- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
- Konu Sahibi eylul7158eylul
-
Onun yatagi yorgani ayri annemin ki ayri. Yasayan bilir burda yazdiklarim devede kulak unlar son olaylar patladum sonundaAnnenin yattığı yastık yorganlar yatmaması normal ben de biri yatip da gidince hemen onu yikarim yeni biri geldiğinde mutlaka temiz olanı veririm herkes öyle yapar da sana laf falan sokuyorsa kötü .niye böyle yapma gereği duyuyor ki geçinmek bu kadar mı zor.ama size birşey almıyorsa o sana yapılan birşey değil bana göre oğluna yapılan birşey.ogluna deger vermiyor önemsemiyor demek ki torunu için de birşey yapmak gelmiyor içinden.m alesef kv sorunu yaşayan birçok insan var ama gorusmeyip kus olmak zor gibi.insan nasıl eşinin annesiyle gorusmeyebilir garip geliyor bana.
O zaman anneni küçümsüyor belki de ki bu çok sinir bozucu.t abi ne yaşadığını sen bilirsin demek ki sabrın taşmış.bu kusluk evliliğinde sıkıntı cikarmayacaksa gorusmezsin bir daha kv yleOnun yatagi yorgani ayri annemin ki ayri. Yasayan bilir burda yazdiklarim devede kulak unlar son olaylar patladum sonunda
Böyle bir kadına kağıda yazıp istedin ha helâl sana süt sağma makinan eksik olsa ne olur gerçekten nasıl yaptın bunu inanılmazsınKizlar nerden baslayim bilemiyorum. Kaynanama kirginligim sadece bu anlatacaklarimdan ibaret degil onceside var.
Simdi ogkum 9 aylik hamileyken esim isten cikti hic bir eksigin var mi demediler. Annemlerin durumlari iyi degil annem besigini alfi yatagini yorganini yaptirdi battaniyeler tulumlar kafin elinden ne geliyosa yapti kaynanamlarda geldi bize oglumun odasini gezdiriyorum kizim eksik bir seyin var mi alamadiginiz demedi. Esim isten cikmisti bir de cok istiyolardi torun torun diye olmuyor saniyordu cok usteliyordu hamile kalincada hic orali olmadi. Sut sagma makinam kalmisti kagida yazip verdim yizsuzluk edip anne benim eksigim bu alirsaniz sevinirim dedim durumlari gayet iyi onuda belirteyim. Aradim anne aldiniz mi sut sagma makinasini dedim ben ondan anlamam ki dedi kagida yazdim ya anne dedim. Onu siz alin ben kagidi yirtip atim dedi.
Acaip para canlisi bir kadin lohusaykende bizdeydi camasira makina atiyo sadece kendi camasirini atiyo bizim de var kirlimiz atmiyo demiyor ki oglum zaten calismiyo extradan elektirik yakmayayim kaynim atiyo seni almaya geliyorum diyo kendi araclatiyla gidecekler otobusle degil hemen kalkip banyoya giriyo halbuki evine gidiyo o banyoyu bile kar sayiyo. Hangi birini anlatayim tiksindirdi kendinden. Lokusayken sanki o lohusa nerde kocam olmasa laf sokuyo
Annem geldi bakiyodu bana hastalandi gitti yegenime soruyormus o nerdw yatti diye yattigi burada yatti demis benim yatagimi kullandimi demis yok yorgani ters duz etmis yastiga hirkasini ortmis gece bende oglumu emzirmeye kalkinca gordum onun yatagiyla yastigiyla yatmadi ama annrme pismis miktipmus gibi davrandi yani birsuru sey hangi birini anlatayim bilmiyorum. HaksiMiyim?
Anlamadım siz kimsiniz yahu konu sahibi hanginizMesajınızın hemen üstünden yüzeysel anlattım
Haklısın tatlım.Saygı çerçevesinde mesafen olsunKizlar nerden baslayim bilemiyorum. Kaynanama kirginligim sadece bu anlatacaklarimdan ibaret degil onceside var.
Simdi ogkum 9 aylik hamileyken esim isten cikti hic bir eksigin var mi demediler. Annemlerin durumlari iyi degil annem besigini alfi yatagini yorganini yaptirdi battaniyeler tulumlar kafin elinden ne geliyosa yapti kaynanamlarda geldi bize oglumun odasini gezdiriyorum kizim eksik bir seyin var mi alamadiginiz demedi. Esim isten cikmisti bir de cok istiyolardi torun torun diye olmuyor saniyordu cok usteliyordu hamile kalincada hic orali olmadi. Sut sagma makinam kalmisti kagida yazip verdim anne benim eksigim bu alirsaniz sevinirim dedim(almayacagını bılıyordum aslında sırf eksıgını sen bana demedın demesın yada unuttum ben onu demesın dıye kagıda yazdım. durumlari gayet iyi onuda belirteyim. Aradim anne aldiniz mi sut sagma makinasini dedim ben ondan anlamam ki dedi kagida yazdim ya anne dedim. Onu siz alin ben kagidi yirtip atim dedi.
Acaip para canlisi bir kadin lohusaykende bizdeydi camasira makina atiyo sadece kendi camasirini atiyo bizim de var kirlimiz atmiyo demiyor ki oglum zaten calismiyo extradan elektirik yakmayayim kaynim atiyo seni almaya geliyorum diyo kendi araclatiyla gidecekler otobusle degil hemen kalkip banyoya giriyo halbuki evine gidiyo o banyoyu bile kar sayiyo. Hangi birini anlatayim tiksindirdi kendinden. Lokusayken sanki o lohusa nerde kocam olmasa laf sokuyo
Annem geldi bakiyodu bana hastalandi gitti yegenime soruyormus o nerdw yatti diye yattigi burada yatti demis benim yatagimi kullandimi demis yok yorgani ters duz etmis yastiga hirkasini ortmis gece bende oglumu emzirmeye kalkinca gordum onun yatagiyla yastigiyla yatmadi ama annrme pismis miktipmus gibi davrandi yani birsuru sey hangi birini anlatayim bilmiyorum.
(annemın yatagı carsafı ayrı onun kı ayrı)
bır de ben dogumu yaptıgımda 1 gun gozlemde kaldım oda annemle bırlıkte bızım evde kaldı kedimi dövmüş yatagımızda yatıyor dıye esımle benım aklıma geldıkce uzuluyorum
esımde annesıne çok kırgın onu da cok kırdı. yazmadıgım bır cok sey var canım esım annelık duygusu olan kısılerden ıcın dıyor kı keske benım annem olsaydı anne sevgısı ıstıyor 39 yasında kaynanam evlat ayırdmı yapıyo çok uzuluyorum esıme cok hıssettırıyo bana hayatında kı o eksıklıgı çok dile getırıyotam fırsatıyken eşinde bışey demesse uzaklaş.7 senedır duzelmemış duzelmez.bende kımseden bısey ıstememe taraftarıyım ama senı sınır etmıs vurdumduymazlıgı sut sagma makınesındede hak verdım sana..bır anne zor zamanda nasıl duyarsız kalır anlamıyorum
içim cız ettikedimi nasıl döver yaa aklıma geldıkce sınırlerım bozuluyo kedım de hamıleydı alahtan bır sey olmamış yavrularına sırtındakı hırkasını çıkarıp onunla vurmuş bır kaç kez vıcdansız
artık nefret edıyorum ben ya hayatım da daha once hıc kımseden bu denlı nefret etmedım görmek istemıyorum. çok bırıktırdım son damla çoktan aştıBenim eşimin ailesi de bebeğime hiçbi şey almadı. Annemler beşiğine kdr aldı. Utanmadan bi de yüzsüz yüzsüz gelip gidip konuşuyorlar. İnsan bi nevresim takımı alır hiç olmazsa. ama boşver almasınlar. Almamaları daha iyi biliyo musn, bize laf veriyorlar haklılığımız ortaya çıkıyor iyiden iyiye.
Sen haklısın. Üzülmemeye çalış. Güçlü ol daima
bende her olayda aynı şeyi söylüyorum ama olmuyor nefret etsek de yüzyüze bakıyosun.artık nefret edıyorum ben ya hayatım da daha once hıc kımseden bu denlı nefret etmedım görmek istemıyorum. çok bırıktırdım son damla çoktan aştı
mesafe koydum zaten artık 7 yıl sonunda ben hatayı bastan yaptım araya mesafeyı ılk bastan koyacaktım kı bır laf konusurken eylul buna kırılır demelıydı ben ne dese eve gelıp agladım yuzune bır sey demedım 7 yılda çok bırıktırdım artık daha sabredemıyorum yuzunu hatırlayınca bıle sınırlenıyorum o kadar nefret ettım.Neredeyse tıpatıp aynı şeyleri yasamisiz sizi çok iyi anlıyorum sadece yatak olayı yok o zaten bebeğe bakmaya kaliyodu güya biz bir uçta o taa evin diğer tarafındaki odada yatiyodu odanın kapısını kapatiyodu güya geceleri biz uyanamazsak o uyandirackti geldi sekiz gün tatil yaptı üstüne kibarca annemi kovdu ki annem daha yeni bel ameliyatı olmuştu herseyime kosuyodu kadin boşverin iste fırsat size mesafe koyum olsun bitsin
Kizlar nerden baslayim bilemiyorum. Kaynanama kirginligim sadece bu anlatacaklarimdan ibaret degil onceside var.
Simdi ogkum 9 aylik hamileyken esim isten cikti hic bir eksigin var mi demediler. Annemlerin durumlari iyi degil annem besigini alfi yatagini yorganini yaptirdi battaniyeler tulumlar kafin elinden ne geliyosa yapti kaynanamlarda geldi bize oglumun odasini gezdiriyorum kizim eksik bir seyin var mi alamadiginiz demedi. Esim isten cikmisti bir de cok istiyolardi torun torun diye olmuyor saniyordu cok usteliyordu hamile kalincada hic orali olmadi. Sut sagma makinam kalmisti kagida yazip verdim anne benim eksigim bu alirsaniz sevinirim dedim(almayacagını bılıyordum aslında sırf eksıgını sen bana demedın demesın yada unuttum ben onu demesın dıye kagıda yazdım. durumlari gayet iyi onuda belirteyim. Aradim anne aldiniz mi sut sagma makinasini dedim ben ondan anlamam ki dedi kagida yazdim ya anne dedim. Onu siz alin ben kagidi yirtip atim dedi.
Acaip para canlisi bir kadin lohusaykende bizdeydi camasira makina atiyo sadece kendi camasirini atiyo bizim de var kirlimiz atmiyo demiyor ki oglum zaten calismiyo extradan elektirik yakmayayim kaynim atiyo seni almaya geliyorum diyo kendi araclatiyla gidecekler otobusle degil hemen kalkip banyoya giriyo halbuki evine gidiyo o banyoyu bile kar sayiyo.(aynı sehırdeyız aracla evı evıme 30dk) Hangi birini anlatayim tiksindirdi kendinden. Lokusayken sanki o lohusa nerde kocam olmasa laf sokuyo
Annem geldi bakiyodu bana hastalandi gitti yegenime soruyormus o nerde yattı dıye yegenım annemınkılerın ayrı oldugunu soyledıgı halde yatagimi kullandimi demis yok yorgani ters duz etmis yastiga hirkasini ortmis gece bende oglumu emzirmeye kalkinca gordum onun yatagiyla yastigiyla yatmadi ama annrme pismis miktipmus gibi davrandi yani birsuru sey hangi birini anlatayim bilmiyorum.
(annemın yatagı carsafı ayrı onun kı ayrı)
bır de ben dogumu yaptıgımda 1 gun gozlemde kaldım oda annemle bırlıkte bızım evde kaldı kedimi dövmüş yatagımızda yatıyor dıye esımle benım aklıma geldıkce uzuluyorum
eve gelıyo dk başı bu kedı balkonda yasasın yok bu kedıyı ver gıtsın ben bu kedıyı sız gıdınce sokaga salıcam cocukla konusuyo sankı kalbını kırmak ıstemedım yoksa soyleyecek çok lafım vardı daHepsi bir yana, kedime vurmuş insanı sokmam bir daha kapıdan içeri, bir de üstüne kafasını gözünü kırarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?