- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.411
- 178
- Konu Sahibi delimideli
-
Oyle biliyorum ama ne biliyim laflar yer bitiri lafi yetiypr babannenin ya :-/
Aynen bilinclilerde ama cahillik isteyapmak zorunda olmadığın bir işi yaptığın için teşekkür etmeleri gerekirken birde laf ediyorlarsa umursama.ne derseler desinler.Allah rızası için yapıyorsun birde üste konuşuyorlar. gelinsin diye önceliğin onların işlerini yapmak değil.
Ben hep oyleyim nedn gidemeddigim eltimde biliokusura bakma böyle böyle oldu dersin. laf ederse tatlı dilli güler yüzlü ol karşı taraf erir gider ben yaptığımda böyle olur şahsen. tabi keşke hep yapabilsem
Allah görüyor ama senin canin gittikten sonra hastalandiktan sonra ne anlami varAynen oyle illaki yoruluyorsun ama allah rizasi icin o da kiymet icin degl onlar bilmezse allah biliyor beni
Ah lorincim ne ezdiriyorum nede uzak kalabiliyorum ama sagligimin kiymetini biliyorum hasta olcak kadr onlarda yaptrmaz bende yapmamAllah görüyor ama senin canin gittikten sonra hastalandiktan sonra ne anlami var
Cahillik ten ziyade diğer taraf , ah , of diyerek kendini acındırmayı biliyordur . Amann koca koca kurumsal ofislerde bile aynı sistem .. Şark kurnazlığı .Cahillige gelo zayif yazik bu sisman bişey olmaz
Ahcnm benmkilerde pratik oldugum icin pek memnun degiller pratik ve hizliyimdir eltim acayip yavas onu daha cok begeniyprlar halbuki pratik ve hizli opan daha sevilir ama bzmkiler begenmiyorBu anlattıkların o kadar tanıdık ki bende bayramda kayinvalidemlerin temizliğini yaptım hep de oncelikle ben ön ayak olmak zorunda kalıyorum küçük eltim de ben ve büyük eltime göre zayif her zaman biraz daha aciniyor.. ben de aksine daha pratik ve hızlı oldugum için hiç yorulmam saniyorlar aman onlar beceremez amann onlar ne anlar sen yaparsın sen halledersin bende anlamazdan geliyorum yapamam diyorum ama artik nafileeltimlerin de işine geliyor valla val gibi yaparlar ama kiclarini kaldırmak istemiyor lar
İste evde her yerde cikiyp karsimiza istemesekte aksine ben yoruldugumu belli ederim o etmez etmeyenleri daha cok seviypr galiba bizim koca kari :)Cahillik ten ziyade , ah , of diyerek kendini acındırmayı biliyordur . Amann koca koca kurumsal ofislerde bile aynı sistem .. Şark kurnazlığı .
Ne güzel ya . Herkes birarada .. Allah muhabbetinizi artırsın .. Birlikteliğinize imremdim hele bu zamanda . Keyfine bak , yapmadı deseler neee , yapmasan neee takma o kadar insanları. Tatlı bayramlar .İste evde her yerde cikiyp karsimiza istemesekte aksine ben yoruldugumu belli ederim o etmez etmeyenleri daha cok seviypr galiba bizim koca kari :)
bi tek kaynanamaim hakkini yiyemem
ben ona is yaptirmam ben yaparsam ama eltim illaki yaptirir
temzlikte kaynan benden.daha memnun ama bizimkilerde gelin dengesizlifgi var dengeyi kuramiyorlar ayirt ediolar bi arada olduk mu
Ne güzel ya . Herkes birarada .. Allah muhabbetinizi artırsın .. Birlikteliğinize imremdim hele bu zamanda . Keyfine bak , yapmadı deseler neee , yapmasan neee takma o kadar insanları. Tatlı bayramlar .
Oylede olabilir ... bn de bu yuzden konu sahibine kendini cok yormamasini söylüyorum gerekirse hastayım desin bahane uydursun nasilsa yaptiginin kiymeti bilinmiyorCahillik ten ziyade diğer taraf , ah , of diyerek kendini acındırmayı biliyordur . Amann koca koca kurumsal ofislerde bile aynı sistem .. Şark kurnazlığı .
Senin tercihin canim birsey diyemem. ..Ah lorincim ne ezdiriyorum nede uzak kalabiliyorum ama sagligimin kiymetini biliyorum hasta olcak kadr onlarda yaptrmaz bende yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?