Kaynananım niyeti nedir ?

Sizin bebeginiz "zilli o...."dediginiz kisinin oğlundan oldu.Farkindamisiniz. Burda kayinvalidesinden neler ceken insanlar konu acti.Ama hic biri kayinvalidesine bu sekilde cumle kullanmadi.

yuhh insan kaynanasına ne olursa olsun zilli , o... da demez yani kocanız ne oluyor o zaman o... çocugu mu?
Benim kocam o son söylediginizden.. ama annesi öyle değil,annesine lafim yok ama kendisi tam da o son söylediğiniz sifata uygun biri.

Benim kocam o son söylediginizden.. ama annesi öyle değil,annesine lafim yok ama kendisi tam da o son söylediğiniz sifata uygun biri.
Peki neden boşanmıyorsunuz ki? Bir de aşılama yaptıracağınızı okumuştum. Bence temkinli davranın.

Kötü niyetle dememiştir belki. Annenizi övmek istemiştir.. ama herşeyi geçin o kullandıgınız kelimeler cok yanlış.. Bir de burda size yorum yapan hiç tanımadıgınız bi insana aynı şekilde o kötü kelimeyi kullanmak çok çok yanlış. Bence kendisinden özür dilemelisiniz.

Peki neden boşanmıyorsunuz ki? Bir de aşılama yaptıracağınızı okumuştum. Bence temkinli davranın.
Aşılama yaptırdık zaten,tutmadı.
Ama bu sözü sinirle söylemedim ben,aylardır kendisine uygun gördüğüm sıfat. Insan iliskilerinden,is hayatindaki tavirlarindan ve bazi huylarından dolayi :) boşanmak gibi bi düşüncem yok aramizda bir sorun yok şimdilik.

Profile bakıyorum, yüksek lisans mezunu bir memur.
Yazdıklarınıza, üslubunuza bakıyotum, tüylerim diken diken.

Eşinizin annesine, ne kadar sevmeseniz de, bu hakaretleri etmek nasıl bir mantık?

Banlanmadan yazabileceklerim bu kadar, gerisi de bende kalsın.

Son iki gündür açılan konular okumanın sadece cehaleti aldığını gösterir nitelikte. Atalarımızın ruhlarına rahmet.

Şikayet edileceğinizi anlayıp acıtasyon mu yapmaya başladınız :) azalırsa azalsın beni ilgilendirmez,bunu insanlara hakaret etmeden önce düşünecektiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…