Kaynanamla hic anlaşamıyorum

Slm arkadaşlar benim hayatım biraz karışık lütfen eleştiri değilde yorum yapın veee biraz positiz bakın ben 8 yildir evliyim ve 2 çocuğun var esim kamyoncu haftada 1 gelir yada 10 günde bir kaynanam gülle herşeyim bir para esim calisiyor maaş almiyor babasının yanında Annesi babası durmadan oğlundan bisey isteme eve bisey almasin derler çocuklara oyuncak bile alsa babası kızar para harcama esim hic sesini çıkarmaz sonraxima diyim 7 yil ev ustunde kaldım eşyalarımı yeni almaya başladılar yeni evimde yemek pisiriyorjm bu hayatı ben seçtim kabul ediyorum biliyordum boe olacağını ama bu kadar kaynananın pinti kıskanç olacağını bilmiyordum kayinbabanin aldığı herseyi saklıyor evin parasıyla gizli gizli altin alıyor eşinin bhaberri yok geçen gün esim bana hediye almış kızıyor yine almış kardeşi ve bende varım bize de alsin sana para veriyor helâli degil geri iade ettim artik dayanamıyorum eşimde sesini çıkaramıyor çok seviyor biliyorum ama hergün tartışıyoruz kaynanamda herşeyimiz bir diyor harcama yapma ama o bisey alınca bana vermiyor yiyecek konusunda kocasıda ona inaniyor
Evi niye ayirmayi dusunmuyorsun

Bu kötülük gıcıklık vicdan azabı çekilecek bir durum değil. Sıralıyorum:
-kendi değerini bilme
-kendi hakkını istemek
-çocuklarının rıskını istemek
-iş değiştirme
-adalet beklemek (bir nebzede olsa)
-benim yuvam diyebilme
-çocuğuma almak istiyorum demek
-evden de olsa birseyler üretip para kazanma
-temizlige gitmek
-bana hediye geldi benim diyebilme
-esinden para istemek
-kimseyle kötü olmadan cizgini cizmek evinin özelini bilmek
-kendine güvenmek
-kendine deger vermek
-evladina esine deger vermek.

Unutmayin siz kendinize deger vermezseniz kimse size deger vermez.

Cooook zorluk cekerek olsa da okudum ve anladim.
Sorun eşinizde. Esiniz izin veriyor bu kadar karisilmasina.
Benim kv da asiri pinti, eve bir sey alamazdik. Esimle ben sen karisamazsin dedik ve ihtiyaclarimizi aldik.

Hediyeyi niye geri veriyorsunuz. Anladım ki, siz kendinizi ezdiriyorsunuz. Eşiniz zaten Pasiflikten sürünüyor. Bari siz biraz ses çıkarın.

Hediyeyi niye geri veriyorsunuz. Anladım ki, siz kendinizi ezdiriyorsunuz. Eşiniz zaten Pasiflikten sürünüyor. Bari siz biraz ses çıkarın.
Neden geri verdim cunku tartışma çıkaracaktı ama keşke vermeseydim esim bana para veriyor ama gizli diyoo sende altin yap diyer yoksa babası kızardı sen para veriyorsun

sonsuza kadar ötmez borusu. sabır inşallah :KK12:
Öyle bisey ki kaynananın yaptığı yalan üzerine kurana bile yemin ediyor yapmadin söylemedim en son yalandan bayıldı kayinbabam beni suçladı sen olmuyorsun diye kayinbabam cok merhametli ona diyo sakin bireylerini eksik etme haklarını ver diye ama bu kapıdan çıktığı gibi sakliyor

Yorumlardan anlayabildim konuyu. Senin kocan çok pasif, iş değiştirmez babasına bişey söyleyemez diyosun. O zaman sen kafanı çalıştıracaksın. Herkesin belli bir zaafı var belli ki. Kp oğluna düşkün, eksik bir şeyiniz olsun istemiyor. Kv pinti, herşeyi sizden saklıyor. Olaylar olduğunda yalandan bayılıyor diğerlerini kendi tarafına çekiyor.
Şimdi pasif agresif direneceksin. Mesela kvnin almadığı bir şeyi istiyorsun. Gidiceksin kvnin yanına anne benim canım erik istiyo alır mısın diceksin :)
Pahalı diye almıcak. Tekrar hatırlatıcaksın anne unuttun sanırım diye. Unutmadım almıcam çok pahalı vs derse hiç bişey deme.
Sonra kp yanındayken baba canım kaç gündür erik istiyo anneme de söyledim kaç kere. Benim kocam çalışıyo canımızın istediğini bile yiyemiyoruz de doldur gözlerini bi de ağla. Yapıştır duygu sömürüsünü. Ya hamile olsam nolucak de bel altı vur. Yalvarıyoruz yemek yemek için de. Kv kalsın öyle.

Her türlü şey için yapabilirsin bunu. Çocukları da kullanabilirsin. İşte büyük olan rüyasında sayıklıyodu. İçim acıdı falan.
En son ya kp kvnin havasını alır ya kocan maaş.

Öyle de yapıyorum cnm benim ne diyoo biliyorsun bende o an para yokki alim kim para veriyor bana alim param yok kendime çorap alim neler neler yaptım cnm benim ben bu kadinlar bas edemiyorum cok plancı cok kurnaz

Back
X