kaynanamla beraber yaşamak ve ben şok.

Canım merhaba umarım oturmak zorunda kalmazsın. Eşim de bana seninkine benzer bir emrivaki yaptı aynı binada oturmak istedi. Bunu asla kabul etmeyeceğimi söyledim huzurumuz kaçar hiçbir özel yaşantımız olmaz dedim. Başlarda nolcak ki falan diyodu ama sonunda ikna ettim:halay::halay: Son olarak bi dipnot eklemek istiyorum benim kayınvalidem eşimin üvey annesi. Hal böyle olunca kadın eşimi umursamaz ama eşim her işlerine koşar

Yok canım herkes öyle değil, istisnalar kaideyi bozmaz ama yine de içine su serpilsin, benim eşim evlenmeden önce sevmezdi şimdide hiç sevmiyor.
Aslinda soylesigin guzel bisi degil ama su zamanda guzel bisi olarak algilaniyor ne aci degil mi? ^.^ neden sevmesin aslinda onu doguran buyuten annesini, dengeyi kurabilseler eminim gulluk gulistanlik olucak hersey:)

Benim eşim annesini evlenmeden once cok severdi. Evlilik zamani eşime bile yalan söyledi. Aileme bana ictira atti. Bir suru oyun çevirdi. Şimdi benim kadar bile yaptıklarına katlanamiyor. Bir ornek vereyim. Bebeğe benim adımı koyun dedi. Ben bunu soylemesinde bi sıkıntı yok ama koymam dedim. Sebebi hem bizi cok uzmesi ayırmak istemesi çevirdiği dolaplar iftiralar yalanlar hem de adımız ayni kananamla. Ama esim deliriyor.bizi ne sıkıntılar cektirdi ne hakki var benim cocuguma ismini vermeye diyor. Ne yuzle bana bunu söylüyor diyor. Demem o ki herkes ayni degil.

sakin ama sakin taviz vermeyin.isterse bi yil küs kalsin.size guzelliklerini anlatip kandirmasin biz kadinlar hemen ikna oluyoruz zaten.en iyi kaynana da olsa o evde huzur kalmaz

Aslinda soylesigin guzel bisi degil ama su zamanda guzel bisi olarak algilaniyor ne aci degil mi? ^.^ neden sevmesin aslinda onu doguran buyuten annesini, dengeyi kurabilseler eminim gulluk gulistanlik olucak hersey:)
Kesinlikle kötü nahoş birşey.. Asla böyle olsun istemezdim, böyle söyleyince oh işte gibi algılanıyor belki..
Ama değil kesinlikle.. Zaten kimse eşinin lafıyla annesini sevmekten vazgeçmez.
Yalnız o dengeyi kurmak yalnız eşe düşmüyor bence. Kv de de, gelin de herkes yerini saygısını sevgisini bilmeli.
Bir de vermediğin sevgiyi alamazsın, sırf doğurdun diye..

eşim mesela ne konuda anlasamazsınız diyor niye olmasın diyor.sdece kotü gelinlik yapip istemdgmi düsünüyor.ne demeliyim ki beni anlasın
benim annem bile gelse bizimle birlikte yasasa bi muddet sonra anlasamayiz
hele ki sen yine aksam ise gidip geliyosun ben hep evdeyim ben seninle evlendim ailenle evlenmedim annen yine gelsin kalsin ama gecici..kalici olursa olmaz bir ay anlaatik diyelim eninde sonunda anlasamicaz.sen hic ayni evde yillarca yasayip mutlu olan gelin kaynana gordunmu.ben hem rahat edemem senle rahat rahat oturup kalkamam ben istemiyorum o kadar...
de guzellikle kalp kirmadan anlatilavak bisey degil bu malesef.cunku esin kararinda kesin ve sana sormadan boyle biseye kalkisiyosa sen de kalp kir yani

Bu ne saçmalık size danısmadan plan yapıyo. Misafirliğe gelip kalması başka artık beraber yaşamaniz başka. Ben bile sinir oldum valla yeni evlisiniz bide.

bi gün sadece laf arasında söylemisti,önemsememiştim.kaynanam o zaman yok ya falan dedi diye.ama simdi görümceme okul falan soruyor.daha genc eli ayagı tutuyo.hasta falan olsa neyse

Kv niye size geliyor.çok istiyorlarsa kp ev tutsun zaten İstanbulda yaşıyormuş iş arayan kız, kv ve ortaokula giden çocuk bir arada yaşasınlar iste

Eşinizin bu plani size sormadan yapması hoş olmamış. evde aile büyüğü varken insan rahat rahat kocasina sarilip öpemez bile, kari koca olarak ilişkiniz olumsuz etkilenebilir. Ben olsam eşime ayni evde asla kalamam ama istersen annene bu mahalleden bir ev bulup tasiyabiliriz ara ara yanlarına gider geliriz bu sekilde sahip çıkarız derdim tabi kayimvalidem iyi bir insansa.

1.kaynana kocasının yanına ist.gitsin.hem kayınbaba evini barkını bilir.
2.küçük görümce istanbulda okusun.anne babasının yanında
3.ortanca kardeş annesigilin yanında iş arasın.yengede rahat etsin.
4.kayında onların yanında okusun.veya tatilde ailesinin yanına gelir

Oh ne güzel herkes birinin üstüne yük olmuş . İsteseler hepsi yaşarlar. Sanki huzur bozmak için yapmışlar . Sakın kabul etmee. İstenirse mantıklı çözüm çok . Ama kolayına nasıl gelirse öyle yapmışlar. İş başka bir yerde yok sankiii.

Akşam alın karşınıza konuşun. Güzel güzel söyleyin ama net. Gülümsemeden. Ne derse desin asla "bilmiyorum, belki, olabilir mi" kelimelerini kullanmayın. Düşünüyor gibi bile durmayın. Net..

Ben dünden beri bunu düşünüyorum.. Bana hiç danışmadan fikrimi almadan telefonda pat diye annene böyle bir şey söylemen çok yanlıştı. Sen anneni düşünüyor olabilirsin, ben bunu da anlıyorum. Ama ben birlikte oturmamızın gerekli olduğunu hiç düşünmüyorum. Aç değil, hasta değil, kimsesiz değil. Neden kurulu düzenimizi değiştirmemiz gereksin ki? Ne rahat ayağımı uzatıp dizine yatabilirim, ne şortumu giyip rahat edebilirim, asla özelimiz olmayacak bir kere. Bir duşa girip çıkmamız çekine çekine, kaça kaça olacak. Göze görünücez. Yapmak istediğimiz şeyler artık rahatça yapılamayacak. Çıkıp gezmesinden tut, akşam yemeği dışarıda yemek istemize kadar.. Biz daha genciz, yeni evliyiz. Baş başa kalmak istemek en doğal hakkım değil mi? Bu konuda senden net bir şey duyana kadar şuan bu koltuktan kalkmak istemiyorum. Sen anlayışlı mantıklı bir adamsın, bunu anlarsın. Benden habersiz bir planlar yapacağını beni o kadar üzmeyi göze alacağınıda düşünmüyorum. Ben birlikte oturmak istemiyorum..

Zaten konu kapanmış . Üstüne gidersen bence inadına yapar. O konuyu açmıyorsa konuşuyorsa küs kalmıyorsa zaten vazgeçmiş demektir. Sende bi süre daha küs kal.

Zaten konu kapanmış . Üstüne gidersen bence inadına yapar. O konuyu açmıyorsa konuşuyorsa küs kalmıyorsa zaten vazgeçmiş demektir. Sende bi süre daha küs kal.
bana gore vazgecmedi sadece su an konusu degil ya uzatmadi.gununu bekliyor.annemin gelmesini istiyorum diyecek.ve ....

Once bir size danissaydi.
Ayrica odadan ister ciksin ister cikmasin kendi degerini dusurduguyle kalir.
Onun annesiyle yasamak zorunda misiniz?

Canım bence eşinle değil kayınvalide ile çözmeye çalış olayı, her zamanki taktiğimdir kırmadan dobra dobra söylerim. Sizce de şöyle şöyle olması mantıklı değil mi vs.
Bak de güzel bir dille Yen'i evlendik sizin de isteğiniz oğlunuzun mutlu bir evliliği olması değil mi vs. Çoğalt işte.. hala yüzsüzlük yaparsa Yen'i evliyiz sonuçta biz sizin yanınızda kalkıp banyoya mı gitcz falan de utandır biraz

Back
X