- Konu Sahibi pembesalyangoz2
son bikaç aydır kendimi kaynanasıyla aynı apartmanda yaşayan gelinler gibi hissediyorum.biz 3 samimi arkadaş aynı apartta kalıyoruz. ben bu sene çok daha farklı düşünerek 2 yakın arkadaşımın oludğu apartta geçtim.geçmez olaydım . hepimizn kaldığı odalar tek kişilik ama göreseniz sürekli 3 kişi yanyanayız. ben bu durumdan çok bunaldım artık. ne rahat tv izleyebiliyorum ne pc de takılabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum hiç bişey yok. sürekli kahvaltıyı öğle yemeğini akşşam yemeğini bi arada yiyoruz. tek başıma yemek yapıp yemem mümkün değil. çünkü sonradan 2 arkadaş tarafından '' vayy bizsiz yemek yaptın demek insan bizede söyler bizde açtık '' triplerine maruz kaluyorum.
şimdi siz eee ne var bunda diyebilirsiniz ama inanın çok can sıkıcı. hergün gelip 3 kişilk yemek yapmak zorundayım . 3 kişinin çıkardığı bulaşığı ev dağınıklığını toplamak zorundayım . 3 öğünde beraber yediğimiz için muhakkak hergün bi öğün benim odamda yeniliyor.
tek kişilik odanın rahatlığı için geldim ama çok pişman oldum .
günde yemin ediyorum 10 15 kez odanın telefonu çalıyor .bunun yanında kapı tıklatmaları .bişey ypıyosam sürekli bölünüyor yani. kendime hiç bi şekilde zaman ayıramıyorum. onların olmadğı günleri kendime tatil ilan ediyorum inanın .
durumu onlara anlatmaya çalışıyorum 'sen bizi istemiyosun' diye alınganlık ediyolar . ne yapacağımı şaşırdım .
rahat temizlk bile yapamıyorum düşünün artık . temizlik yaparken bin kere telefon çalıyor .' bitmedi mi hadi bize gel ne zaman bitecek çabuk '' süreki böyle
ya onlar bende ya ben onlarda olmak zorundaymışım gibi davranıyorlar
onları çok seviyiyorum ama sürekli yanyana olmaktan en basit şeyleri bile birlikte yapmak zorunda olmaktan çoookk bunaldım .
şimdi siz eee ne var bunda diyebilirsiniz ama inanın çok can sıkıcı. hergün gelip 3 kişilk yemek yapmak zorundayım . 3 kişinin çıkardığı bulaşığı ev dağınıklığını toplamak zorundayım . 3 öğünde beraber yediğimiz için muhakkak hergün bi öğün benim odamda yeniliyor.
tek kişilik odanın rahatlığı için geldim ama çok pişman oldum .
günde yemin ediyorum 10 15 kez odanın telefonu çalıyor .bunun yanında kapı tıklatmaları .bişey ypıyosam sürekli bölünüyor yani. kendime hiç bi şekilde zaman ayıramıyorum. onların olmadğı günleri kendime tatil ilan ediyorum inanın .
durumu onlara anlatmaya çalışıyorum 'sen bizi istemiyosun' diye alınganlık ediyolar . ne yapacağımı şaşırdım .
rahat temizlk bile yapamıyorum düşünün artık . temizlik yaparken bin kere telefon çalıyor .' bitmedi mi hadi bize gel ne zaman bitecek çabuk '' süreki böyle
ya onlar bende ya ben onlarda olmak zorundaymışım gibi davranıyorlar
onları çok seviyiyorum ama sürekli yanyana olmaktan en basit şeyleri bile birlikte yapmak zorunda olmaktan çoookk bunaldım .