Kaynanamla kusum bir daha asla da barismak istemiyorum

Valla aynen devam laf sokmalar oglumu kendininmis sanmalar ama bi kere bile biseye ihtiyacınız varmi diye sormadı ama kendi basi sikistimi bi tek eşime koşar bi kaç kere doğumdan sonra para yetiremedigimiz zamanlarimizda oldu bi akşam hele evde yicek ekmek dahi yoktu bilmesine ragmen bi kap yemek bile getirmedi mesafe koymaya calisiyorum anlamamzliga veriyor hiç aramam sormam şimdide bizim eve yerleşme derdinde esim yok diyor ama bakalim neler olacak bide benimki nelere kızarım nelere alinirim çok iyi biliyo laf soylemedim bugüne kadar ama hep suratımda belli olur hatta bi kere soyledi yuzume senjn nelere kizdigini biliyorum ben diye

Ayy valla ayni benim kedim yokta bekarken çok baktim çokta severim bikere cok kotu halde yavru kedi buldum buyuyene kadar bakayim salayim dedim oda her geldiğinde benzer soyledi hiç takmadim duymamazliga verdim aslında salmazdimda ama oglum seviyo ama bilmediği için çok sikiyodu yakaladimi canini yakiyodu

Neden süt makinesi bukadar acil. Şart birşey de değil. Ayrıca ben de olsam o yastık yorgan kılıfı değişmeden yatmak istemem. Evime gelen misafir gider gitmez de yıkar kaldırırım. Yani size kaldırın yıkayın demiyorum ama anne sizin anneniz sonuçta kv nin değl midesinin almaması normal. Destek kısmına gelince orası onun vicdanına kalmış. Ama tutup ihtiyaç diye istediğiniz şeyi gelinim benden istese bende çöpe atarım yırtıp

Aciklamada da yazmistim tabiki annemjn yastugini carcafini vermedim kaynanamin kendi ykrgan yastigini verdim temiz ve sadece kendiai kullaniyor.
Yazip vermesem unuttum diyo niye soylemedin diyo kaynanami 7 yildir tanidigim icin boyle bir sey yaptim iyi de ettim. Utun yaa siz bana soylemediginiz ki bir eksiginiz vardi da ayy ben unuttum adini neydi hepsinin onune gectim yapmayacagini biliyodum elimdeki son 5 tl tenezul eden birinden baska bir davranis bekleyemezdim. Hamile kedimi bile doven biri sizde mi ayni seyi yapardiniz birebir mantikli bulmussunU da

Almak istese k.v zaten alirdi
Emrivaki yapmam ben kimseye tenezzulde etmem.
Benim k.v ogluma 2tane yelek örmustu epi topu hepsi bu.
Onuda benim ördugum yelekleri giydir
Ben ördum dedi dedi.
Oglum buyuyunce vermistim geri.
Diger torunun giyer bana artik lazim degil demistim.
Giydirmek dahi istemedim.
Ben sevmedigim insandan hic bisi beklemem istemem.
Alsada giydirmek istemem.

Neden sürekli kayınvaldelerden bir beklenti içine giriyorsunuz ki...
Almak mecburiyetinde değil size süt makınesi falan...
Ben küsülüp asla konuşulmayacak birşey göremedim ...

Kedisini dövmüs ama .
Çocuğunu dövmek gibi bir şey bu .

Sizin cocugunuz isten ciksa gelininiz hamile olsa bie eksiginiz var mi diye sorma misiniz? Annelik nerde kaldi aile olmak ? Ayrica olay sadece bununla sinirli degil kedimi dovdu ailrmi kucumsedi esimin olmafigi yerlerde laf soktu yazarkende belirttim buraya sadece bir kismini yaziyorum diye hamile kedimi dovdu size bunlari kaynananiz yaparsa kusmeyin

Eşim işten çıktı doğum yaptım başka işe girdi elektriğim ve doğalgazım kesildi param olmadığı için çocuğum 3 aylıktı ve kıştır...
Ev aldım daha yeni şu anda bir kuruş yardımları olmadı küsmedim...

Kedi meselesii ayrı tutuyorum... Yorumumu onu görmeden yaptım...

Olay sadece yardim meselesi olsa asla ben de takmazdim

hayvanlara acımayan birinin insanlara merhamet göstermesini beklemeyin mesafe koymanız muhteşem olmuş gitmeyin evine, evinize de sokmayın..hemde yavru bekleyen gebe bir hayvan.

barısmayın küsseniz.
merhametsız bır kadınmıs kv denız
benımkı de böyle :)
ama etrafa cok ıyıdır
ne de olsa biz el kızıyız.

bnmkı de baska sehırden oğlunun evıne gelırken bir paket kahve getirir:))
bir de ağlar üstüne oğlumu cok sevıyorum dıye

yuz vermeyın ne kadar uzak olsa o kadar ıyı
ama esınıze de konusmayın annesi hakkında.

Tabi ki benim kedim benim cocugum gibi
Tamamen haklısın .
Ayrıca tamam herkes temiz nevresimde yatmak ister ama olmasa bile ayıp yani üstüne hırka filan örtülmez .
Bir kere ananem bir yerde aynı şeyi yaptı ben yerin dibine girdim. Tisortunu yastığa giydirdi ev sahiplerine guvenmedigi için .
Çok çirkin bir şeydi .
Yastiksiz yatarım yine onu yapmam .
Sakın alttan alma .

Canim onun yataginda yastiginda yatmafiki annem ya yattiysa diye huylandi annemi asagliyo yani lohusa halimle bana bakmaya geldi yemekleri bana yaptirdi oglum aglafi kucagima alicam aldirmiyi benden once aliyo opuyorum cocugumu opme oyle icten diyo bunlati yazmadim baslik altina insanlar o ladar yazdigimi okudu sut sagma makinasina takilfi kaldi olay sadece sut sagma makinasi degil ki onunla kalsa hic problem degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…