında bir sorun göremedim ben..

Ben evde yokken kendi annemin bile evime gelmesini istemem açıksacı.İster temizlik yapsın ister tencere tencere yemek. Helede benim haberim yokken. Siz evlenmeden önce nasıl gidiyormuş hastaneye acaba?

siz yokken evde kalması hiç uygun değil o sağı soluda kurcalıyordur bence ayağını çekmesini bir şekilde sağla haftada bir çok fazla ziyarete gelsin gitsin

Gelinin cinsel hayatını uluortada açıklaması hoş değil ona ne oluyor ki böyle,böyle sevilmiyor kaynanalar onların ilgilendiği özel alan yok yaşlılıkta hep gelinle yarış halindeler gelini kendi haline bırakmıyor
başka nerden olcak gelin kendı demedıyse

o kaynanalar gelını bır cocuk kendılerını de o çocugun yonetıcısı sanıyorlar

Şu erkekleri anlamıyorum. Ben baştan şart koştum, yatılı misafir kabul edemem dedim. Herkesin kuralları var. Senin kv oğlunu görmeye falan gelmemiş, resmen evi kullanmaya gelmiş. Eşin annesini kovmasın ama geliyorum diye aradığında müsait değiliz desin, ertelesin ertelesin.

bir sohbet sırasında lafı oraya getirip sordu gerçekten iyi niyetli olduğunu düşünerek annem gibi gördüm ve cevap verdim dilim kopsaydı
bence cocuk yapmayın diye geliyor teftise
korunmadıgınızıda sölemissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…