kaynanamlarin bayram temizligi sorunu

delimideli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013
2.388
2.411
178
Arkadaslar ben2yillik eltim 6 senelik evli
herneyse kaynanamlarin yapcak hali ve yasi olmadigi icin her haftalik ve buyuk temizlikleri ikimiz yapariz
ilk evlendigim seneki kurban bayrami temizligni tek basima yapmistim dusunun koy evi
yap yap bitmiyor
Yaz temzliginide tek yapmistim halilari tek basima yikamistim 20-30halu paspaslarla birlikte
biz bu bayram icinde anlastik carsamba koye gideriz dedi
bendd carsamba gunu uydu alcm dedm persmbe 2arabasiyla gelirin dedim tamam ddi ama adamlar uyduy takmaya 5bucukta geldler
haliyle aksam 7arabasiyla gitsemde bisi yapamazdim
yarin 9da gitcm yardim etcm
koyu aradim demin kaynimla konustum ben yarn gelcm dedim
tamam ddi annemler ne yapio dedim
Yengemle annem bayram temizligi yapiyorlarmis simdi temizligi bilerek ustune yikmis gibimi oldum eltimden cekinmiyorm bisi demez ama kaynanamin kaynanasindan cekiniuprm eltin yapti temzlgi
Cpk yoruldu zavalli flan diye solencek butun sene ama elimde degildi adamlari kac defa aradim anck geldiler bayramdan sonrada zor olurdu uydu isi yarina is bitirmez zatwn ama ne biliyim huzursuz oldum
eltimle canm cicimli degilizdir ama kotude degiliz o bi sorun cikarmaz ama ne biliyim fikir aliyim istedim

Bu arada eltim bi ay annesindeydi findik toplamaya gitti ve ben her hafta dipten temizlugu yapardim gitmesedd her hafta cikmaz kocasi calisiyor diye her hafta dupten temzligi gene ben yapardim

Yarinada vi dunya is kalcak eminim eltim pratik degildir bi kucuk odadan bile 2-3saat cikmadigini bilirim

bi kere sen tek başına yapmışsın zaten, yarın da yardıma gideceksin. e daha ne...

suçun varmış gibi davranma

Birde şöyle düşünün tek gelinsiniz ve bütün işler size bakıyor
Ayrıca bonus u bir adet herşeyi sizden bekleyen bir görümceniz var

bi kere sen tek başına yapmışsın zaten, yarın da yardıma gideceksin. e daha ne...

suçun varmış gibi davranma
Evet yok aslinds bi tek 2hafta cikamadim onda da anneme yardim etmek zorundaydim annem hastalandi tadilat temzlii yapti ablam nisanlancakti
nisanlisinin ailesi taniaya geldi ve nisanda gittim o kadr

Sende cevabını ver
Ben tek basina temizlik yapinca akliniz nerdeydi de
Yok cnm onlarin akli ermezki cvp versem ne eltim bi tek ben yokken tek basina ypamisligi var hep zayifligina aciyorlar hep ordan yola cikiyorlar hele is yaptiysa hepten bi gun ikimiz beraber yaptik haftalik temzlik mi ne gene ona acidi eve gidince ia yapamaz zavlli diye
halbuki ben isimi bitirip onna yardim bile etmstmama yok

Cahillige gel o zayif yazik bu sisman bişey olmaz

Suclu hissetmiom aksine kafam da rahat ama biliyorum ki islerin cogu yarina kalcak zaten eltim sagolsun cok cok yavastir

Ne deseler desinler .
Neden takiyosunki , yapsinlar alla alla..
bu bayramlarda gelincr kaynana temizligi kirizi basliyor.
hep senmi vardin sanki , kendileri yapsin ..
sen halilari tek yikayincs ne dediler.
Bosver ya yuz verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…