Merhabalar bu siteyi çok seviyorum ve sadece sizlerle paylaşmak için bu konuyu açıyorum.
Öncelikle bi konudan kısaca bahsetmek istiyorum Doğum yaptığım ilk zamanlar kayınvalidem sürekli çocuk uyurken bile çocuğu rahatsız ediyordu ve çok kızıyordum kv çok iyi bi insandır ama öyle yapması beni delirtiyordu o zamanlar malum lohusalık durumundan dolayı sanırım daha bir sinir oluyordum çok şükür o sorunu hallettik ama eşimle bi türlü yoluna girmedi evliliğimiz hiç mutlu değildim boşanmak isteyip de boşanma imkanım olmadığınıda yazmıştım önceki konumda 2 gün önce eşimin geçmişine girdim ve birde ne göreyim prno siteleri ve iğrenç şeyler hep yaşlı prno diye aranmış aklım başımdan gitti kaldırdım eşim olck kişiyi bu ne diye delrdm eli ayağna dolandı tmam baktım ama bi dnle işte senle küstük bilmem ne falan filan dinlemedim yüzüğü çıkardım ve herşey bitti boşanma davasını açıyorum ddim ve defalarca sen benim için boşsun boşol dedim girdim odama oda oturma odasnda yattı o gün sabah kalkmş gitmiş akşama kadar ağladm yemn ederim çok grur kırıcı bşey insanın eşinn öyle şeyler izlemesi ve sana uzak olması ailemin haberi yok ama varmş gibi mesaj attım biz avuktla görüştük davayı açıyoruz gereken ne ise yap sende gibisinden şeyler yazdım bu o günün gecesi annesnde kaldı annesi srmuş sorun ne diye yok bişey dyomuş sürekli annesi sabah beni aradı napıyorsun bgün bana dolaşır mısın dye tabiki dedim gttim çocuğumla tartışmışsınız kızım srun ne sen bana söyle ben onun hakndan gelirim dedi bu öyle bşey değil anne Benin için kesinlikle btti bu iş ben krarlıyım boşanıyorum dedim utandm anlatamadm ilk ağladı işte çocuğunuz var her ailede olr yapmayın bilmem ne bu arada kv boşanmış çocukları küçükken haklı sebeplerle anlattı işte çok zorluk çektim aç yattığımı blirim bilmem ne ben istemiyorum dye net tepkimi koydum akşama kadar oturduk sustuk ben kararlı olunca oda bişey diyemedi snra gitmeye ykın kızım ypma bozmayın yvanızı nolur dye ağladı herşeyi anlattım zaten ekran görüntülerini almıştım girdiği sitelerin bak anne oğlunun girdiği sitelere ben asla böyle birşey kabullenemem bu kaçıncı dedim kv görünce şok oldu ağzına geleni saydı oğluna ben ona bnun hesabını sormazmıyım bilmem ne sen haklsn gibi şeyler söyledi ben sevmiyorum soğudum anne çok dedim bana dediki at bunu başından ben senin arkandayım böyle pslik ypıcaksa benim evimede gelmesin dedi snra bu otrdğmz ev kvnin eşimin üstüne yapıcaktı bana o ev senin artık senin üzerine yapıcam ben herşeyini yaparım arkandaym çocuğun büyüsn ilerde istersn çlışırsnda yaşadkça ben bakarm destek çıkarım sana dedi ben şimdi eşm oluck kşiyle şöyle knuşsam gelmek istiyosa gece 1 de gelsin sbah gitsin gözüm görmesin herkes hayatına baksın bana uzak Allah’a yakın uzun yazdım ama detaylı anlatmam gerekiyordu anlamanız için Allah’a emanetsiniz yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim bu arada ben 22 eşim 27 yaşında