- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi foreveryours
-
Baksana arkadaşlar beni suçluyor şu anda ne suçum var çözemedim
Baksana arkadaşlar beni suçluyor şu anda ne suçum var çözemedim
Kızlar merhaba şimdi eve geldik okadar sinirliyimki ya kaynanam cadısıyla kavga ettik.Bize gelmek istiyolardı bu hafta benimde misafirim vardı dedim gelemediler bari bugun yemeğe gidelim dedik.Giittik surat beş karış hadi dedim neyse.Bunların evi müstakil evi mütahite vermeyi düşünüyolar bizim yanımızda oturursunuz felan diyolar.Bende aman anne yok uzak olsun en az 1 vesait dedim demez olaydım konuyu anneme getirdi.Benim kızım gitse ben karışmam diye.Dedim annem bana karışmıyo bana bi laflar.Bende kavga etmiyim diye had gidelim dedim eşime kapıya çıktım.Çünkü durursam çenemi tutamazdım.Kadın gitmiş içerde hala konuşuyo.Kapıya geldi bana gene laf yapıyo.Hiç bişey demedim çıktım.Çok büyük yemin ettim gitmicem diye.Ama çok sinirlerim bozuk.Bundan sonra konuşmamayı düşünüyorum.Ne yapmam lazım...İstemiyorum yani.Bende sus sus daha 7 aylık evliyim bıktım çenesinden.
sen de az değilmişsin ha,senin gibi gelinim olsun istemezdim.sen kendin gibi gelinin olsun ister miydin?
Çok iyi yapmışsın en doğrusu bu sus sus nereye kadar. Birde yeni evlisin ne işin var onların yanında. İnsan biraz utanır çekinir biizmle kalırsınız demeye. ONlar utanmıyorsa sen en doğrusunu yapmışsın hem ben söylediğin ters birşeyde göremedim. Gayet kibarca espiriye vurarak söylemişsin. Eşinin şuan bu duruma tepkisi nedir?
Arkadaşlar konu benim onu demem değil zaten kavga ordan çıkmadıki.Benim kızım kayannasıyla oturmaya gitse ben git otur derim dedi karışmam hatta dedi.bende dedimki anne annemler zaten karışmıyo olurmu öyle şey dedim.ondan sonra patladı tabii öyle zaten size ölene kadar ev felan yok dedi.Yani mevzu benım oturmamdan çıkmadı.Konuyu nerden enreye getiriyo.Bende eşime hadi kalkalım dedim iş dahada büyüycek aslında oraya kadar kavgamız yok.Ben kapıya çıktım anda içerde kyınpederime görümceme beni kötülüyor bende duyuyorum.eşime hadi artık diye bağırdım geldi kapıya bana laf sayıyo hiç cevap vermedim.sorun ev değil yani.bende tamam verme anne dedim sonuçta ev sadece sizde değil benimde annemde ev var.hem uzun ömürler versin allah daha yeni konuşuyoruz dedim.oooo senin annen daha çok yaşar diyo bana bakarmısın.ben anlatamadım galiba olayı.
Arkadaşlar konu benim onu demem değil zaten kavga ordan çıkmadıki.Benim kızım kayannasıyla oturmaya gitse ben git otur derim dedi karışmam hatta dedi.bende dedimki anne annemler zaten karışmıyo olurmu öyle şey dedim.ondan sonra patladı tabii öyle zaten size ölene kadar ev felan yok dedi.Yani mevzu benım oturmamdan çıkmadı.Konuyu nerden enreye getiriyo.Bende eşime hadi kalkalım dedim iş dahada büyüycek aslında oraya kadar kavgamız yok.Ben kapıya çıktım anda içerde kyınpederime görümceme beni kötülüyor bende duyuyorum.eşime hadi artık diye bağırdım geldi kapıya bana laf sayıyo hiç cevap vermedim.sorun ev değil yani.bende tamam verme anne dedim sonuçta ev sadece sizde değil benimde annemde ev var.hem uzun ömürler versin allah daha yeni konuşuyoruz dedim.oooo senin annen daha çok yaşar diyo bana bakarmısın.ben anlatamadım galiba olayı.
Bence kayınvalideniz kızmakta haklı
Ona 'uzak olsun en az 1 vesait ' diyorsunuz.. Siz istemeyince o da tamam size ev filan vermem diyor..
Sizde ' verme, annemde de ev var ' diyorsunuzNispet eder gibi..
Ne bu şimdi ? Senden uzak anneme yakın olalım demişsiniz resmen.. Tabi kızar.. Sizin ki anne de, eşinizin ki anne değil mi ?
Her ikinize de orta mesafede oturmak en iyisi vs. deseydiniz daha mantıklı olurdu..
Fazla mı açık sözlüsünüz , kelimelerinizi mi seçemiyorsunuz bilemiyorum ama şaşırdım
Hem o cümleye hemde 7 aylık evli olmanıza
1 yıllık evliyim , daha 'siz' den öteye gitmedim.. Gereken cevabı da eşim verir ' biz iyiyiz böyle ' diye.. Ki zaten o ne derse yanlış anlaşılmaz, oğulları sonuçtaAma ben gelin olduğumdan yerimi bilirim, ona göre davranırım...
Kızlar merhaba şimdi eve geldik okadar sinirliyimki ya kaynanam cadısıyla kavga ettik.Bize gelmek istiyolardı bu hafta benimde misafirim vardı dedim gelemediler bari bugun yemeğe gidelim dedik.Giittik surat beş karış hadi dedim neyse.Bunların evi müstakil evi mütahite vermeyi düşünüyolar bizim yanımızda oturursunuz felan diyolar.Bende aman anne yok uzak olsun en az 1 vesait dedim demez olaydım konuyu anneme getirdi.Benim kızım gitse ben karışmam diye.Dedim annem bana karışmıyo bana bi laflar.Bende kavga etmiyim diye had gidelim dedim eşime kapıya çıktım.Çünkü durursam çenemi tutamazdım.Kadın gitmiş içerde hala konuşuyo.Kapıya geldi bana gene laf yapıyo.Hiç bişey demedim çıktım.Çok büyük yemin ettim gitmicem diye.Ama çok sinirlerim bozuk.Bundan sonra konuşmamayı düşünüyorum.Ne yapmam lazım...İstemiyorum yani.Bende sus sus daha 7 aylık evliyim bıktım çenesinden.
Peki şöyle söylim evlendim 3 ay beraber oturdum
Anneme gittim laf yaptı.
Arabayı eşim aldı onun arabası onu kullandık laf yaptı.
Arabayı satalım dedi eşim onun olduğu halde satmadıla.
Babası hasta oldu babam koştu.
Benim babam trafik kazası geçirdi aramadılar.
Bayramlarda annem aradı bidaha onlar aramadılar.
Ayrı eve çıktı geçinemedik aklınıza giriyolar dediler ailemi suçladılar.
Ayrı eve çıktı misafir gelcek bana onu duydular onlar gelemiyor diye surat yaptılar.
Ev mutahite verilecekti benle oturursunuz dedi bende birinde siz oturrusunuz diğerini kiraya veririz onla bitane daha ev alırız dedimEvet arkadaşım böyle bir gelinim olucaksa olsun.Hiç sorun değil şimdi benmi suçlıyım.Lütfen düşünmeden cevaplamayın.Diğer konularımada bakın...!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?