kaynanamla beraber yaşamak ve ben şok.

Herkes böyle söylüyor, ben de iyice korkmaya başladım vallahi. Acaba benimki de böyle olur mu?:KK17: Daha evlenmeden kaynanamdan soğudum.:KK70:
BEnimki haftadır bir gitme durumu var kendi gitmez ama ben gitmek zorundayım allahtan Kaynanam umursamaz karışmaz :D
Korkutmasın gözünü yine de
Bak şu var eğer annesine düşkünse evlendikten sonra daha düşkün oluyor
Ama düşkün değilse Benin ki gibi haftadır bir gideceksin der sana :D
İnşallah hiç karışmaz :)

Esiniz sanirim evli oldugunu unutmus... evlilik cuzdani ile yanina gidip bir hatirlatin isterseniz... o evde tek kendi yasamiyor. Size de danismaliydi ne demek kendi basina karar veriyor... istemiyorsaniz kabul etmeyin kuserse kussun

kızlar konuyu çözdük.yani umarım.eşimle tekrar konusmaya calıstım.tamam kapandı bu konu dedi.benim icime sinmemisti.konusalım kapatmayalım dedim neler olabilecegini acıkca söyledim.haklsın dedi .benim düsüncelerimi biliyosun artık o bana yeter dedim. sessiz kaldı. ama kızgın davranmiyo gülüyo konuşuyo. eger bu konu tekrar acılırsa derim ki kalın kafalı eşim anlamıyo madem kaynanamla cözerim.net.
hepinize cok tesekkür ederim.

Son düzenleme:
BEnimki haftadır bir gitme durumu var kendi gitmez ama ben gitmek zorundayım allahtan Kaynanam umursamaz karışmaz :KK70:
Korkutmasın gözünü yine de
Bak şu var eğer annesine düşkünse evlendikten sonra daha düşkün oluyor
Ama düşkün değilse Benin ki gibi haftadır bir gideceksin der sana :KK70:
İnşallah hiç karışmaz :)
Gidemem ki çalışıyorum.:KK53: Şunu yap bunu yap diyecek biri değil zaten. Annesine düşkün değil de sayıyor aile büyüklerini. Benim korkum her durumda onlar büyük diye onları haklı görmesi.:110:

kızlar konuyu çözdük.yani umarım.eşimle tekrar konusmaya calıstım.tamam kapandı bu konu dedi.benim icime sinmemisti.konusalım kapatmayalım dedim neler olabilecegini acıkca söyledim.haklsın dedi .benim düsüncelerimi biliyosun artık o bana yeter dedim. sessiz kaldı. ama kızgın davranmiyo gülüyo konuşuyo. eger bu konu tekrar acılırsa derim ki kalın kafalı eşim anlamıyo madem kaynanamla cözerim.net.
hepinize cok tesekkür ederim.
İyi yapmışsın,sana emrivaki yapamaz.
5 10 yıl geçer,şartlar değişir,hesapta olmayan şeyler olur amenna.5 ayda ne değişti?
Öyle niyeti olan,baştan söyleyecek,yada zaten annesiyle oturuyor olacak.
Kim kabul ederse onunla evlenecek. Aklınca kurnazlık yapan sonucuna katlansın.Konu yine açılır,emin ol.Net ol,kararlı dur.

İyi yapmışsın,sana emrivaki yapamaz.
5 10 yıl geçer,şartlar değişir,hesapta olmayan şeyler olur amenna.5 ayda ne değişti?
Öyle niyeti olan,baştan söyleyecek,yada zaten annesiyle oturuyor olacak.
Kim kabul ederse onunla evlenecek. Aklınca kurnazlık yapan sonucuna katlansın.Konu yine açılır,emin ol.Net ol,kararlı dur.
acılmaz diye umuyorum.dün ortanca görümcemin yanına gttik eşim ona köye ne zaman dönceksin falan diye sordu.hak da verdi bana.en azından niyetimi ögrendi.iki üc cocuk dogurur evde yaşayacak yer bırakmam gıcık etmesinler beni ...

Böyle erkeklere gerizekalı denir !
Sen kimsin de ikimizin ortak yaŞadiği alana bana sormadan birilerini cağiriyorsun değil birlikte yaşamak bize oturmaya gelirken bile bana sorucaksin diyeceksiniz. Beğenmiyorsan defol Gİt deyin o ev aynı zamanda sizinde.
Çakala bak ya anlıyorlar aslında ama işlerine gelmediği için ben olsam kabul ederim vıdı vıdı .
Bunlar önceden anlaşıp sizimi oyunà getirdiler acaba o cücük akıllarıyla?laf anlatıp böyle söyle deme net ol bikere konuş sert konuş açıklama bu kit akıllı insanlara yaramaz.
Gerekirse ara kayınvalideni ev ustune ev olmaz boşuna duzen bozup gelmeyin deyin.

kızlar 5 aylık evliyim.kaynanam köyde ortaokula giden görümcemle yasıyor.kayınpederimde istanbulda calışıyor ve bir bekar görümcem daha var o da şuan üni mezunu istanbulda yengesinin yanında iş arıyor.kayınbıladerim de üni okuyor.yani aile birligi devam ediyor.akşam eşim annesine gel köyü bırak yaşa bizle kardesimide okula yazdırırız dedi şoka girdim.ben anlasamam yapamam .tartıstık ben fikrimi söyleyince.küsüz şuan.senin ailen gelince odadan ckmıycam falan diyo bana.
bizde 5 yıllık evliyiz kayinvalideme oturduk ilk yıl berbatti al şimdi bende ne istek var her konu da ne başka bişey eşim şimdi tekrar taşımalı ailemin yanına diyor kabul etmiyorum benden bosan istediğin gibi taşın ailenin yanına yakınına diyorum böyle konularda net olmak lazım bide bu nerden aklına geldi o var durduk yere tekrar tekrar kaşıyor bu konuyu acaba başkası mı bişey diyo

Sen anneni arayıp gel bizde kal desen eşin ne tepki verirdi çok merak ediyorum. Böyle densiz ve bencil eşlere sinir oluyorum. Ulen tek mi yaşıyorsun evde. Eşine söz hakkı vermeyecekti niye evlendi.

Sen anneni arayıp gel bizde kal desen eşin ne tepki verirdi çok merak ediyorum. Böyle densiz ve bencil eşlere sinir oluyorum. Ulen tek mi yaşıyorsun evde. Eşine söz hakkı vermeyecekti niye evlendi.
Allah nasip ederse cocuk yapcm.ve kücük eve taşncam kızlar bidaha bu konu acılamasın

Back
X