- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.411
- 178
- Konu Sahibi delimideli
-
Eltimden cok dert yapmiom ki ama oda dicektir bana yiktin isleri bne yaptm vs guya saka yolla ama onu tinlamam lafimi sokarim susar hemenSen dünyanın işini yapmışsın daha önce. Bu sefer de eltin yapıversin. Bişey derse daha önce de ben tek başıma yaptım, sana birşey dedimmi dersin.
Amaaaan düşündüğün şeye bak. Senin niyetin iyi mi? İyi. Bunu Allah biliyor mu? Biliyor. Boşver başkaları ne düşünürse düşünsün. Onun bunun ne düşüneceğini bu kadar takarsan bu hayat çekilmez. Kaldı ki üzerlerine yıktığını düşüneceklerini de sanmıyorum.Arkadaslar ben2yillik eltim 6 senelik evli
herneyse kaynanamlarin yapcak hali ve yasi olmadigi icin her haftalik ve buyuk temizlikleri ikimiz yapariz
ilk evlendigim seneki kurban bayrami temizligni tek basima yapmistim dusunun koy evi
yap yap bitmiyor
Yaz temzliginide tek yapmistim halilari tek basima yikamistim 20-30halu paspaslarla birlikte
biz bu bayram icinde anlastik carsamba koye gideriz dedi
bendd carsamba gunu uydu alcm dedm persmbe 2arabasiyla gelirin dedim tamam ddi ama adamlar uyduy takmaya 5bucukta geldler
haliyle aksam 7arabasiyla gitsemde bisi yapamazdim
yarin 9da gitcm yardim etcm
koyu aradim demin kaynimla konustum ben yarn gelcm dedim
tamam ddi annemler ne yapio dedim
Yengemle annem bayram temizligi yapiyorlarmis simdi temizligi bilerek ustune yikmis gibimi oldum eltimden cekinmiyorm bisi demez ama kaynanamin kaynanasindan cekiniuprm eltin yapti temzlgi
Cpk yoruldu zavalli flan diye solencek butun sene ama elimde degildi adamlari kac defa aradim anck geldiler bayramdan sonrada zor olurdu uydu isi yarina is bitirmez zatwn ama ne biliyim huzursuz oldum
eltimle canm cicimli degilizdir ama kotude degiliz o bi sorun cikarmaz ama ne biliyim fikir aliyim istedim
Doga yoldan cocugum olmicagini bile bile acimiyorlar sanirim eltimin cocugu varTamamda bunlar senin sorunun degil yrn oburgun cocugun olunca ne yapacaksin kendine acı biraz
Hic bisi demediler ben kiloluyim ya bana bisi olmaz gozuyle bakiyprlar eltim zayif
halbuki su anda bile grip olcak gibiyim
Tedavi oluyormusun pekiDoga yoldan cocugum olmicagini bile bile acimiyorlar sanirim eltimin cocugu var
oda cok yoruyo vs die acirlar bazen
benm olmadiginida biliorlar ustelik
Ayni benim eltimi anlatmissin :)
Benim de bi eltim çok zayıf, ailede hep acınır ona. Biraz da bilerek yapıyor, yemiyor az yiyor herkes te: "Aaaa X ne kadar zayıf, yazık o zayıf." bıdı bıdı bıdı bıdı. Kiloyla sağlığın bağlantısı ne anlayamıyorum.
Bu yorumu şimdi okudum. Sen bi de böyle insanlar için niye şimdiden kendini üzüyorsun ki? Bu tiplere iyilik yaramaz. Kıçını devirip yatacaksın ki afedersin kıymetin bilinsin.Ben halilari yikayinca hicmi hic bisi demediler aksine babaanne gene laf sokmustu halilari yikamisim yorgunluktan oluyorum bi saat uyumusum
kalktim babaane dediki sen uyudun kaynanan evi supurdu nasil sinir olmustum hic acima olmazmi ya
Yilbasindan sonra baslicaz tedaviyeTedavi oluyormusun peki
Aynen oyle cnm aslinda ama yapamiyorum isteBu yorumu şimdi okudum. Sen bi de böyle insanlar için niye şimdiden kendini üzüyorsun ki? Bu tiplere iyilik yaramaz. Kıçını devirip yatacaksın ki afedersin kıymetin bilinsin.
Aynen oyle takmiyorm artk yarin nederseler desinler allah biliyo beniAmaaaan düşündüğün şeye bak. Senin niyetin iyi mi? İyi. Bunu Allah biliyor mu? Biliyor. Boşver başkaları ne düşünürse düşünsün. Onun bunun ne düşüneceğini bu kadar takarsan bu hayat çekilmez. Kaldı ki üzerlerine yıktığını düşüneceklerini de sanmıyorum.
O zaman daha çooookk kullanır bunlar seni.Aynen oyle cnm aslinda ama yapamiyorum iste
Yok cnm kullandirmam asla onceden kendimi hirpalardim simdi akillandim gecen sene yani artk hirpalamiyorm caktirmadan cok yorulmus havasi veriomO zaman daha çooookk kullanır bunlar seni.
Hayırlısı olsun canimYilbasindan sonra baslicaz tedaviye
Tamam öyleyse.Yok cnm kullandirmam asla onceden kendimi hirpalardim simdi akillandim gecen sene yani artk hirpalamiyorm caktirmadan cok yorulmus havasi veriom
Arkadasim veriyorum hatta esimde verio onlara cevabini sonrasi allaha havaleSende cevap ver ezdirme kendini
Aynen oyle illaki yoruluyorsun ama allah rizasi icin o da kiymet icin degl onlar bilmezse allah biliyor beniHayırlısı olsun canim
Kendini fazla yorma
Ne yaparsan yap kiymet bilmez boyle insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?