- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
- Konu Sahibi eylul7158eylul
-
Konuyu okumadım ama barışmaKizlar nerden baslayim bilemiyorum. Kaynanama kirginligim sadece bu anlatacaklarimdan ibaret degil onceside var.
Simdi ogkum 9 aylik hamileyken esim isten cikti hic bir eksigin var mi demediler. Annemlerin durumlari iyi degil annem besigini alfi yatagini yorganini yaptirdi battaniyeler tulumlar kafin elinden ne geliyosa yapti kaynanamlarda geldi bize oglumun odasini gezdiriyorum kizim eksik bir seyin var mi alamadiginiz demedi. Esim isten cikmisti bir de cok istiyolardi torun torun diye olmuyor saniyordu cok usteliyordu hamile kalincada hic orali olmadi. Sut sagma makinam kalmisti kagida yazip verdim yizsuzluk edip anne benim eksigim bu alirsaniz sevinirim dedim durumlari gayet iyi onuda belirteyim. Aradim anne aldiniz mi sut sagma makinasini dedim ben ondan anlamam ki dedi kagida yazdim ya anne dedim. Onu siz alin ben kagidi yirtip atim dedi.
Acaip para canlisi bir kadin lohusaykende bizdeydi camasira makina atiyo sadece kendi camasirini atiyo bizim de var kirlimiz atmiyo demiyor ki oglum zaten calismiyo extradan elektirik yakmayayim kaynim atiyo seni almaya geliyorum diyo kendi araclatiyla gidecekler otobusle degil hemen kalkip banyoya giriyo halbuki evine gidiyo o banyoyu bile kar sayiyo. Hangi birini anlatayim tiksindirdi kendinden. Lokusayken sanki o lohusa nerde kocam olmasa laf sokuyo
Annem geldi bakiyodu bana hastalandi gitti yegenime soruyormus o nerdw yatti diye yattigi burada yatti demis benim yatagimi kullandimi demis yok yorgani ters duz etmis yastiga hirkasini ortmis gece bende oglumu emzirmeye kalkinca gordum onun yatagiyla yastigiyla yatmadi ama annrme pismis miktipmus gibi davrandi yani birsuru sey hangi birini anlatayim bilmiyorum. HaksiMiyim?
Mesajınızın hemen üstünden yüzeysel anlattımTam olarak hangi olay oldu da patlayıp küstünüz peki onu anlamadım. Yoksa siz bunları düşünüp kendikendinize küstünüz de kv nin haberi mi yok
Soyle ki biz ev aldik 3 yil once bana kayin babam dedi ki burasi da ayri bir olay zaten kizim halan sana ev gormeye gelecek ben de dedim ki onlar ev aldi bir sey alacaksan obur gelinime al demis onuda bana diyo. Lohusayken yanimdaydi desim ya kaynanam oturuyoruz esim dedi ki bu bir krallik olsaydi sen validesultan oluyordun dedi tek erkek benim oglum bir kac gobektir ben de dedim ki ev gorme hediyem bile bana gelmiyor ki validesultanlik bana kalsin sinirliydim dolmustum yaptiklarini yuzune vurdum ordan baslafi konu konustuk konustukca kirginliklati konustuk boylece bizden gittikten sonra bir daha konusmadimTam olarak hangi olay oldu da patlayıp küstünüz peki onu anlamadım. Yoksa siz bunları düşünüp kendikendinize küstünüz de kv nin haberi mi yok
Normalde yazip asla vermezdim ama hic ilgisiz kalmalari daha onceki davranislari yaptiklari kanit lazimdi hava da kalsin istemedim yapmayacaklarini biliyordum. Annemin yatagini xarsafini vermedim tabiki de bizim camasirimizla bile atmaz camasirini kendisiIlgilenmemeleri kotu olmus ama onun disindakileri abartmissiniz.
Birincisi kagida istek yazmak hic hos bir davranis degil. Onlar sorsa neyse de sizin zorla aldirmaya calismaniz dogru degil.
Ikincisi dusa girebilir ne var ki bunda? Ben de annemlerden kendi evime gecerken dus alip gelirim, yolda rahat ederim diye. Elektrigi suyu düşünseler feci kirilirdim.
Yatak yorgan konusunda da anlamadim ki annenizin yattığı nevresimlerle mi yatirdiniz kayinvalidenizi? Eger oyleyse kadin sonuna kadar hakli bu konuda.
Parayi cok seven insandan korkarim arkadasKizlar kisa anlatayim ayrintiya girmeden bir keresinde de kaynanamlara gittim oda esimi ziyarete gitmismis esimden 200tl harclik almis haberim yok banava gittik benim de son 5tl var kaynanam yazik calismiyo biraz fazla alsin diye anne son param al biraz daha fazla alirsin dedim {son param diye belirtmemin nedeni daha cok olsa daha cok veridim anlaminda } kadin son 5 tl aldi bana da geri dedi ki bugun esinden 200tl harclik aldim ben sokk
Bu kadar 3e 5 e bakan biri o yuzden bu banyoyu falan anlatmam laf edecek biri degilim asla gozum gormez ama o bole seyleri kar sayiyor
Hayir evi hic temiz degil huc bir kez evini supururken gormedim 7 yillik geliniyimKaynanamla kuşum diye okudum.Kaynana kuşu mu istemiyor acep dedim:)
Konuya gelirsem,diğer huyları bir yana,belki kaynanan temizlik hastasıdır ?
Kendi çamaşırlarını ayrı yıkaması ve başkasının yattığı yatakta yatmaması bu yüzden olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?