- 12 Şubat 2015
- 37
- 7
- 38
- Konu Sahibi Yenievliii
-
Benim derdim annemin bakması değil niye herkesin ortasında böyle birşey der insan üstelik bende yıkıyorum sonuçtaZilli kaynanam
Desin yani..cocugum kizamik gecirdiginde bile annem bakti hamile oldugum icin..kaynanamda soylerdi hep..hic ustume alinmadim...annedir bakar yikar buyutmeyin bence..
Buradaki noktalar düşündüğüm anlama mı geliyor??.o..nun derdi ne ne için böyle der bir insan?
Evet evet ağı yazdım haklısınız kızgınlığıma verin. Elimde değil başkalarının yanı da deyince çok bozuldum hem onlara ne ki bundan bebek benim
- zilli? o..nun..nokta isarwtini umuyorum yanlislikla uzattiniz kufur felan degil ben yanlis anlamisimdir. esin annesini sevmeseniz dahi bu tur yakismalardan sonra ...sizin kaynananizla derdiniz neyse onun da derdi o'dur
Iste bende onu diyorum..kendisi yikamis olsa heryerde dese tamam ..ama o yikamiyor anneniz yikiyorBenim derdim annemin bakması değil niye herkesin ortasında böyle birşey der insan üstelik bende yıkıyorum sonuçta
Evet başka bir yerde daha benim yaptığım birşey için başkasına aferim dedi inadına yapıyor bellibir ozneyi yanlis kullandi diye mi zilli oldu bu kaynana, yoksa baska mevzular da var mi?
Tamam da bende iş yaptığım halde annememe baktırıyormuşum izlenimi veriyor geçen aşı oldum kolumu kaldıramıyordum korkudan tek başıma bebeğimi yıkadım düşebilirdim deIste bende onu diyorum..kendisi yikamis olsa heryerde dese tamam ..ama o yikamiyor anneniz yikiyor
iğrenç bir uslublohusaydım bebeğim aşağı yukarı 2,5 - 3 haftalıkdı. Annem daha hamileyken bile bana küçük bebeği tek başına yıkaman zor olur derdi tamam yıkarız demiştim ona. neyse bebek doğunca benim annemle beraber ikimiz bebeği yıkıyorduk. Ama zilli kaynanam derdi neyse artık ,eve gelen misafire annenesi yıkıyor dedi benim yanımda sanki benim annem tek başına yıkıyor ben yapmıyormuşum gibi .o..nun derdi ne ne için böyle der bir insan?
iğrenç bir uslub
bebeğiniz için kaygı duydum bir an
Üslubunuzdan iğrendim. Umarım bebeğinizi anneniz ya da kayınvalideniz büyütür,sizin gibi bir insandan terbiye almasına üzülürüm. Kelimelerinizi düzgün seçin lütfen.lohusaydım bebeğim aşağı yukarı 2,5 - 3 haftalıkdı. Annem daha hamileyken bile bana küçük bebeği tek başına yıkaman zor olur derdi tamam yıkarız demiştim ona. neyse bebek doğunca benim annemle beraber ikimiz bebeği yıkıyorduk. Ama zilli kaynanam derdi neyse artık ,eve gelen misafire annenesi yıkıyor dedi benim yanımda sanki benim annem tek başına yıkıyor ben yapmıyormuşum gibi .o..nun derdi ne ne için böyle der bir insan?
HahaÜslubunuzdan iğrendim. Umarım bebeğinizi anneniz ya da kayınvalideniz büyütür,sizin gibi bir insandan terbiye almasına üzülürüm. Kelimelerinizi düzgün seçin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?