kaynanamlarda eşimle aynı yatakta uyumak

tgc156

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2011
129
0
0
Ankara
kızlar artık bunalttı vazife konusunda kendimdeki eksikleri görüyüm derken
kocadan gelen mesaj çıldırtma derecesine geldi

evleneli 9 ay kadar oldu
haftanın iki günü gider bi gece orda kalırız
neyse eşim olacak adamın attığı mesaj aynen şu

bundan sonra annemlere gittiğimizde aynı yatakta yatmayalım
çok uygunsuz bi mevzu bu
bir de sarmaş dolaş uyuduğumuzu mu görsünler bundan sonra buna dikkat edersen sevinirim
evimizde istediğimiz gibi yatalım ama orda dikkat edelim

annesi özellikle ikimizi yanyana yatırmak için başka bi yatak açmaz
eşim onların yanında eli mutlaka omzumdadır sarılır
masada yemek yerken bile masa altından taciz eder ama gel gelelim bu ayrı yatmak nerden çıktı
bu adam soğutacak kendinden çıldırttı

siz eşlerinizle ayrımı yatıyorsunuz eşinizin ailesine gittiğinizde?

yemek yerken sızı altan tacız edıyor annesın yanında

sonra ayrı yatakta yatalım dıyor

her beraber yattıgnızda bırlıkte mı oluyorsunuz

eşınız ılgınc aılesnın yanında ayrı yatmanız hoş olmaz..sız evlısınız sevgılı degıl kı

eşınız cok ılgınccc

konularını okudum, çok enteresan bi kocan var vesselam

diğer açtığınız konularada bakılırsa eşiniz gerçekten ilginç...

aslında düşündümde sen de enteresansın, bir de eşlerimizi düşünsek diye bi konun vardı deli etmiştin bizi, al işte düşün şimdi eşini, hak ver

hee birde var olan konundan devam etseydin daha iyi olurdu...

Evlerde kapı denen nesne var yani,kapatın kapınızı yatın sarılın birbirinize ister taciz edin ister uyuyun k.valideye ne oluyorki yani..

Eşinizde çok ilginçmiş ayrıca,hem kendi eviniz varken niye gidip orada kalıyorsunuz ki...

birlikte asla olmayız orda yattığımızda sadece koluna başımı koyar yatarım...

diğer açtığınız konularada bakılırsa eşiniz gerçekten ilginç...

onun gibi biri olacağını hiç sanmıyorum...

aslında düşündümde sen de enteresansın, bir de eşlerimizi düşünsek diye bi konun vardı deli etmiştin bizi, al işte düşün şimdi eşini, hak ver

onuda benim luzümsuz kocam açmış güya kendi çapında bişiler yazmış konuyu silme şansım yoktu ve eğer içeriği sildiğimde konu o günde gözükecekti bende silinir diye dokunmadım konuya

hee birde var olan konundan devam etseydin daha iyi olurdu...

konuya devam edemezdi onu yazan kocam olacak hödüktü

kayınbabam haftada sadece 2 gün evde hafta içi şehir dışında kayınvalidem ve bi görümcem kalıyor evde
kendilerini yalnız hissetmesinler diye erkek olsun evde bi sorayım problemleri varmı bişileri eksikmi diye gideriz
kocam yemek yer ve kumandayı alır bşi konuşmaz sırf yalnız hissetmesinler diye gideriz

yerinizde olsam "ayrı mı yatmak istiyorsun tabi yatalım ama bi şartla madem annenin evinde ayrı yatıyoruz, burda da ayrı yatacaz " deyip tepkimi koyardım.
bu neya çook ilginç siz evlisiniz yahu
ben eşimle aramda sorun olsa bile, kendi evimde atıyorum ayrı yatsam bile dışarıya belli etmemek için yine birlikte yatradım. çok ilginç doğrusu
ama mesajdan şöyle birşey çıkardım. bi de bizi sarmaş dolaş görmesinler demiş eşiniz. bu sizin yakınlaşmanızdan atıyorum oynaşmanızdan birileri rahatsız olmuş da bir de böyle sarmaş dolaş görmesin demek oluyor sanki
burdan bakınca öyle anlaşılıyor.

kocan bizim forumumuza mı giriyo pesssssssss

Neden böyle birşey istemiş ki durup dururken?
Gerekçeszini mantıklı bulmadığını böyleseniz..
Diğer konularınızı okumadığım için eşiniz hakkında bilgiye sahip olmamakla birlikte tuhaf buldum.

Kendilerimi tek başlarına kalamıyorlar mı acaba,tamam gidin ama gece yatmasına kalmayın bari...

eşin dans et diyo ediyosun haftada iki kere annemlerde kalalım diyo kalıyosun ayrı yatalım orda diyo (üstelik ordayken masa altından seni taciz ediyomuş taciz senin ifaden) onada kabul diceksin, ideal kadın işte

bencede canım kocan seni el üstünde tutmalı...

ayy yok artık pesss,bu ikinci konunun ve vallahi bayılazamm burda.şaka mı bu,öyle olsun lütfen çünkü doğruysa eşin çocukluğundaki bir gelişim dönemine saplanıp kalmış ve anne imgesi çok farklı bir yerde ounun için.hem yemekte masanın altından taciz et hemde ayrı yatalım de bu ne yaman çelişki böyle demezler mi adama.bak eşin zaten burada yazılanları okuyormuş,konu bile açtığına göre!bunları da okut olur mu?

çok enteresan.sizin yattığınız odaya mı giriyorlar ki sizi sarmaş dolaş görecekler.ayrıca odaya çekilmişim yatmak için,kocam değil mi ister sarılırım ister dolanırım.acaba eşiniz başka birşey mi demek istedi?çünkü kusura bakmayın bu söylediği çok akıl işi değil.

Azıcık baktım da konularınıza.
Çok sıradışı insanlarsınız ikiniz de.
Ayrıca eşinizin sizin adınızla girip konu açması falan çok çirkin.
Aklıbaşında birinin yapacağı birşey değil böyle bir müdahale.

Kendilerimi tek başlarına kalamıyorlar mı acaba,tamam gidin ama gece yatmasına kalmayın bari...

onlarda kalmaktan rahatsız değilim süper bi kayınvalidem var yanlış olduğunu bile bile düşüncelerimin arkasında durur
oğlunun yanında kayırır konuşur muhabbet eder kendimi orda özel hissediyorum ama ayrı yatma konusuna takıldım ...

eşin dans et diyo ediyosun haftada iki kere annemlerde kalalım diyo kalıyosun ayrı yatalım orda diyo (üstelik ordayken masa altından seni taciz ediyomuş taciz senin ifaden) onada kabul diceksin, ideal kadın işte

evet yapıyor nişanlıykende evden annesini gönderrdi anne bi hava al gel diye

evet sizi hatırladım şimdi
eski konunuza eşim açtı demişsiniz , eğer doğruysa bu konuyu hatta (ki %90 öyle olduğunu düşünüyorum)erkekler kulübü olsaydı ne konuşurlardı konusunu da eşinizin açtığını düşünüyorum ve bu durumdan son derece rahatsızım. bir çok kişinin de rahatsız olacağını düşünüyorum. kimse kendi adıma da en çok ben bayan diye bi erkeğe yazmayı asla istemem, site kurucularının bu durumla ilgileneceğini umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…