- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.535
- 208
- Konu Sahibi Yenievliii
-
Komik olan nedir?
Teşekkür ederim yargılamadan yorum yaptığınız için keşke heskes o kalitede olsaBenim bebegimide annem yıkadı 2 ay cunku ben cok korkuyodum ..ne var bunda bisey yokki
lohusaydım bebeğim aşağı yukarı 2,5 - 3 haftalıkdı. Annem daha hamileyken bile bana küçük bebeği tek başına yıkaman zor olur derdi tamam yıkarız demiştim ona. neyse bebek doğunca benim annemle beraber ikimiz bebeği yıkıyorduk. Ama zilli kaynanam derdi neyse artık ,eve gelen misafire annenesi yıkıyor dedi benim yanımda sanki benim annem tek başına yıkıyor ben yapmıyormuşum gibi .o..nun derdi ne ne için böyle der bir insan?
kalite talebinizi size iade ederimTeşekkür ederim yargılamadan yorum yaptığınız için keşke heskes o kalitede olsa
Komik olan nedir?
Bir kadının arkasından okuyamayacağı bir platformdan "o...,zilli" demek mi?
Evet bu çok komik,gidin bir de bu kelimeleri yüzüne söyleyin bakalım.
Son cümleye baksanıza "derdi ne o...nun" yazmış. :) düzenlemeye gerek bile duymamış :)Ben de diyorum insanlar niye bu kadar tepki göstermiş. Konu düzenlendikten sonra okumuşum.
Ne demek okalite talebinizi size iade ederim
Canımın istediğini yazarım beğenmiyorsan başka siteye hadi caanımSon cümleye baksanıza "derdi ne o...nun" yazmış. :) düzenlemeye gerek bile duymamış :)
açtığın konunum içeriği nedir nasıl bir şekilde yazmışsınNe demek o
O zaman sizin kocanız zillinin ve o....nun çocuğu oluyor. Bu durumda torununuz da o...nun torunu oluyor... Allah affetsin sizi....lohusaydım bebeğim aşağı yukarı 2,5 - 3 haftalıkdı. Annem daha hamileyken bile bana küçük bebeği tek başına yıkaman zor olur derdi tamam yıkarız demiştim ona. neyse bebek doğunca benim annemle beraber ikimiz bebeği yıkıyorduk. Ama zilli kaynanam derdi neyse artık ,eve gelen misafire annenesi yıkıyor dedi benim yanımda sanki benim annem tek başına yıkıyor ben yapmıyormuşum gibi .o..nun derdi ne ne için böyle der bir insan?
İstediğiniz herşeyi "saygı çerçevesinde" yazabilirsiniz. Ama küfür etmek başka birşey. Bu sitede küfür edemezsiniz. Ha ayrıca siteden gidip gitmeyeceğimi size sormadım.Canımın istediğini yazarım beğenmiyorsan başka siteye hadi caanım
O sana diyorum o bana yeterKomik olan nedir?
Bir kadının arkasından okuyamayacağı bir platformdan "o...,zilli" demek mi?
Evet bu çok komik,gidin bir de bu kelimeleri yüzüne söyleyin bakalım.
Bana diyemezsiniz. :)O sana diyorum o bana yeter
Türkçen yok heralde dedim bile hahaBana diyemezsiniz. :)
Bana o... Kelimesini kullanamazsınız,kullandığınız taktirde şikayetçi olurum siz uğraşırsınız. :) ayrıca türkçeyi siz bilmiyorsunuz,biz değil.Türkçen yok heralde dedim bile haha
Son cümleye baksanıza "derdi ne o...nun" yazmış. :) düzenlemeye gerek bile duymamış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?