- 31 Temmuz 2010
- 1.091
- 88
- 363
- Konu Sahibi foreveryours
-
Kızlar merhaba şimdi eve geldik okadar sinirliyimki ya kaynanam cadısıyla kavga ettik.Bize gelmek istiyolardı bu hafta benimde misafirim vardı dedim gelemediler bari bugun yemeğe gidelim dedik.Giittik surat beş karış hadi dedim neyse.Bunların evi müstakil evi mütahite vermeyi düşünüyolar bizim yanımızda oturursunuz felan diyolar.Bende aman anne yok uzak olsun en az 1 vesait dedim demez olaydım konuyu anneme getirdi.Benim kızım gitse ben karışmam diye.Dedim annem bana karışmıyo bana bi laflar.Bende kavga etmiyim diye had gidelim dedim eşime kapıya çıktım.Çünkü durursam çenemi tutamazdım.Kadın gitmiş içerde hala konuşuyo.Kapıya geldi bana gene laf yapıyo.Hiç bişey demedim çıktım.Çok büyük yemin ettim gitmicem diye.Ama çok sinirlerim bozuk.Bundan sonra konuşmamayı düşünüyorum.Ne yapmam lazım...İstemiyorum yani.Bende sus sus daha 7 aylık evliyim bıktım çenesinden.
Öyle dedim zaten biz 3 ay bunlarla beraber oturduk beni bıktırdılar 3 ay sonra evimizi ayırdık o yüzden böyle birşey dedm.Dedim uzak olalaım iyi olalım..bence de demez olsaydınız çünkü ayıp etmişsiniz 7 aylık evlisiniz ama arada ki saygı bitmiş
evet belli bi mesafe olmalı ama pat diye de söylenmez biz evimizden memnunuz düşünmüyoruz deseydin bari
bence de demez olsaydınız çünkü ayıp etmişsiniz 7 aylık evlisiniz ama arada ki saygı bitmiş
evet belli bi mesafe olmalı ama pat diye de söylenmez biz evimizden memnunuz düşünmüyoruz deseydin bari
bncede dememeliydinizz daha çok yenii evlisiniz bn de beraber oturudmm şimdi ayrıldım ama aynı apartmanda oturuyorumm...bnde laf sokmalarında laflarında bıktım ama takmıyorumm konuşsundursunn..
Ne bileyim işte insan sürekli böyle dermi.Annemi suçluyolar yüzüme karşı dayanamadım artık.Aslında güleryüzle şakayla karışık dedim aman anne uzak olsun daha iyi dedim öyle olunca illaki tartışmalar oluyor felan dedim.O kadar büyüttükü ondan sonra ağzımı bile açmadım yani.
Kızlar merhaba şimdi eve geldik okadar sinirliyimki ya kaynanam cadısıyla kavga ettik.Bize gelmek istiyolardı bu hafta benimde misafirim vardı dedim gelemediler bari bugun yemeğe gidelim dedik.Giittik surat beş karış hadi dedim neyse.Bunların evi müstakil evi mütahite vermeyi düşünüyolar bizim yanımızda oturursunuz felan diyolar.Bende aman anne yok uzak olsun en az 1 vesait dedim demez olaydım konuyu anneme getirdi.Benim kızım gitse ben karışmam diye.Dedim annem bana karışmıyo bana bi laflar.Bende kavga etmiyim diye had gidelim dedim eşime kapıya çıktım.Çünkü durursam çenemi tutamazdım.Kadın gitmiş içerde hala konuşuyo.Kapıya geldi bana gene laf yapıyo.Hiç bişey demedim çıktım.Çok büyük yemin ettim gitmicem diye.Ama çok sinirlerim bozuk.Bundan sonra konuşmamayı düşünüyorum.Ne yapmam lazım...İstemiyorum yani.Bende sus sus daha 7 aylık evliyim bıktım çenesinden.
tebrik ediyorum o lafı kayınvalidene nasıl dedin, çok açık sözlüsün
eşinn senn yanında destekse kızmıyosa anneme niye böyle dedin diye kavga etmiyorsa sorun yokk cnm aman boşwer
Çok şükür destek canım ya
canım baştan söylemişsin işte bunda kötü birşey göremiyorum eğer tersleyerek söylemediysen çok sorun yok ben bunda saygısızlık görmedim
ya kadın evi yaptırıp ettirip evini odanı ayarlasa sende yok ben gelmem ayrı duralım desen o zaman sen haksız olurdun
ama baştan kestirip atman iyi olmuş bence beşer şaşar olmazsa işin inşallahda olmaz
vallaha bunu benim kaynım bekar daha kaynanam sana gelin alırsam aynı apartmanda oturacağız dedi kaynımda aman sakın arada en az bir vesait olsun dedi yani tıpkı senin dediğin gbi aynı cümleyi kullandı kaynanam laf soktu etti ama kaynım hiç konuşma kimse kaynanayla aynı apartmanda oturmaz bu devirde öyle kız mı var demişti olsa bile 1 ayda birbirinize girersiniz ben çekemem dır dır demişti
bence eşinde bu konuda seni desteklese iyi olur
atalarımız boşa dememiş çok muhabbet tez ayrılık getirir hem ev üstüne ev kurulmaz
Pat diye söylemedim tabiikide..Sadece dediğim şey burda ev yapılınca anne kiraya veririz onun kirasıyla yeni bi ev daha alırız dedim.Hem çokda yakın olmamak iyi tartışmalarımız oluyor illaki dedim.Pda iyi o zaman biz ölene kadar size ev felan yok dedi.Denirmi arkadaşım böyle ya.tamam içinden öyle düşünüyosundur ama pat diye öyle söylenirmi canım ya, diplomasi diye bişey var
ev sanki yıkıldı diğer ev yapıldı bitti de... gülümser geçersin bi yorumda bulunmazsın
bu arada ev yıkılınca kimde kalcak, yeni bina bitene kadar sizde heralde
Aynen öyle canım ya biri beni destekledi en azından çok teşekkürler..
Pat diye söylemedim tabiikide..Sadece dediğim şey burda ev yapılınca anne kiraya veririz onun kirasıyla yeni bi ev daha alırız dedim.Hem çokda yakın olmamak iyi tartışmalarımız oluyor illaki dedim.Pda iyi o zaman biz ölene kadar size ev felan yok dedi.Denirmi arkadaşım böyle ya.
İnanki canım ağzımı bile açmadım.Tek dediğim ev alırız o evi kiraya veririz bunda ne varki konu hemen anneme geldi.Ben dışarı çıktım hala neler neler söylüyo.Kapıya geldi ordada susmadı.Ben tek kelime etmedim yani.canım burdaki çoğu üye kaynananla aynı evde oturmanı zaten desteklemez, konu bu değil ki, ilk mesajına göre konu kavganız
kusura bakma ama kavgaya sen çanak açmışsın, bu kavga olmayabilirdi
biz seni tanımayız etmeyiz, objektif yorumda bulunuyoruz
halbukı bugun onlara ne yemek yapsam dıye dusunuyordun cnm bunlara ıyılık te yaramaz bırı degıl hepsı aynı demek gelıyo ıcımden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?