Kaynanamla kusum bir daha asla da barismak istemiyorum

Onun yatagi yorgani ayri annemin ki ayri. Yasayan bilir burda yazdiklarim devede kulak unlar son olaylar patladum sonunda

Onun yatagi yorgani ayri annemin ki ayri. Yasayan bilir burda yazdiklarim devede kulak unlar son olaylar patladum sonunda
O zaman anneni küçümsüyor belki de ki bu çok sinir bozucu.t abi ne yaşadığını sen bilirsin demek ki sabrın taşmış.bu kusluk evliliğinde sıkıntı cikarmayacaksa gorusmezsin bir daha kv yle

Böyle bir kadına kağıda yazıp istedin ha helâl sana süt sağma makinan eksik olsa ne olur gerçekten nasıl yaptın bunu inanılmazsın

Diğer konularda haklısınız ama yani süt sağma makinesini almak zorunda değil bence.
Bu kadar beklentiye girmeyin..

Haklısın tatlım.Saygı çerçevesinde mesafen olsun

tam fırsatıyken eşinde bışey demesse uzaklaş.7 senedır duzelmemış duzelmez.bende kımseden bısey ıstememe taraftarıyım ama senı sınır etmıs vurdumduymazlıgı sut sagma makınesındede hak verdım sana..bır anne zor zamanda nasıl duyarsız kalır anlamıyorum

esımde annesıne çok kırgın onu da cok kırdı. yazmadıgım bır cok sey var canım esım annelık duygusu olan kısılerden ıcın dıyor kı keske benım annem olsaydı anne sevgısı ıstıyor 39 yasında kaynanam evlat ayırdmı yapıyo çok uzuluyorum esıme cok hıssettırıyo bana hayatında kı o eksıklıgı çok dile getırıyo

kedimi nasıl döver yaa aklıma geldıkce sınırlerım bozuluyo kedım de hamıleydı alahtan bır sey olmamış yavrularına sırtındakı hırkasını çıkarıp onunla vurmuş bır kaç kez vıcdansız

Benim eşimin ailesi de bebeğime hiçbi şey almadı. Annemler beşiğine kdr aldı. Utanmadan bi de yüzsüz yüzsüz gelip gidip konuşuyorlar. İnsan bi nevresim takımı alır hiç olmazsa. ama boşver almasınlar. Almamaları daha iyi biliyo musn, bize laf veriyorlar haklılığımız ortaya çıkıyor iyiden iyiye.

Sen haklısın. Üzülmemeye çalış. Güçlü ol daima

artık nefret edıyorum ben ya hayatım da daha once hıc kımseden bu denlı nefret etmedım görmek istemıyorum. çok bırıktırdım son damla çoktan aştı

Neredeyse tıpatıp aynı şeyleri yasamisiz sizi çok iyi anlıyorum sadece yatak olayı yok o zaten bebeğe bakmaya kaliyodu güya biz bir uçta o taa evin diğer tarafındaki odada yatiyodu odanın kapısını kapatiyodu güya geceleri biz uyanamazsak o uyandirackti geldi sekiz gün tatil yaptı üstüne kibarca annemi kovdu ki annem daha yeni bel ameliyatı olmuştu herseyime kosuyodu kadin boşverin iste fırsat size mesafe koyum olsun bitsin

mesafe koydum zaten artık 7 yıl sonunda ben hatayı bastan yaptım araya mesafeyı ılk bastan koyacaktım kı bır laf konusurken eylul buna kırılır demelıydı ben ne dese eve gelıp agladım yuzune bır sey demedım 7 yılda çok bırıktırdım artık daha sabredemıyorum yuzunu hatırlayınca bıle sınırlenıyorum o kadar nefret ettım.

size de ALLAH sabır versın aranız nasıl şimdi

Hepsi bir yana, kedime vurmuş insanı sokmam bir daha kapıdan içeri, bir de üstüne kafasını gözünü kırarım

mesafe koydum demişsin. aynen öyle mesafe koy, görüşmek zorunda kalınca soğuk davran, gerekmedikçe konuşma. ayrıca bebek doğunca "işte bunu da annem aldı, bunuda annem yaptı" diye gözüne gözüne sok.

Hepsi bir yana, kedime vurmuş insanı sokmam bir daha kapıdan içeri, bir de üstüne kafasını gözünü kırarım
eve gelıyo dk başı bu kedı balkonda yasasın yok bu kedıyı ver gıtsın ben bu kedıyı sız gıdınce sokaga salıcam cocukla konusuyo sankı kalbını kırmak ıstemedım yoksa soyleyecek çok lafım vardı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…