Kaynananım niyeti nedir ?

Sizin yanınızda demiş işte, “yok, annemle ben beraber yıkıyoruz” diyemediniz mi? Bir de üzerinden zaman geçen bu olaya ne diye takıldınız?

O zaman sizin kocanız zillinin ve o....nun çocuğu oluyor. Bu durumda torununuz da o...nun torunu oluyor... Allah affetsin sizi....

Canımın istediğini yazarım beğenmiyorsan başka siteye hadi caanım
İstediğiniz herşeyi "saygı çerçevesinde" yazabilirsiniz. Ama küfür etmek başka birşey. Bu sitede küfür edemezsiniz. Ha ayrıca siteden gidip gitmeyeceğimi size sormadım. Mune

Benim annem sağlıklı olsa keşke bebeğimi yıkasa ve benim kayinvalidem herkese bebeği annesi yıkıyor dese... Öyle büyük keşke diyorum ki..

Ne kadar abarttiginizin farkında mısınız !? Hele zilli demek sizin ne haddinize... O.. hitap şekli umarım düşündüğüm gibi değildir.. Öyleyse eğer kayinvalideniz in size herşeyi söylemesi Haktir..

Kayınvalideniz var mı, varsa da niyeti ne bilemem ama sizin niyetiniz buraları karıştırmak o belli.

Saygısızsanız saygı bekleyemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…