Kaynanamla kusum bir daha asla da barismak istemiyorum

eylul7158eylul

B61G58.5 H53 boy1.60
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
2.943
3.717
133
en guzelı madde madde yazmak :)
1. kedimi dövdü
2. hamileliğim de eşim işten çıktı eksiğiniz var mı dıye sormadı annelık ve aıle olmak bunu gerektırdı dil ucu olsa dahi
3. lohusayken bakmaya geldı sozde ısler bana kaldı
4. ailemı kucumsedi
5. cocugum dogum yatım aglıyo benden once kucagına alıyo vermek ıstemıyo
6. cocugumu opüyorum o kadar içten opme cocugu dıyo
7. esımın olmadıgı erlerde laf sokuyo

daha bır cok sey ama en cok zoruma gıden kedımı dovmesı oldu. nefret edıyorum artık

Son düzenleme:
Mesafe koyun görüşmeyin madem..
Evet haklısın ama bırak beklentiye girme, olabildiğince de görüşme bu kadar basit..

Konuyu okumadım ama barışma

Kaynanamla kuşum diye okudum.Kaynana kuşu mu istemiyor acep dedim:)

Konuya gelirsem,diğer huyları bir yana,belki kaynanan temizlik hastasıdır ?
Kendi çamaşırlarını ayrı yıkaması ve başkasının yattığı yatakta yatmaması bu yüzden olabilir.

Annenin yattığı yastık yorganlar yatmaması normal ben de biri yatip da gidince hemen onu yikarim yeni biri geldiğinde mutlaka temiz olanı veririm herkes öyle yapar da sana laf falan sokuyorsa kötü .niye böyle yapma gereği duyuyor ki geçinmek bu kadar mı zor.ama size birşey almıyorsa o sana yapılan birşey değil bana göre oğluna yapılan birşey.ogluna deger vermiyor önemsemiyor demek ki torunu için de birşey yapmak gelmiyor içinden.m alesef kv sorunu yaşayan birçok insan var ama gorusmeyip kus olmak zor gibi.insan nasıl eşinin annesiyle gorusmeyebilir garip geliyor bana.

Yaaa ben de bugünlerde kv yi arayıp aramamak konusunda tereddütteydim ama sizinkileri okuyunca yuh dedim. Hiç kafaya takacak bişey yok,uzak durun yeter. İnşallah eşiniz farkındadır olan bitenin

Ilgilenmemeleri kotu olmus ama onun disindakileri abartmissiniz.
Birincisi kagida istek yazmak hic hos bir davranis degil. Onlar sorsa neyse de sizin zorla aldirmaya calismaniz dogru degil.
Ikincisi dusa girebilir ne var ki bunda? Ben de annemlerden kendi evime gecerken dus alip gelirim, yolda rahat ederim diye. Elektrigi suyu düşünseler feci kirilirdim.
Yatak yorgan konusunda da anlamadim ki annenizin yattığı nevresimlerle mi yatirdiniz kayinvalidenizi? Eger oyleyse kadin sonuna kadar hakli bu konuda.

Tam olarak hangi olay oldu da patlayıp küstünüz peki onu anlamadım. Yoksa siz bunları düşünüp kendikendinize küstünüz de kv nin haberi mi yok
Soyle ki biz ev aldik 3 yil once bana kayin babam dedi ki burasi da ayri bir olay zaten kizim halan sana ev gormeye gelecek ben de dedim ki onlar ev aldi bir sey alacaksan obur gelinime al demis onuda bana diyo. Lohusayken yanimdaydi desim ya kaynanam oturuyoruz esim dedi ki bu bir krallik olsaydi sen validesultan oluyordun dedi tek erkek benim oglum bir kac gobektir ben de dedim ki ev gorme hediyem bile bana gelmiyor ki validesultanlik bana kalsin sinirliydim dolmustum yaptiklarini yuzune vurdum ordan baslafi konu konustuk konustukca kirginliklati konustuk boylece bizden gittikten sonra bir daha konusmadim

Normalde yazip asla vermezdim ama hic ilgisiz kalmalari daha onceki davranislari yaptiklari kanit lazimdi hava da kalsin istemedim yapmayacaklarini biliyordum. Annemin yatagini xarsafini vermedim tabiki de bizim camasirimizla bile atmaz camasirini kendisi

Kizlar kisa anlatayim ayrintiya girmeden bir keresinde de kaynanamlara gittim oda esimi ziyarete gitmismis esimden 200tl harclik almis haberim yok banava gittik benim de son 5tl var kaynanam yazik calismiyo biraz fazla alsin diye anne son param al biraz daha fazla alirsin dedim {son param diye belirtmemin nedeni daha cok olsa daha cok veridim anlaminda } kadin son 5 tl aldi bana da geri dedi ki bugun esinden 200tl harclik aldim ben sokk
Bu kadar 3e 5 e bakan biri o yuzden bu banyoyu falan anlatmam laf edecek biri degilim asla gozum gormez ama o bole seyleri kar sayiyor

Parayi cok seven insandan korkarim arkadas

Hayir evi hic temiz degil huc bir kez evini supururken gormedim 7 yillik geliniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…