Kaynananın bir yalan hikayesi

Bu bence her kaynana yapar bunlarıdan bikaç level üstte. Yani olur böyle şeyler denilip devam edilebilir yanı yok.

Tipik kayinvalide. Bundan sonra birseylerinizi paylasmayin, mesafe koyun. O kadar icli disli olmamak lazim demek ki.

Saygı saygıyı doğurur. O an annemden duyunca çok pardon ama çok olgun karşılayamadığını durumu. Kabak gibi art niyetli yapıldığı aşikarken. Ben saygımı kaybettim yani vardı ama yok ettiler. Ayrıca bana tavrı bambaşkaydı. Gördüğüm iki yüzlülük beni şoke etti.

Bir sure de bu yolu deneyin o zaman yapacak birsey yok. Yuvanizda huzurluysaniz ucuncu sahislarin iliskinizi bozmamadi icin bu karari aldiysaniz esiniz de destekliyorsa devam edin.
Gönül isterdi ki büyük bir aile olarak devam edelim. Ben sanmıyorum hiçbir kadın mutsuz olmak için evlensin. Hiç bir kadın eşinin ailesi ile bunları yaşamak istesin. Ama olmayınca olmuyor. Hep bana, hep bana zihniyeti beni çok yordu. Senden biat etmeni bekliyorlar. Biz herşeye burnumuzu sokalım, biz sadece akıl verelim. Bizi el üstünde tut, saygıda kusur etme. Tam olarak beklenti bu. Ben yapı olarak böyle bir şeyi yaşayabilecek bir insan değilim. Onlar da benim bu kafamı yaşatabilecek insanlar değil.

Hayat denilen sey bu. Kimsenin hayati dort dortluk degil. Kimi yuvasinda mutludur ama kayinvalideden yana problem yasar, kimi evladiyla sinanir, kimi esiyle, kimi de gecim sIkIntisi ceker... yuvanda mutlu isen huzurlu isen ucuncu kisileri dert ederek huzurunu bozma.
Kendi ile problemi olan insanlar huzuru baskalarinin huzurunu bozarak yasar. Boylelerinden uzak durmak lazim. Sana tavsiyem sana negatif enerji verenlerden uzak dur. Sevgiyle kal, mutluluklar dilerim.

Güzel dileklerin için teşekkür ederim. O kadar doğru ki söylediklerin. Bugün ben de aynı şeyleri geçirdim aklımdan. Çok şükür eşimden, çocuklarımdan yana bir sıkıntım yok. Çok şükür sağlığımız yerinde. Biraz sıkıntılar zaman zaman zorluyor. Farklı bir ülkede olmamızın etkisi de var tabii. Her ne kadar yapılanlar aklıma geldikçe öfkelensemde yapacak bir şey yok. Zaten bu bu şekilde ortaya çıkmada başka bigün zaten çıkacakmış. Herşey ortada. Herkes birşeylerle sınanıyor işte.

Tek sinavin bu olsun bosver. Dusunme artik onlari.

Tek sinavin bu olsun bosver. Dusunme artik onlari.
Ya bişey sormak istiyorum naçizane.. ben mi fesatlık ettim acaba? Şimdi bu insanlar diyorum ya çok maddi yada manevi yanımızda olmadılar, ya da olAmadılar. Evimizi sattık, kredi çekip ev alıcaz borcumuz var dediler vermediler. Üzerinden çok zaman geçmedi kv ile bigün onlarda oturuyoruz; diğer oğluna istinaden bu arada eşimin bir erkek kardeşi var 4 yaş küçük, neyse ona istinaden kadın bana oğlumu Bilkent’te okutucam dedi. Ben de şaşırdım haliyle. Bunu hangi parayla yapcaksın dedim kredi çekerim dedi?? Bize sırtını döndü paramız yok diye, bahsettiği okul yıllığı 40 000 falan sanırım. Çok bozuldum, kırıldım o an.

Bunlara bozulman normal. Artik bunlari dusunerek kendine bosyere negatif enerji yukleme. Kendini sorgulama. Onlar kendileti evleniyorlar kendileri halletsin diye dusunup ev aldik borcumuz var bahanesine siginmislar. Insan birsey yapmak istemezse bajaneye siginir. Sen artik kendi yasamina odaklan. Bosver bu insankarla gorusursen belli ki uzuleceksin. Yoluna devam et baskalarini bosver.

Haklısın :)).. elimden gelenin en iyisini yapıcam. Yok sayıcam.

Hadi kadın ruh hastası ok. Ya kocası? Kocasının yanında bu yeminleri etti!?? Kocası biz yalanmı söylüyoruz oyuna gelme diye mesajlar attılar. Bir adam dan söz ediyoruz. Onur, ahlak hani nerde????
İsteği kadar dairesi olsun komşun olsun seni rahatsız ediyorsa tepkini ver.
Bir keresinde üst kat komşumuz köpek almış, hayvana da bakmiyorlardı.
Nasıl sesler hayvan hav da hav.
Neyse abim, annem ben söyledik yok.
Kavga ettik yok.
He öyle mi.
Gittim kaymakamlığa şikayet ettim.
Gece kaymakamlık birde polis gönderdi kapılarına.
Valla ondan sonra bi adam oldular kelime bulup anlatamam.

Nassıyani? :))

Kvdeyi belediye ye şikayet edeyim ben karantinaya alsınlar ozaman:))
Aman ben yanlış yere mi yazdım Bitterseverkedi . Nasıl güldüm yerlerdeyim.
Ya ben Ameliyat oldum bugün de çok ağrım oldu. Sanırım gözlerde gitmiş ağrıya dayanayım derken.
Israrlada ikinciye yazmışım bide.
Kusura bakma.

sende tuhafsin... niye hamile kalıyorsun bilerek?! ardındanda sevmedıgın kv aldırcam diyordun?? sacma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…