- 30 Nisan 2016
- 1.471
- 3.282
- 133
- Konu Sahibi eylul7158eylul
-
Valla aynen devam laf sokmalar oglumu kendininmis sanmalar ama bi kere bile biseye ihtiyacınız varmi diye sormadı ama kendi basi sikistimi bi tek eşime koşar bi kaç kere doğumdan sonra para yetiremedigimiz zamanlarimizda oldu bi akşam hele evde yicek ekmek dahi yoktu bilmesine ragmen bi kap yemek bile getirmedi mesafe koymaya calisiyorum anlamamzliga veriyor hiç aramam sormam şimdide bizim eve yerleşme derdinde esim yok diyor ama bakalim neler olacak bide benimki nelere kızarım nelere alinirim çok iyi biliyo laf soylemedim bugüne kadar ama hep suratımda belli olur hatta bi kere soyledi yuzume senjn nelere kizdigini biliyorum ben diyemesafe koydum zaten artık 7 yıl sonunda ben hatayı bastan yaptım araya mesafeyı ılk bastan koyacaktım kı bır laf konusurken eylul buna kırılır demelıydı ben ne dese eve gelıp agladım yuzune bır sey demedım 7 yılda çok bırıktırdım artık daha sabredemıyorum yuzunu hatırlayınca bıle sınırlenıyorum o kadar nefret ettım.
size de ALLAH sabır versın aranız nasıl şimdi
Ayy valla ayni benim kedim yokta bekarken çok baktim çokta severim bikere cok kotu halde yavru kedi buldum buyuyene kadar bakayim salayim dedim oda her geldiğinde benzer soyledi hiç takmadim duymamazliga verdim aslında salmazdimda ama oglum seviyo ama bilmediği için çok sikiyodu yakaladimi canini yakiyodueve gelıyo dk başı bu kedı balkonda yasasın yok bu kedıyı ver gıtsın ben bu kedıyı sız gıdınce sokaga salıcam cocukla konusuyo sankı kalbını kırmak ıstemedım yoksa soyleyecek çok lafım vardı da
Neden süt makinesi bukadar acil. Şart birşey de değil. Ayrıca ben de olsam o yastık yorgan kılıfı değişmeden yatmak istemem. Evime gelen misafir gider gitmez de yıkar kaldırırım. Yani size kaldırın yıkayın demiyorum ama anne sizin anneniz sonuçta kv nin değl midesinin almaması normal. Destek kısmına gelince orası onun vicdanına kalmış. Ama tutup ihtiyaç diye istediğiniz şeyi gelinim benden istese bende çöpe atarım yırtıpKizlar nerden baslayim bilemiyorum. Kaynanama kirginligim sadece bu anlatacaklarimdan ibaret degil onceside var.
Simdi ogkum 9 aylik hamileyken esim isten cikti hic bir eksigin var mi demediler. Annemlerin durumlari iyi degil annem besigini alfi yatagini yorganini yaptirdi battaniyeler tulumlar kafin elinden ne geliyosa yapti kaynanamlarda geldi bize oglumun odasini gezdiriyorum kizim eksik bir seyin var mi alamadiginiz demedi. Esim isten cikmisti bir de cok istiyolardi torun torun diye olmuyor saniyordu cok usteliyordu hamile kalincada hic orali olmadi. Sut sagma makinam kalmisti kagida yazip verdim anne benim eksigim bu alirsaniz sevinirim dedim(almayacagını bılıyordum aslında sırf eksıgını sen bana demedın demesın yada unuttum ben onu demesın dıye kagıda yazdım. durumlari gayet iyi onuda belirteyim. Aradim anne aldiniz mi sut sagma makinasini dedim ben ondan anlamam ki dedi kagida yazdim ya anne dedim. Onu siz alin ben kagidi yirtip atim dedi.
Acaip para canlisi bir kadin lohusaykende bizdeydi camasira makina atiyo sadece kendi camasirini atiyo bizim de var kirlimiz atmiyo demiyor ki oglum zaten calismiyo extradan elektirik yakmayayim kaynim atiyo seni almaya geliyorum diyo kendi araclatiyla gidecekler otobusle degil hemen kalkip banyoya giriyo halbuki evine gidiyo o banyoyu bile kar sayiyo.(aynı sehırdeyız aracla evı evıme 30dk) Hangi birini anlatayim tiksindirdi kendinden. Lokusayken sanki o lohusa nerde kocam olmasa laf sokuyo
Annem geldi bakiyodu bana hastalandi gitti yegenime soruyormus o nerde yattı dıye yegenım annemınkılerın ayrı oldugunu soyledıgı halde yatagimi kullandimi demis yok yorgani ters duz etmis yastiga hirkasini ortmis gece bende oglumu emzirmeye kalkinca gordum onun yatagiyla yastigiyla yatmadi ama annrme pismis miktipmus gibi davrandi yani birsuru sey hangi birini anlatayim bilmiyorum.
(annemın yatagı carsafı ayrı onun kı ayrı)
bır de ben dogumu yaptıgımda 1 gun gozlemde kaldım oda annemle bırlıkte bızım evde kaldı kedimi dövmüş yatagımızda yatıyor dıye esımle benım aklıma geldıkce uzuluyorum
Neden süt makinesi bukadar acil. Şart birşey de değil. Ayrıca ben de olsam o yastık yorgan kılıfı değişmeden yatmak istemem. Evime gelen misafir gider gitmez de yıkar kaldırırım. Yani size kaldırın yıkayın demiyorum ama anne sizin anneniz sonuçta kv nin değl midesinin almaması normal. Destek kısmına gelince orası onun vicdanına kalmış. Ama tutup ihtiyaç diye istediğiniz şeyi gelinim benden istese bende çöpe atarım yırtıp
Kedisini dövmüs ama .Neden sürekli kayınvaldelerden bir beklenti içine giriyorsunuz ki...
Almak mecburiyetinde değil size süt makınesi falan...
Ben küsülüp asla konuşulmayacak birşey göremedim ...
Sizin cocugunuz isten ciksa gelininiz hamile olsa bie eksiginiz var mi diye sorma misiniz? Annelik nerde kaldi aile olmak ? Ayrica olay sadece bununla sinirli degil kedimi dovdu ailrmi kucumsedi esimin olmafigi yerlerde laf soktu yazarkende belirttim buraya sadece bir kismini yaziyorum diye hamile kedimi dovdu size bunlari kaynananiz yaparsa kusmeyinNeden sürekli kayınvaldelerden bir beklenti içine giriyorsunuz ki...
Almak mecburiyetinde değil size süt makınesi falan...
Ben küsülüp asla konuşulmayacak birşey göremedim ...
Sizin cocugunuz isten ciksa gelininiz hamile olsa bie eksiginiz var mi diye sorma misiniz? Annelik nerde kaldi aile olmak ? Ayrica olay sadece bununla sinirli degil kedimi dovdu ailrmi kucumsedi esimin olmafigi yerlerde laf soktu yazarkende belirttim buraya sadece bir kismini yaziyorum diye hamile kedimi dovdu size bunlari kaynananiz yaparsa kusmeyin
Her geldiginde at bunu yok balkonda bak soylenip duruuyodu hamile kedime nasil elin kalkti asla affetmiycemkedimi dövmüşten sonra tek şey diyeceğim kork Allahtan korkmayandan
Eşim işten çıktı doğum yaptım başka işe girdi elektriğim ve doğalgazım kesildi param olmadığı için çocuğum 3 aylıktı ve kıştır...
Ev aldım daha yeni şu anda bir kuruş yardımları olmadı küsmedim...
Olay sadece yardim meselesi olsa rakm
Kedi meselesii ayrı tutuyorum... Yorumumu onu görmeden yaptım...
Olay sadece yardim meselesi olsa asla ben de takmazdimEşim işten çıktı doğum yaptım başka işe girdi elektriğim ve doğalgazım kesildi param olmadığı için çocuğum 3 aylıktı ve kıştır...
Ev aldım daha yeni şu anda bir kuruş yardımları olmadı küsmedim...
Kedi meselesii ayrı tutuyorum... Yorumumu onu görmeden yaptım...
O daha çok zoruna gidiyor insanın değil mi diğer yaptıklarına göreHer geldiginde at bunu yok balkonda bak soylenip duruuyodu hamile kedime nasil elin kalkti asla affetmiycem
Tabi ki benim kedim benim cocugum gibiO daha çok zoruna gidiyor insanın değil mi diğer yaptıklarına göre
barısmayın küsseniz.Kizlar nerden baslayim bilemiyorum. Kaynanama kirginligim sadece bu anlatacaklarimdan ibaret degil onceside var.
Simdi ogkum 9 aylik hamileyken esim isten cikti hic bir eksigin var mi demediler. Annemlerin durumlari iyi degil annem besigini alfi yatagini yorganini yaptirdi battaniyeler tulumlar kafin elinden ne geliyosa yapti kaynanamlarda geldi bize oglumun odasini gezdiriyorum kizim eksik bir seyin var mi alamadiginiz demedi. Esim isten cikmisti bir de cok istiyolardi torun torun diye olmuyor saniyordu cok usteliyordu hamile kalincada hic orali olmadi. Sut sagma makinam kalmisti kagida yazip verdim anne benim eksigim bu alirsaniz sevinirim dedim(almayacagını bılıyordum aslında sırf eksıgını sen bana demedın demesın yada unuttum ben onu demesın dıye kagıda yazdım. durumlari gayet iyi onuda belirteyim. Aradim anne aldiniz mi sut sagma makinasini dedim ben ondan anlamam ki dedi kagida yazdim ya anne dedim. Onu siz alin ben kagidi yirtip atim dedi.
Acaip para canlisi bir kadin lohusaykende bizdeydi camasira makina atiyo sadece kendi camasirini atiyo bizim de var kirlimiz atmiyo demiyor ki oglum zaten calismiyo extradan elektirik yakmayayim kaynim atiyo seni almaya geliyorum diyo kendi araclatiyla gidecekler otobusle degil hemen kalkip banyoya giriyo halbuki evine gidiyo o banyoyu bile kar sayiyo.(aynı sehırdeyız aracla evı evıme 30dk) Hangi birini anlatayim tiksindirdi kendinden. Lokusayken sanki o lohusa nerde kocam olmasa laf sokuyo
Annem geldi bakiyodu bana hastalandi gitti yegenime soruyormus o nerde yattı dıye yegenım annemınkılerın ayrı oldugunu soyledıgı halde yatagimi kullandimi demis yok yorgani ters duz etmis yastiga hirkasini ortmis gece bende oglumu emzirmeye kalkinca gordum onun yatagiyla yastigiyla yatmadi ama annrme pismis miktipmus gibi davrandi yani birsuru sey hangi birini anlatayim bilmiyorum.
(annemın yatagı carsafı ayrı onun kı ayrı)
bır de ben dogumu yaptıgımda 1 gun gozlemde kaldım oda annemle bırlıkte bızım evde kaldı kedimi dövmüş yatagımızda yatıyor dıye esımle benım aklıma geldıkce uzuluyorum
Tamamen haklısın .Tabi ki benim kedim benim cocugum gibi
Canim onun yataginda yastiginda yatmafiki annem ya yattiysa diye huylandi annemi asagliyo yani lohusa halimle bana bakmaya geldi yemekleri bana yaptirdi oglum aglafi kucagima alicam aldirmiyi benden once aliyo opuyorum cocugumu opme oyle icten diyo bunlati yazmadim baslik altina insanlar o ladar yazdigimi okudu sut sagma makinasina takilfi kaldi olay sadece sut sagma makinasi degil ki onunla kalsa hic problem degilTamamen haklısın .
Ayrıca tamam herkes temiz nevresimde yatmak ister ama olmasa bile ayıp yani üstüne hırka filan örtülmez .
Bir kere ananem bir yerde aynı şeyi yaptı ben yerin dibine girdim. Tisortunu yastığa giydirdi ev sahiplerine guvenmedigi için .
Çok çirkin bir şeydi .
Yastiksiz yatarım yine onu yapmam .
Sakın alttan alma .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?