- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.411
- 178
- Konu Sahibi delimideli
-
Hic bisi demediler ben kiloluyim ya bana bisi olmaz gozuyle bakiyprlar eltim zayifSen tek basina hali yikarken ne dediler peki
Ozur dilerim anlasilir sekilde yazmaya calistimKonu acarken , noktasina virgulune dikkat etsek keske.
Ne alakasi var kilolu ile zayif arasinda seninki de can sonucta her temizligi sen yapiyorsun birak o yapsin birazda caninin kiymetini bilHic bisi demediler ben kiloluyim ya bana bisi olmaz gozuyle bakiyprlar eltim zayif
halbuki su anda bile grip olcak gibiyim
Oyle biliyorum ama ne biliyim laflar yer bitiri lafi yetiypr babannenin ya :-/Ne alakasi var kilolu ile zayif arasinda seninki de can sonucta her temizligi sen yapiyorsun birak o yapsin birazda caninin kiymetini bil
Evet yok aslinds bi tek 2hafta cikamadim onda da anneme yardim etmek zorundaydim annem hastalandi tadilat temzlii yapti ablam nisanlancaktibi kere sen tek başına yapmışsın zaten, yarın da yardıma gideceksin. e daha ne...
suçun varmış gibi davranma
Sende cevabını verOyle biliyorum ama ne biliyim laflar yer bitiri lafi yetiypr babannenin ya :-/
Yok cnm onlarin akli ermezki cvp versem ne eltim bi tek ben yokken tek basina ypamisligi var hep zayifligina aciyorlar hep ordan yola cikiyorlar hele is yaptiysa hepten bi gun ikimiz beraber yaptik haftalik temzlik mi ne gene ona acidi eve gidince ia yapamaz zavlli diyeSende cevabını ver
Ben tek basina temizlik yapinca akliniz nerdeydi de
Cahillige gelYok cnm onlarin akli ermezki cvp versem ne eltim bi tek ben yokken tek basina ypamisligi var hep zayifligina aciyorlar hep ordan yola cikiyorlar hele is yaptiysa hepten bi gun ikimiz beraber yaptik haftalik temzlik mi ne gene ona acidi eve gidince ia yapamaz zavlli diye
halbuki ben isimi bitirip onna yardim bile etmstmama yok
Aynen oyle cnm tam cahillik hele yarin ki muhabbeti tahmin edebiliomCahillige gelo zayif yazik bu sisman bişey olmaz
Esin birsey demiyormiAynen oyle cnm tam cahillik hele yarin ki muhabbeti tahmin edebiliom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?