kaynanamlarin bayram temizligi sorunu

Gercekten iyi geldi yazmak arkadaslar yarina skntim olmicak sayenizde duymamazliktan gelicem rahatlilla

Oyle biliyorum ama ne biliyim laflar yer bitiri lafi yetiypr babannenin ya :-/

yapmak zorunda olmadığın bir işi yaptığın için teşekkür etmeleri gerekirken birde laf ediyorlarsa umursama.ne derseler desinler.Allah rızası için yapıyorsun birde üste konuşuyorlar. gelinsin diye önceliğin onların işlerini yapmak değil.

Aynen bilinclilerde ama cahillik iste

kusura bakma böyle böyle oldu dersin. laf ederse tatlı dilli güler yüzlü ol karşı taraf erir gider ben yaptığımda böyle olur şahsen. tabi keşke hep yapabilsem

Yarin hic takmicam eger eltin fazla yoruldu derlerse ah evet keske bende gelebilsseydim flan dicem :)
Stresmi azaltti yazmam ve sizlerin mesajlari sagolun kk hatunlari seviyorm sizi

Bu anlattıkların o kadar tanıdık ki bende bayramda kayinvalidemlerin temizliğini yaptım hep de oncelikle ben ön ayak olmak zorunda kalıyorum küçük eltim de ben ve büyük eltime göre zayif her zaman biraz daha aciniyor.. ben de aksine daha pratik ve hızlı oldugum için hiç yorulmam saniyorlar aman onlar beceremez amann onlar ne anlar sen yaparsın sen halledersin bende anlamazdan geliyorum yapamam diyorum ama artik nafile eltimlerin de işine geliyor valla val gibi yaparlar ama kiclarini kaldırmak istemiyor lar

Ahcnm benmkilerde pratik oldugum icin pek memnun degiller pratik ve hizliyimdir eltim acayip yavas onu daha cok begeniyprlar halbuki pratik ve hizli opan daha sevilir ama bzmkiler begenmiyor

Cahillik ten ziyade , ah , of diyerek kendini acındırmayı biliyordur . Amann koca koca kurumsal ofislerde bile aynı sistem .. Şark kurnazlığı .
İste evde her yerde cikiyp karsimiza istemesekte aksine ben yoruldugumu belli ederim o etmez etmeyenleri daha cok seviypr galiba bizim koca kari :)
bi tek kaynanamaim hakkini yiyemem
ben ona is yaptirmam ben yaparsam ama eltim illaki yaptirir
temzlikte kaynan benden.daha memnun ama bizimkilerde gelin dengesizlifgi var dengeyi kuramiyorlar ayirt ediolar bi arada olduk mu

Ne güzel ya . Herkes birarada .. Allah muhabbetinizi artırsın .. Birlikteliğinize imremdim hele bu zamanda . Keyfine bak , yapmadı deseler neee , yapmasan neee takma o kadar insanları. Tatlı bayramlar .

Sanada cnm neye imrendm ki kaynanamla iliskiyemi evet iyi anlasrm cok
gayet ii insandr iki gelini bi arada oldumu ayirt eder biraz ama o da cahilliginden torun sevgsndem sadecr
O kadr olur artil diom cok cekmis bi kadnkoyden disari evden cikmaz hatta

Ne güzel ya . Herkes birarada .. Allah muhabbetinizi artırsın .. Birlikteliğinize imremdim hele bu zamanda . Keyfine bak , yapmadı deseler neee , yapmasan neee takma o kadar insanları. Tatlı bayramlar .

Dusunun ki babaanneye ben katlanamiyorum 1gun o evlndgnden beri yaninda neler cektrmis

Cahillik ten ziyade diğer taraf , ah , of diyerek kendini acındırmayı biliyordur . Amann koca koca kurumsal ofislerde bile aynı sistem .. Şark kurnazlığı .
Oylede olabilir ... bn de bu yuzden konu sahibine kendini cok yormamasini söylüyorum gerekirse hastayım desin bahane uydursun nasilsa yaptiginin kiymeti bilinmiyor

Ya birakin su adetleri ya yok 2 gelin kaynana evini temizlermis her hafta yok 20 hali yikamis tek basina pratikmis obur elti agirmis ama daha seviliyomus. Kaynana ve onun kaynanasi kimi sevcek rekabetine girdiniz heralde maksat hizmetcilik yaparak kendini sevdirmek begendirmekmi. Hic anlamadim anlamam elden ayaktan dusmemis kaynananim evi niye gelin temizler temizlemezse kaka kotu olur laf sokulur herkese bu gelin kotu diye cekistirilir . Cahillikden baska aciklamasi yok. Bu kadar temizlikte hizli pratik ve isil isilsan baskalrinin evlerini para karsiligi temizle milleti memnun etmeye ugrasip ustune laf yemekten iyidir. Sen kendini yipratmiyom san yillar sonra vucudun hastalaninca anlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…