kaynanamsı arkadaşlarım

pembesalyangoz2

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
677
144
123
Edirne
son bikaç aydır kendimi kaynanasıyla aynı apartmanda yaşayan gelinler gibi hissediyorum.biz 3 samimi arkadaş aynı apartta kalıyoruz. ben bu sene çok daha farklı düşünerek 2 yakın arkadaşımın oludğu apartta geçtim.geçmez olaydım . hepimizn kaldığı odalar tek kişilik ama göreseniz sürekli 3 kişi yanyanayız. ben bu durumdan çok bunaldım artık. ne rahat tv izleyebiliyorum ne pc de takılabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum hiç bişey yok. sürekli kahvaltıyı öğle yemeğini akşşam yemeğini bi arada yiyoruz. tek başıma yemek yapıp yemem mümkün değil. çünkü sonradan 2 arkadaş tarafından '' vayy bizsiz yemek yaptın demek insan bizede söyler bizde açtık '' triplerine maruz kaluyorum.

şimdi siz eee ne var bunda diyebilirsiniz ama inanın çok can sıkıcı. hergün gelip 3 kişilk yemek yapmak zorundayım . 3 kişinin çıkardığı bulaşığı ev dağınıklığını toplamak zorundayım . 3 öğünde beraber yediğimiz için muhakkak hergün bi öğün benim odamda yeniliyor.

tek kişilik odanın rahatlığı için geldim ama çok pişman oldum .

günde yemin ediyorum 10 15 kez odanın telefonu çalıyor .bunun yanında kapı tıklatmaları .bişey ypıyosam sürekli bölünüyor yani. kendime hiç bi şekilde zaman ayıramıyorum. onların olmadğı günleri kendime tatil ilan ediyorum inanın .
durumu onlara anlatmaya çalışıyorum 'sen bizi istemiyosun' diye alınganlık ediyolar . ne yapacağımı şaşırdım .

rahat temizlk bile yapamıyorum düşünün artık . temizlik yaparken bin kere telefon çalıyor .' bitmedi mi hadi bize gel ne zaman bitecek çabuk '' süreki böyle
ya onlar bende ya ben onlarda olmak zorundaymışım gibi davranıyorlar

onları çok seviyiyorum ama sürekli yanyana olmaktan en basit şeyleri bile birlikte yapmak zorunda olmaktan çoookk bunaldım .

buarada çok haklısın insan yalnız kalmak ister bigün bi sandviç ypp geçip tvnin karşısına yayılmak ister anlaşılan arkadaşların sıkıfıkı olmayı seviyr ama tvrını koy güzelikle anlat durumu

Anlamıyorlarsa ne diye onlarla samimi olacağım diye diretiyorsunuz ki.
Onlar size anlayış göstermiyorlarsa, dediklerinizi önemsemiyorlarsa siz de onları önemsemeyin.

sırf boyle seyler basıma gelmesin diye hep mesafeli olmusumdur,
butun arkadaslarımın ısrarla dolustugu ozel hayatın kalmadıgı yerden kacarım

samimi arkadas olmanız surekli beraber olacagınız anlamına gelmiyor,
isteklerin ve bunalman gayet dogal fakat bunu o aparta gecmeden once dusunmen gerekmez miydi?
neden samimi ark.larının oldugu yere gecer insan? daha fazla beraber olmak, yemek saatlerinde yalnız kalmamak vs.
ama siz işinize geldigi zaman onlarla olayım istiyorsunuz sanki.

onlar 2kisi bir duzen oturtmuslar, seni de ayırmayıp 3.yapmıslar,
sen simdi dusuncelerini paylassan veya yavas yavas uzaklassan dıslanmaktan korkuyormussun gibi geldi bana.
bunun kolayı var, onlara siz cok hareketlisiniz ben hemen uyuyorum yoksa gun icinde yoruluyorum enerjim sizin gibi yuksek degil diyerek tempolarına ayak uyduramayacagını farklı dille anlatmıs olursunuz.
onları seviyorsanız, arkadaslıklarını kaybetmek istemiyorsanız deger verdiginizi de hissettirin, sıkıldım aramayın beni triplerine girerseniz verecekleri her tepkiyi haketmis olursunuz.
acıkca sizle beraber olmak guzel ama kitap okumam vs gerekiyor, beraber oldugum her an yapacagım işleri erteliyorum
bu donem basarısız olmaktan korkuyorum vs diyerek yalnızlıgınızı geri istediginizi de kırılmadan anlarlar.
ama bu durumda onların yemek yapıp sizi bazen cagırmamalarına, aksamları otururken surekli aramamalarına vs kırılmayacaksınız.
ne de olsa sizin de istediginiz bu...

ya da sıkın disinizi, aralık bitti sayılır, finaller vs derken subat tatili gelir zaten.
final zamanı da ders calısma ve kendi duzeninize gore acıkınca yemek yeme vs bahanesiyle uzaklasırsınız.
2.donem yeni aparta gecip onlarla arkadaslıgınızı kaldıga yerden devam edersiniz.

sırf boyle seyler basıma gelmesin diye hep mesafeli olmusumdur,
butun arkadaslarımın ısrarla dolustugu ozel hayatın kalmadıgı yerden kacarım

samimi arkadas olmanız surekli beraber olacagınız anlamına gelmiyor,
isteklerin ve bunalman gayet dogal fakat bunu o aparta gecmeden once dusunmen gerekmez miydi?
neden samimi ark.larının oldugu yere gecer insan? daha fazla beraber olmak, yemek saatlerinde yalnız kalmamak vs.
ama siz işinize geldigi zaman onlarla olayım istiyorsunuz sanki.

onlar 2kisi bir duzen oturtmuslar, seni de ayırmayıp 3.yapmıslar,
sen simdi dusuncelerini paylassan veya yavas yavas uzaklassan dıslanmaktan korkuyormussun gibi geldi bana.
bunun kolayı var, onlara siz cok hareketlisiniz ben hemen uyuyorum yoksa gun icinde yoruluyorum enerjim sizin gibi yuksek degil diyerek tempolarına ayak uyduramayacagını farklı dille anlatmıs olursunuz.
onları seviyorsanız, arkadaslıklarını kaybetmek istemiyorsanız deger verdiginizi de hissettirin, sıkıldım aramayın beni triplerine girerseniz verecekleri her tepkiyi haketmis olursunuz.
acıkca sizle beraber olmak guzel ama kitap okumam vs gerekiyor, beraber oldugum her an yapacagım işleri erteliyorum
bu donem basarısız olmaktan korkuyorum vs diyerek yalnızlıgınızı geri istediginizi de kırılmadan anlarlar.
ama bu durumda onların yemek yapıp sizi bazen cagırmamalarına, aksamları otururken surekli aramamalarına vs kırılmayacaksınız.
ne de olsa sizin de istediginiz bu...

ya da sıkın disinizi, aralık bitti sayılır, finaller vs derken subat tatili gelir zaten.
final zamanı da ders calısma ve kendi duzeninize gore acıkınca yemek yeme vs bahanesiyle uzaklasırsınız.
2.donem yeni aparta gecip onlarla arkadaslıgınızı kaldıga yerden devam edersiniz.

işin garibi geçen sene böyle değillerdi . bana ' aynı aparttayız ama birbimizi göremiyoruz ''diyolardı. çünkü ikinisinde başka oda arkadaşları vardı. bu sene tek kişilk odalar olunca şu anki durum oldu.
işime geldiği zaman onlarla beraber olayım diye bi düşüncem hiç olmadı. yine beraber yemek yiyelim bişeyler yapalım isterim tabiki ama bu her gün her dk olunca bunalıyo insan.

konuyu anlatmaya çalıştım ama ısrarla anlamıyolar.alınganlık yapıyolar. bende açıkçası dışlanmaktan ve yanlış anlaşılmaktan korktuğum için bişey söylemiyorum.

emin olun onlar ikisi birlikte zaman geçirseler bana söylemeseler hiç alınmam. keşke ne demek istediğimi anlasalardı ve ikisi daha çok zaman geçirseydi.

vize haftalarında daha az görüşüyorz ama yine yemeler içmeler bir .

buarada çok haklısın insan yalnız kalmak ister bigün bi sandviç ypp geçip tvnin karşısına yayılmak ister anlaşılan arkadaşların sıkıfıkı olmayı seviyr ama tvrını koy güzelikle anlat durumu

evet kesinlikle onlar sıkıfıkı olmayı seviyolar ben daha çok yalnız takılıyım havalarındayım .

Yavas yavas arana mesafe koy, bi yok de iki yok de anlayacaklar sknunda her cagirdiklarinda bi bahane bul...

boylelikle zamanla vazgecerler.. haklisin yani sende insan bazen kimseyi gormek istemez yalniz kalmak ister.

Back
X