kaynanamlarda eşimle aynı yatakta uyumak

evet yapıyor nişanlıykende evden annesini gönderrdi anne bi hava al gel diye[/QUOTE]

bunu gorunce aklıma kemal sunal ın fılmı geldı.esın de sende bır o kadar rahatsınız ama annesının evınde ayrı yatalım dıyor,senden dans etmenı ıstıyor.cok ılgınc bır cıftsınız.belkı yasınız cok kucuk oldugu ıcın aıle gıbı davranmakta zorluk mu cekıyor acaba esın??

insan asıl nişanlıyken çekinmezmi, kadını evde pişti oynamak için göndermiyodu heralde, annesi amacını bilmiyo muydu, o zaman sorun olmuyoduda evli bi çift olarak yatmakmı sorun, yaştan yaşa giriyorum sen yazdıkça

eşinizin bu talebi cok sasırttı beni siz evlisiniz beraber yatmamakta nedir
bizde ara sıra kayınvalidemde kalıyoruz tekli yataklar olduğu halde
beraberde yatıyoruz ayrı da eşim böyle bir şey dese cok gücenirdim:44:

aklı başında bi adam olduğunu düşünmüyorum artık
gına geldi artık olmadı bu gece git annenlere ben eve tek kalırım sen git ilgilen onlarla derim ...

odaya girmezler uyandırmak için telefonumuzu çaldırırlar uyanın diye
hatta eğer eşim tw karşısında uyumak istemişti bi sefer kayınvalidem gördü sabah geç kalkmıştık kurban olurum size dedi

aklımada gelmiyo değil acaba kayınvalide bana karşı böyle davranıp eşimemi bişi diyoki

özellikle girip bakmaz iş yerime ziyarete geldiğinde bi yarım saatliğine masamdan kalkmam gerekiyordu o zaqman yazmış saf

Bir konunun daha sonuna geldik.

Sizlere de aşkolsun konunun ilk sayfasında yazılmış bu mesaj ve daha yeni bildiriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…