benimkine benziyormuş 2 3 aydır çok şükür en azından ben gitmiyorum eşim tek gidiyorBenimki duygusal sömürü yapardı her hafta sonu onun evine gitmeye mecburduk hafta içinde gitmediğim zaman gelin torunu göstermiyor diye baskı yapardı eşime beni şikayet ederdi , benim kaynana sinsiliği iyi beceriyordu
benimkine benziyormuş 2 3 aydır çok şükür en azından ben gitmiyorum eşim tek gidiyor
zaten evlendik evleneli bunu yapıyorEşin tek gidiyorsa kesin eşini sana karşı dolduruyordur kaynana eve geldiğinde hareketleri onu ele verir
Benimkini gitmesine gerek yok ariyolar esin söyle yaptı böyle yaptı şikayet ediyorlar dediğim gibi cahil insanlar eşim için tahammül ediyorum ...Eşin tek gidiyorsa kesin eşini sana karşı dolduruyordur kaynana eve geldiğinde hareketleri onu ele verir
Benimkini gitmesine gerek yok ariyolar esin söyle yaptı böyle yaptı şikayet ediyorlar dediğim gibi cahil insanlar eşim için tahammül ediyorum ...
Sinir bozucu kadın!Merhaba arkadaşlar ben 3 aylık evliyim ve kayınvalidemle ilgili daha önceden hiçbir problemim olmamasına rağmen evlendiğimin ertesi günü problemler başladı.Balayına gittim geldim ve bir hafta sonra kaynanam hastaneye gideceğim sizin ordaki hastane iyidir diye bize geldi ve kaldı 2gün buraya kadar herşey normaldi hiç yadırgamadım.ama şuan kayın validem her hafta geliyor ve en az bir gün kalmadan gitmiyor.1 ay önce bizi kendi kız kardeşinin yazlığına gönderdi oradayken telefonla konuşuyorduk ve eşimin bana soylediğini zannederek ağızından kaçırdı.hastaneye gideceğim bahanesiyle gitmiş bizim evimizde kalıyormuş.Şok oldum.birşey demedim.İki gün sonra tekrar aradı temizlik yapmış evde sabun bulamamış ve benim süs sabunlarımı kullanmış yine önemli değil dedim vs.tatilden geldiğimizden beri kayınvalidem haftada bir gelmeye devam ediyordu.Birlikte mahalle kuaförüme gittik.biraz başım döndü üzerine vazife olmayan kadınlardan biri aaa hamilemisin gibi birşey söyledi yok artık dedim ve konuyu kapadım bunun üzerine kv gerçi korunmuyolar ama bilmem gibi saçma sapan bir yorum yaptı ve sinirlerim acayip bozuldu.bundan sonra biraz tavır yaptım tepkimi belli etmek için ne kadar işe yaradı bilmiyorum.Şuan bayram için şehir dışına akrabaya gittiler 15 gün kadar kalacaklardı.Bizim de gelip beraber kalmamızı istiyorlardı.Ben eşime artık gitmek istemiyorum evimizde duralım iş güç var vs dedim.Annesinin yaptıklarını ve bu durumdan rahatsız olduğumu yeni evli insanın evine sürekli kalmaya gelmemesini araya mesafe koymamız gerektiğini anlattım.Eşim ne diyim annemi kovayımmı diyor.sizce ne yapmalıyım ya da ben mi abartıyorum bu normal mi lütfen objektif yorum ve önerilerinizi bekliyorum.
Evet ben de bu dediginize katiliyorum. "Aman ben anasiyla mi evleniyorum ogluyla evleniyorum" deniliyor ama malesef ki hic de oyle olmuyor. Butun sulaleyle evleniliyor herkesle ayri ugrasiliyor. Evlilik bir kumar diye dusunuyorum. Bazi seyler evlenince aciga cikiyor malesef.Evlendiğin adamın ailesi önemli öyle kapıyı kapatınca mesele bitmiyor demek ki gençler bunu bilsin
Ah canım beni tanımadığın nasıl belli:) benim eşim beni annesine hiç ezdirmez. Eşin seni savunmadıkça her kaynana böyle gelir. Birde başına gelsin diye beddua ediyosun sen böyle fesat düşündükçe daha çok mutsuz olursun. Yine diyorum kadının elle tutulur hiçbir kötü yanı yok sadece evine sık geliyo diye yakınman gereksiz. Çünkü ne kaynanalar var.Sende bir haftalık gelinken kaynanan gelsin evine yatsın da o zaman görürüm ne arayacağınızı yada siz de aynısını yapan bir kaynanasınız o yüzden bu kadar rahat konusabiliyosunuz.Ayıp denen bişey var burda başka bir kayınvalide bile özeleştiri yaparak durumun ne kadar yanlış olduğu konusunda bana hak verdi zaten evli değilsenizde başınıza gelsin sonra konuşalım demekten başka birşey gelmiyor içimden saygılar :)
gerci korunmuyorlar mı ????? kv nerden bılıyor bunu
Merhaba arkadaşlar ben 3 aylık evliyim ve kayınvalidemle ilgili daha önceden hiçbir problemim olmamasına rağmen evlendiğimin ertesi günü problemler başladı.Balayına gittim geldim ve bir hafta sonra kaynanam hastaneye gideceğim sizin ordaki hastane iyidir diye bize geldi ve kaldı 2gün buraya kadar herşey normaldi hiç yadırgamadım.ama şuan kayın validem her hafta geliyor ve en az bir gün kalmadan gitmiyor.1 ay önce bizi kendi kız kardeşinin yazlığına gönderdi oradayken telefonla konuşuyorduk ve eşimin bana soylediğini zannederek ağızından kaçırdı.hastaneye gideceğim bahanesiyle gitmiş bizim evimizde kalıyormuş.Şok oldum.birşey demedim.İki gün sonra tekrar aradı temizlik yapmış evde sabun bulamamış ve benim süs sabunlarımı kullanmış yine önemli değil dedim vs.tatilden geldiğimizden beri kayınvalidem haftada bir gelmeye devam ediyordu.Birlikte mahalle kuaförüme gittik.biraz başım döndü üzerine vazife olmayan kadınlardan biri aaa hamilemisin gibi birşey söyledi yok artık dedim ve konuyu kapadım bunun üzerine kv gerçi korunmuyolar ama bilmem gibi saçma sapan bir yorum yaptı ve sinirlerim acayip bozuldu.bundan sonra biraz tavır yaptım tepkimi belli etmek için ne kadar işe yaradı bilmiyorum.Şuan bayram için şehir dışına akrabaya gittiler 15 gün kadar kalacaklardı.Bizim de gelip beraber kalmamızı istiyorlardı.Ben eşime artık gitmek istemiyorum evimizde duralım iş güç var vs dedim.Annesinin yaptıklarını ve bu durumdan rahatsız olduğumu yeni evli insanın evine sürekli kalmaya gelmemesini araya mesafe koymamız gerektiğini anlattım.Eşim ne diyim annemi kovayımmı diyor.sizce ne yapmalıyım ya da ben mi abartıyorum bu normal mi lütfen objektif yorum ve önerilerinizi bekliyorum.
başka nerden olcak gelin kendı demedıyseOğlunun ağzını yoklamıştır ondan
başka nerden olcak gelin kendı demedıyse
o kaynanalar gelını bır cocuk kendılerını de o çocugun yonetıcısı sanıyorlarGelinin cinsel hayatını uluortada açıklaması hoş değil ona ne oluyor ki böyle,böyle sevilmiyor kaynanalar onların ilgilendiği özel alan yok yaşlılıkta hep gelinle yarış halindeler gelini kendi haline bırakmıyor
Merhaba arkadaşlar ben 3 aylık evliyim ve kayınvalidemle ilgili daha önceden hiçbir problemim olmamasına rağmen evlendiğimin ertesi günü problemler başladı.Balayına gittim geldim ve bir hafta sonra kaynanam hastaneye gideceğim sizin ordaki hastane iyidir diye bize geldi ve kaldı 2gün buraya kadar herşey normaldi hiç yadırgamadım.ama şuan kayın validem her hafta geliyor ve en az bir gün kalmadan gitmiyor.1 ay önce bizi kendi kız kardeşinin yazlığına gönderdi oradayken telefonla konuşuyorduk ve eşimin bana soylediğini zannederek ağızından kaçırdı.hastaneye gideceğim bahanesiyle gitmiş bizim evimizde kalıyormuş.Şok oldum.birşey demedim.İki gün sonra tekrar aradı temizlik yapmış evde sabun bulamamış ve benim süs sabunlarımı kullanmış yine önemli değil dedim vs.tatilden geldiğimizden beri kayınvalidem haftada bir gelmeye devam ediyordu.Birlikte mahalle kuaförüme gittik.biraz başım döndü üzerine vazife olmayan kadınlardan biri aaa hamilemisin gibi birşey söyledi yok artık dedim ve konuyu kapadım bunun üzerine kv gerçi korunmuyolar ama bilmem gibi saçma sapan bir yorum yaptı ve sinirlerim acayip bozuldu.bundan sonra biraz tavır yaptım tepkimi belli etmek için ne kadar işe yaradı bilmiyorum.Şuan bayram için şehir dışına akrabaya gittiler 15 gün kadar kalacaklardı.Bizim de gelip beraber kalmamızı istiyorlardı.Ben eşime artık gitmek istemiyorum evimizde duralım iş güç var vs dedim.Annesinin yaptıklarını ve bu durumdan rahatsız olduğumu yeni evli insanın evine sürekli kalmaya gelmemesini araya mesafe koymamız gerektiğini anlattım.Eşim ne diyim annemi kovayımmı diyor.sizce ne yapmalıyım ya da ben mi abartıyorum bu normal mi lütfen objektif yorum ve önerilerinizi bekliyorum.
bence cocuk yapmayın diye geliyor teftisebir sohbet sırasında lafı oraya getirip sordu gerçekten iyi niyetli olduğunu düşünerek annem gibi gördüm ve cevap verdim dilim kopsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?