- 9 Temmuz 2020
- 114
- 21
- 18
- 30
- Konu Sahibi Sananekimene
-
arkadaşlar siz olsanız napardınız bugün kaynanamlar eşime bebeği getir demişler bebeğin üç aylık
bakin şimdi hikayeyi anlatayım
ve durum şu ben hamile halimle rahatsız hasta halimle ise girdim çalıştım ağlaya ağlaya ayaklarımda rahatsızlık vardı sırf bebeğime ve diğer çocuga biseyler alayım diye
hiç kızın gitme destek oluruz ederiz demediler hastalık nedeniyle 6 ayımda işten ayrılmak zorunda kaldım ve bizim maddi durumlar Corona yüzünden kötü olmaya başladı benim çalıştığım birikim ortada gitti 500 TL gibi bir param kaldı onuda ikinci el beşik giysi vs bişey aldım hiç sesleri çıkmıyor tabi ne benim ne onun ailesindenben bişey beklemedim ama insan torununa bir bezde mi almaz durumları iyi allah daha çok versin de
dogum yaptım kundaga 100 TL bırakıp el gibi gittiler kırklı bebeği Corona var demeden kucaktan kucağa geziyorlardi görümceme seneler önce çeyrek taktım ben ama o bir meyve suyu bile getirmedi yanıma gelirken
suan bebeği getirin sevelim diyorlar ben ikinci el beşik alırken nerdeydiniz diyemiyorumve ikinci el beşik aldım diye imali bakışları çok oldu begenmezlik vs komşu kıyafet verdi bana onlara bile laf söz etdi dikenci muamelesi yapıyordu altdan altdan babam desen doğum yaptım evde beni aylarca sormamis internetden kafasını kaldırmıyor ki bağımlı normal aile hayatım yok
Hic kimseden bir beklentiniz olmasin. Cocugunuzu da isterlerse kendileri gelip görsünler. Hatta bu süreç virüsten kaynakli bir sürü bahaneniz var. Hic gostermeyin. Araniza duvarlar örün. Insanlar belli yastan sonra malesef ki degismezler.arkadaşlar siz olsanız napardınız bugün kaynanamlar eşime bebeği getir demişler bebeğin üç aylık
ve durum şu ben hamile halimle rahatsız hasta halimle ise girdim çalıştım ağlaya ağlaya ayaklarımda rahatsızlık vardı sırf bebeğime ve diğer çocuga biseyler alayım diye
hiç kızın gitme destek oluruz ederiz demediler hastalık nedeniyle 6 ayımda işten ayrılmak zorunda kaldım ve bizim maddi durumlar Corona yüzünden kötü olmaya başladı benim çalıştığım birikim ortada gitti 500 TL gibi bir param kaldı onuda ikinci el beşik giysi vs bişey aldım hiç sesleri çıkmıyor tabi ne benim ne onun ailesindenben bişey beklemedim ama insan torununa bir bezde mi almaz durumları iyi allah daha çok versin de
dogum yaptım kundaga 100 TL bırakıp el gibi gittiler kırklı bebeği Corona var demeden kucaktan kucağa geziyorlardi görümceme seneler önce çeyrek taktım ben ama o bir meyve suyu bile getirmedi yanıma gelirken
suan bebeği getirin sevelim diyorlar ben ikinci el beşik alırken nerdeydiniz diyemiyorumve ikinci el beşik aldım diye imali bakışları çok oldu begenmezlik vs komşu kıyafet verdi bana onlara bile laf söz etdi dikenci muamelesi yapıyordu altdan altdan babam desen doğum yaptım evde beni aylarca sormamis internetden kafasını kaldırmıyor ki bağımlı normal aile hayatım yok
Zeynep in ata sözlerine benzettimElden gelen öğün olmaz o da vaktinde gelmez .
Kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan möge aplaZeynep in ata sözlerine benzettim
Bu kaynanalarla ilgili sözü yok mu zeynepin acaba gelinlere bi rahat yüzü göstermiyor kıskançlar ne kıymetli oğulları var biz evlat değiliz sankiKır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan möge apla
Madem değer görmediniz siz ve bebeğiniz o zaman kimseye istedikleri gibi sevdirmeyin bebeği onlarla vakit geçirmeyin, benimde ilk çocuğumda durumumuz çok iyi değildi eşimin tarafının verdiği beşiği kullandım bı süre canınızı sıkmayın durumunuzu düzeltmeye bakın elbet iyi günler gelir daha iyilerini alırsınız.arkadaşlar siz olsanız napardınız bugün kaynanamlar eşime bebeği getir demişler bebeğin üç aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?