Kaynananın bir yalan hikayesi

Yani hani ben desem ki olacağım ve kadın bir delilik yapmamdan korkup önlemek adına anneme söyledi ki yine de böyle bir hakkı yok. Öyle bi durum da yok. Tamamen art niyet.

Bitterseverkedi çocuklarınızı da görüştürmeyin, buna hakkınız var, vicdani olarak bir yükümlülük de hissetmeyin.
Benim kv gerçekten çok iyi bir insanmış, böyle konuları görüp okudukça, sarılıp öpesim geliyor. Birkaç dan dun şakası haricinde kadının hiçbir şeyi yok, şükrettim.

Yerinizde olsam nasıl davranırdım bilemedim, yalnız hissetsem de kvye anlatmazdım böyle bir şeyi ama siz o an öyle davranmışsınız, olabilir, insan sanmışsınız.

Eşimin de görüşmemesini isterdim sanırım şöyle şeyler yaşasam, nitekim göz göre göre yalan var, aşikar, üstelik bu yalan, sizi ve annenizi hedef alan, iftiraya yönelik de bir yalan. Çok ağır sözler, hele o kvnizin yemini... Bir insan nasıl ölmüş babasını böyle bir yalan için, böyle iğrenç bir yeminle telaffuz eder... Yok, görüştürmeyin çocuklarınızı, o tertemiz dimağlar, böyle iğrenç bir zihnin ufacık bir bakışıyla bile rahatsız edilmemeli.

Hani ben diyorum kvm iyi diye ama, sizin bu yaşadığınızın farklı bir versiyonunu annem yaşamış. Kv ve kvnin annesi (Babamın anneannesi) ile...
Bugün sağlıksa, yarın ne gelir başa bilinmez, ölüm döşeğinde özürler dileye dileye, hakkını helal etsin diye diye, annemi çağırarak, bir göreyim hakkını bana helal etsin çok kötülük ettim diye diye ölmüş anneanne. Kendilerine ediyorlar esas bilseler... Devran döner, siz sıkmayın canınızı.

Son düzenleme:
İste kendince acaba mi diye haber vermis. Boyle seylerin konusu bile acilmaz kvye bunu cidden bilmiyor olmaniza sasirdim. Dertlesilecek son insan kvdir yani.

Ne fena kadın ama işini iyi biliyor kime nasıl oynayacağını da en tehlikeli kadın modeli şu hayatta herkesin bi açığı korktuğu bişey vardır daha fazla üzerinize oynarsa sizde anladığı dilden konuşun bu kadın kutsal varlık dediğimiz “ANNE” fakat kendi oğluna anne size kesinlikle değil muhatabı kesin oğluyla bile annesini konuşmayın.

Sizinle yüzde bin aynı görüşteyim. Bundan sonra nasıl güvenir ya da olanları nasıl yok sayarım. Dünyanın öbür ucundayız. Burada ayrı bir hayata tutunmaya çalışıyoruz. Herşey yeterince zor. Çok insani bir endişeyi paylaştım karışımdakini insan sayarak. Lanetle anıyorum o günü. Ama oldu işte. Bir büyük bir anne bir kadın olarak paylaştım. Zaten yaptıkları gösteriyorki o çoktan başka hesaplardaymış. Anlattığınız olay tüylerimi diken diken etti. Benim de tek dileğim bu. Dünyanın öbür ucunda bana bu yaşattıklarını, kocama benim aileme yaşattıklarını yaşamadan can vermesin bu insanlar.

Ben onun anladığı dilden konuştum. Beni o kadar zıvanadan çıkardı ki. Asla kimseye yapmayacağım birşeyi yaptım. Zamanında diyorum ya benimle iyiyken beni arardı sohbet ederdik. Kocası çok baskıcı bir adam. Kadının herşeyine karışıyor. Kadında içkisini gizli saklı içiyor. Birgün yine beni aradı işte arkadaşımla şehir dışındayken şöyle içtik böyle içtik vs. Ne zaman kocasından uzakta olsa benim evim dahil hep içiyor. Ben de dedim ki peki ben sana aynısını yapsam? Kocanı arayıp eşin şurda burda içiyor desem? Bunları kocası duyuyor tlfonda. Kadının sesi kesildi birden. Sonra bunları anlatınca kocan seni aramaz mu dedim. Peki sen demez misin bunları nerden duydun? O da benim söylediğimi söyleyince sen bana demez misin sen nasıl bir insansın senle birşey paylaştım üstelik söyleme dedim diye. Peki bir de ben yok ben öyle bir şey söylemedim. Ben rakının faydalarından söz ediyordum kocan yanlış anlamıştır diyip bir de sizi salak yerine koysam? Kadın bunun üzerine sen şimdi niye bunu anlatıyorsun ki dedi. Ben de çünkü ben densizim dedim. Çünkü sen beni insan yerine koydun paylaştın senin ne duruma düşeceğin benim için önemli değil dedim. Nasıl iyi hissediyor musun şimdi dedim. Bana onlar aynı şey değil dedi. :))
B

Dediğim gibi muhatap oldukça işin b*ku çıkıcak kaç yaşında kadın hâla hatayı kendinde aramayıp zeytinyağı gibi üste çıkıyorsa zaten ondan bi şey olmaz. Böyle insanlar beni çok sinirlendiriyor ona böyle cadaloz kimseden korkusu olmayan gelin modeli lazım. Siz iyi niyetlisiniz onunla başa çıkamazsınız bence o yüzden muhabbeti kesmek en iyisi

Ya kusura bakmayın niye? O da nihayetinde bir insan değil mi? Sanki başka tür bir varlıktan söz ediyoruz.
İnsan olmasina insanlar ama iste,isguzarlik deyin,art niyet deyin, artik adini siz koyun zira kendi kaynananiz yani benden iyi tanirsiniz. Sahsim adina kaynana ile dertlesmem,sir vermem. Ne sebeple olursa olsun. Konusmam yuzeysel olur. He he der gecerim bana bir sey soylese. Annem gibi olmaz olamaz ki. Hele ki sizin anlattiginiz kaynana modeli gibiyse.

Evet annem de öyle dedi. Kötü sözün arkası kesilmez kızım dedi. Bırak o yaptığından utansın dedi. Gün gelir belki utanır dedi. Yine de kocanın anası babası. Sen biz kötü olsak bizden vazgeçer misin dedi. Torunlarını göster dedi. Düşünün bu kadına tezgah kurdu dedi bu kadın. Benim annemde kayınvalide.

Evet açıkça söylüyorum ben aptalım. Başkası olsa oğulları ile ilişkisini kullanıp buz gibi olurdu. Ama ben salağım. Anne babadır dedim.

Evet açıkça söylüyorum ben aptalım. Başkası olsa oğulları ile ilişkisini kullanıp buz gibi olurdu. Ama ben salağım. Anne babadır dedim.
Estagfurullah,annedir babadir da,esinizin annesi babasidir. Sizin bunca samimiyete girip zahmet etmenize gerek yok. Herkes kendi anasi babasiyla dertlessin,takilsin vs. Dost edinmenize gerek yok sonra basiniz agrir

Estagfurullah,annedir babadir da,esinizin annesi babasidir. Sizin bunca samimiyete girip zahmet etmenize gerek yok. Herkes kendi anasi babasiyla dertlessin,takilsin vs. Dost edinmenize gerek yok sonra basiniz agrir
Hayır paylaştığıma istinaden demedim. Baştan adam yerine koymasaymışım dedim. Amacım samimiyet kurmak değil, o an hissettiğim bir şeyi paylaşmaktı. Diyorum ya ben ailemden böyle bişi görmedim. Dolayısıyla bu konuda defans duygum gelişmedi. Aklıma bile gelmez. Zaten konu söylemesinden ziyade sonrasında yaptıkları..

Ölmüş babamla zina mı edeyim dedi... Şu platformda artık neler görüyoruz, ne insanlar var. Gözümün önüne hani bu kötü karakterli biraz dini içerikli olan dizilerde ki kaynana modeli var ya işte o geldi. Resmen kötülüğü bile isteye çekinmeden ve korkmadan yapıyor. Siz zaten yapmanız gerekeni yapmışsınız, kesinlikle tavrınızdan şaşmayın. Hayat bu her şey bizler için yarın bir gün kafasına yıldırım düşüp 180 derece karakteri değişmediği sürece kvniz böyle gelmiş böyle gider...

Evet aynen böyle söyledi. Üstelik bunu benim babama da söylemiş. Bizimkiler hala hatırladıkça konuyu kapat kızım diyorlar. Ne ben ne onlar hayatımızda böyle bir cümle duymadık. Kadın bu sözü edebilecek ahlaktan yoksun. Ama bunu kocasının yanında ediyor. Üstelik kocası tüm bu bizim evde geçen niye söyledin gibi konuşmalara tanık. Valla nerden tutsan elde kalıyor. Pembe dizi karakteri gibi insanlar gerçek olamayacak kadar yüzsüz.

Tam bir pislik. Tamamen cikarin hayatinizdan ve bahsini bile acmayin kin bile duymayin. Karmik bagi baska turlu kesemezsiniz, kin de aranizda iliskiyi yasatir. Kapatin unutun. 500 kez hasbunallahu venimelvekil.

Amaaan sapitmis bir zihniyet iste. Uzmeyin caninizi ne hali varsa gorsun.

Tam bir pislik. Tamamen cikarin hayatinizdan ve bahsini bile acmayin kin bile duymayin. Karmik bagi baska turlu kesemezsiniz, kin de aranizda iliskiyi yasatir. Kapatin unutun. 500 kez hasbunallahu venimelvekil.
Bütün ilişkimi kestim ama işte o kin duymama kısmını bir türlü yapamıyorum. Kesinlikle haklısınız, böyle insanlara kin bile duymamak lazım. Bunu yapabilmeyi çok istiyorum. Ama inanın hamileliğim de o kadar üzüldüm ki. Çok canım yandı. Biliyorsunuz zaten hormonlar tavan yapıyor. Yeni yeni soğutmaya çalışıyorum. Kendime en çok kızgınlığım. Ve öfkem geçmiyor.

Kucucuk bir konu cok uzamis kadinin sana dusmanligi varmis zaten bunu bahane sunnus kendi kabahatini kapaymak icin de bunu kullanmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…