kaynanamlarin bayram temizligi sorunu

Ne deseler desinler .
Neden takiyosunki , yapsinlar alla alla..
bu bayramlarda gelincr kaynana temizligi kirizi basliyor.
hep senmi vardin sanki , kendileri yapsin ..
sen halilari tek yikayincs ne dediler.
Bosver ya yuz verme.
Ben halilari yikayinca hicmi hic bisi demediler aksine babaanne gene laf sokmustu halilari yikamisim yorgunluktan oluyorum bi saat uyumusum
kalktim babaane dediki sen uyudun kaynanan evi supurdu nasil sinir olmustum hic acima olmazmi ya

Ben halilari yikayinca hicmi hic bisi demediler aksine babaanne gene laf sokmustu halilari yikamisim yorgunluktan oluyorum bi saat uyumusum
kalktim babaane dediki sen uyudun kaynanan evi supurdu nasil sinir olmustum hic acima olmazmi ya

Al iste ...
demekki yapilanida gormuyorlar , yaptigin halde laf sokuyor kadin , bari yapmadigin halde laf soksa gucune gitmez.
Valla biri bana eltin temizledi yoruldu felan dese ay yazik evet yorulmus derim..
hictee tinlamam banane ya..
sende takma laf soktularmi dolayli yoldan cevaplarini ver sende.

Oyle dicem zaten

Konu sahibi senin kaç tane k.validen var. Eşinin babaannesi bile yaşadığına göre k.validen o kadar da elden ayaktan düşmüş değildir. Hiç mi iş yapamıyor?

Ayrıca her hafta k.validenin evi artı kendi evinin temizliği ile nasıl başa çıkıyorsun?
Yediğin laflarda cabası...

Esim olanlarin hwpsinin farkinda ama oda hicmi hic to kondurmaz bana allah icin
aileside farkinda bunun

Demez olurmu babaanne akilli onun yanimda oyle seyler demez asla
oyle deselee esim asla beni cikarmaz biliyorlar esimin siniri fena korkalar sinirinden onun yaninda rol kesiyor
Sen esine soyle ben yardim ediyorum goruyosun ama ustune birde laf yiyorum de zoruma gdiyor bu sekilde de

Ama siz böyle yaparsanız olmaz hele bu çekingenliğinizi tedirgin oluşunuzu sezerlerse yandınız..

Aynen basa cikiyorum basa gelen cekiyo
kaynanam60 yasinda evin yemegi ahir bahce isi kaynanamda temzliktr pek beceremio cali supurgesiyle supurur evi
babanne 80 dedesi 85
Kaynatam 65 bekat 2kaynim var 1i ozurlu sadexe annemi dinler annm de onla ilgilenir
bekar kaynim zaten calisiyor dert degil
haftada 1gun cikiom esimin iznide 1gun zaten

Canım senin bu kadr düşünmen bile yeterli bu kadr takma sen keyfinden Gitmemezlik yapmamışsın hem ayrıca ha eltin ha sen ne fark eder biri sana şaf sokarsa bu kelimeyi söyle ne fark var aranızda ikinizin de kaynanasının evi bu kadr takma kafana

Ne gelinler var valla!
Bizimki iş dönüşü annemin yaptığı çeşit çeşit yemekleri yiyordu haftada 4-5 akşam, sofrayı bile toplamıyordu!
Yani köy yerinde kv hala kv. Ama şehirde gelinler kv olmuş artık.

Annem şehir dışındaydı bir kaç ay, dönünce uğraşmasın diye o gelmeden evini temizletecektik. Gelinimiz temizlikçisini ayarladı parasını da kendi verdi, almadı bizden. Bin kere teşekkür ettik bir de hediye aldık!

Sen dünyanın işini yapmışsın daha önce. Bu sefer de eltin yapıversin. Bişey derse daha önce de ben tek başıma yaptım, sana birşey dedimmi dersin.

Ne guzel ya bizde oylesi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…