- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.527
- 548
- 27
- Konu Sahibi Yenievliii
-
Şimdi de bana o... Diyormuş.Aaa! Siz deyince farkettim. Yanlışlıkla yazmış diyecektim ama başka bir üyeye “ağır yazdım haklısınız kızgınlığıma verin” demiş.
Bosverin kotu soz sahibine aitdir.Şimdi de bana o... Diyormuş.
Şimdi de bana o... Diyormuş.
Haklısınız ama böyle insanları süründürmek lazım. İnsanlara gelip burada küfür edemezler.Bosverin kotu soz sahibine aitdir.
Aynrn öyle,bende her mesajını kibleyeceğim.En kısa sürede en çok şikayet edilen üye olma rekorunu kırabilir
Ben kibledimHaklısınız ama böyle insanları süründürmek lazım. İnsanlara gelip burada küfür edemezler.
Aynrn öyle,bende her mesajını kibleyeceğim.
Benim kocam o son söylediginizden.. ama annesi öyle değil,annesine lafim yok ama kendisi tam da o son söylediğiniz sifata uygun biri.yuhh insan kaynanasına ne olursa olsun zilli , o... da demez yani kocanız ne oluyor o zaman o... çocugu mu?
Peki neden boşanmıyorsunuz ki? Bir de aşılama yaptıracağınızı okumuştum. Bence temkinli davranın.Benim kocam o son söylediginizden.. ama annesi öyle değil,annesine lafim yok ama kendisi tam da o son söylediğiniz sifata uygun biri.
Allah seni evladınla sınasın başka birşey demiyorumÇok terbiyesiz bir insansınız kusura bakmayın .Zilli ve o.... Ne demek ? Allah aşkına sizde anne oldunuz yarın kayınvalide olacaksınız ayıp !
Allah seni evladınla sınasın başka birşey demiyorum
Aşılama yaptırdık zaten,tutmadı.Peki neden boşanmıyorsunuz ki? Bir de aşılama yaptıracağınızı okumuştum. Bence temkinli davranın.
Hahay çok güldümO zaman sizin kocanız zillinin ve o....nun çocuğu oluyor. Bu durumda torununuz da o...nun torunu oluyor... Allah affetsin sizi....
inanamazsın kaynanaBedduaya gelyandan yandannn
Mevzu ney
inanamazsın kaynana
Şikayet edileceğinizi anlayıp acıtasyon mu yapmaya başladınız :) azalırsa azalsın beni ilgilendirmez,bunu insanlara hakaret etmeden önce düşünecektiniz.Çocuk emziriyorum eğer sütüm azalırsa , burada yardımcı olmak yerine beni eleştirenler yavrusuyla sınanırlar inş
Sizin yaptığınız eleştiriler benim yazdıklarımdan bin kat daha ağır bunu da bilesiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?