- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.411
- 178
- Konu Sahibi delimideli
-
Ben halilari yikayinca hicmi hic bisi demediler aksine babaanne gene laf sokmustu halilari yikamisim yorgunluktan oluyorum bi saat uyumusumNe deseler desinler .
Neden takiyosunki , yapsinlar alla alla..
bu bayramlarda gelincr kaynana temizligi kirizi basliyor.
hep senmi vardin sanki , kendileri yapsin ..
sen halilari tek yikayincs ne dediler.
Bosver ya yuz verme.
Demez olurmu babaanne akilli onun yanimda oyle seyler demez aslaEsin birsey demiyormi
Ben halilari yikayinca hicmi hic bisi demediler aksine babaanne gene laf sokmustu halilari yikamisim yorgunluktan oluyorum bi saat uyumusum
kalktim babaane dediki sen uyudun kaynanan evi supurdu nasil sinir olmustum hic acima olmazmi ya
Oyle dicem zatenAl iste ...
demekki yapilanida gormuyorlar , yaptigin halde laf sokuyor kadin , bari yapmadigin halde laf soksa gucune gitmez.
Valla biri bana eltin temizledi yoruldu felan dese ay yazik evet yorulmus derim..
hictee tinlamam banane ya..
sende takma laf soktularmi dolayli yoldan cevaplarini ver sende.
Sen esine soyle ben yardim ediyorum goruyosun ama ustune birde laf yiyorum de zoruma gdiyor bu sekilde deDemez olurmu babaanne akilli onun yanimda oyle seyler demez asla
oyle deselee esim asla beni cikarmaz biliyorlar esimin siniri fena korkalar sinirinden onun yaninda rol kesiyor
Aynen basa cikiyorum basa gelen cekiyoKonu sahibi senin kaç tane k.validen var. Eşinin babaannesi bile yaşadığına göre k.validen o kadar da elden ayaktan düşmüş değildir. Hiç mi iş yapamıyor?
Ayrıca her hafta k.validenin evi artı kendi evinin temizliği ile nasıl başa çıkıyorsun?
Yediğin laflarda cabası...
Biliyor zaten o da asla ezdirmez bilerek yuksek sesle soler mis kokmus ev flan diye lafni sokaSen esine soyle ben yardim ediyorum goruyosun ama ustune birde laf yiyorum de zoruma gdiyor bu sekilde de
Sen soyle yinede bana boyle soyluyorlar zoruma gidiyor deBiliyor zaten o da asla ezdirmez bilerek yuksek sesle soler mis kokmus ev flan diye lafni soka
Ama siz böyle yaparsanız olmaz hele bu çekingenliğinizi tedirgin oluşunuzu sezerlerse yandınız..
Esime herseyi anlatirim zaten o yaninda yoksa muhakk esim asla sinirlenmez bu duruma beraber dertlesiriz ailesi hakkindaSen soyle yinede bana boyle soyluyorlar zoruma gidiyor de
Kayinvaliden cokmu yasli
Kayinvaliden cok yasli miEsime herseyi anlatirim zaten o yaninda yoksa muhakk esim asla sinirlenmez bu duruma beraber dertlesiriz ailesi hakkinda
3.sayfada detayli yazdim cnm 60yasinda ama is olarak cok yogunKayinvaliden cok yasli mi
Ne guzel ya bizde oylesi yokNe gelinler var valla!
Bizimki iş dönüşü annemin yaptığı çeşit çeşit yemekleri yiyordu haftada 4-5 akşam, sofrayı bile toplamıyordu!
Yani köy yerinde kv hala kv. Ama şehirde gelinler kv olmuş artık.
Annem şehir dışındaydı bir kaç ay, dönünce uğraşmasın diye o gelmeden evini temizletecektik. Gelinimiz temizlikçisini ayarladı parasını da kendi verdi, almadı bizden. Bin kere teşekkür ettik bir de hediye aldık!
Tamamda bunlar senin sorunun degil yrn oburgun cocugun olunca ne yapacaksin kendine acı biraz3.sayfada detayli yazdim cnm 60yasinda ama is olarak cok yogun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?