- Konu Sahibi eylul7158eylul
-
eve gelıyo dk başı bu kedı balkonda yasasın yok bu kedıyı ver gıtsın ben bu kedıyı sız gıdınce sokaga salıcam cocukla konusuyo sankı kalbını kırmak ıstemedım yoksa soyleyecek çok lafım vardı da
doğdu canım sımdı 9 aylık konuşmuycam canım gorusmek ıstemıyorum vallahı sonu ne olursa olsun ısterse kocam benı boşasın bu nedenle aslaa gorusmek ıstemıyorum nefret ettırdımesafe koydum demişsin. aynen öyle mesafe koy, görüşmek zorunda kalınca soğuk davran, gerekmedikçe konuşma. ayrıca bebek doğunca "işte bunu da annem aldı, bunuda annem yaptı" diye gözüne gözüne sok.
Hahaha bende kuşum okuyan birtek benim sanmıştım :)))Kaynanamla kuşum diye okudum.Kaynana kuşu mu istemiyor acep dedim:)
Konuya gelirsem,diğer huyları bir yana,belki kaynanan temizlik hastasıdır ?
Kendi çamaşırlarını ayrı yıkaması ve başkasının yattığı yatakta yatmaması bu yüzden olabilir.
İnsan değilmiş kv. Ama hayvan da olamaz kesinlikle. Kurban olsun o canını acıttığı hayvana. Allah ıslah etsinkedimi nasıl döver yaa aklıma geldıkce sınırlerım bozuluyo kedım de hamıleydı alahtan bır sey olmamış yavrularına sırtındakı hırkasını çıkarıp onunla vurmuş bır kaç kez vıcdansız
İnsan değilmiş kv. Ama hayvan da olamaz kesinlikle. Kurban olsun o canını acıttığı hayvana. Allah ıslah etsinkedimi nasıl döver yaa aklıma geldıkce sınırlerım bozuluyo kedım de hamıleydı alahtan bır sey olmamış yavrularına sırtındakı hırkasını çıkarıp onunla vurmuş bır kaç kez vıcdansız
Kedini mi dövMuşKizlar kisa anlatayim ayrintiya girmeden bir keresinde de kaynanamlara gittim oda esimi ziyarete gitmismis esimden 200tl harclik almis haberim yok banava gittik benim de son 5tl var kaynanam yazik calismiyo biraz fazla alsin diye anne son param al biraz daha fazla alirsin dedim {son param diye belirtmemin nedeni daha cok olsa daha cok veridim anlaminda } kadin son 5 tl aldi bana da geri dedi ki bugun esinden 200tl harclik aldim ben sokk
Bu kadar 3e 5 e bakan biri o yuzden bu banyoyu falan anlatmam laf edecek biri degilim asla gozum gormez ama o bole seyleri kar sayiyor
Dolmuşsunuz tamam ama tane tane anlatın.. okuduğumu anlamak için 2şer 3er defa okuyorum. Bi noktalama işareti falan koyun paragraf yapın lütfen.. bu şekilde hiçbi şey anlaşılmıyo..esımde annesıne çok kırgın onu da cok kırdı. yazmadıgım bır cok sey var canım esım annelık duygusu olan kısılerden ıcın dıyor kı keske benım annem olsaydı anne sevgısı ıstıyor 39 yasında kaynanam evlat ayırdmı yapıyo çok uzuluyorum esıme cok hıssettırıyo bana hayatında kı o eksıklıgı çok dile getırıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?