Kaynananın eli her görüldüğünde öpülür mü?

minnasu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
572
35
118
Diğer
Mrb kızlar size danışmak istediğim bir konu var görümcem annesini yani kaynanamı her gördüğümde elini öpmemi istiyor eşimde aynı sekilde ve ben bundan çok rahatsız oluyorum haftanin 3 Gunü gördüğüm birisinin elini öpmek istemiyorum anne ve babamin elini dahi özel günlerde öpüyorum...opmedigimde hicbiri benimle konuşmuyor....Evli olan arkadaşlara soruyorum siz her gördüğünüzde elini öpüyor musunuz kaynananizin?

el öpmekten nıye rahatsız oluyosunkı buyuklerın elı tabıkıde opulur bıde haftanın 3 gunu goruyomussun hergun gorusuyosunuz sandım bende....

başlığı görünce semra kaynana gelmişti aklıma
ayrı oturuyorsanız her gittiğinizde öpersiniz,neden zorlandınız ki

Biz aynı binadayiz, hemen hemen hergün görürüm, kapıdan da olsa yoklamaya çalışırım veya o bir yere giderken kapıdan uğrar. Sık görüştüğümüz icin her gördüğümde elini öpmem, ama kendisini öperim Ha elini öpsem de rahatsız olmazdım da, biri bana diretseydi size direttigi gibi, o zaman rahatsız olurdum, öpeceğim varsa da öpmezdim sanırım Sizi rahatsız eden sanırım el öpmek degil de, bunun size dayatılması.

Son düzenleme:
bizim geleneklerimiz böyle. hem öpüverin canım, ne olacak? hem eşin memnun olur hem kayınvalidenin hoşuna gider.bir atasözü geldi aklıma: el öpmekle dudak aşınmaz

Evet beni anladınız sanırım bana dayatildigi icin zoruma gidiyor yoksa her gördüğümde yüzüne giderim ama yüzüne gittiğim kaç sefer beni itince artık ne elini nede yüzünü öpmek istemiyorum

öpüp öpmemek sizin tercihiniz de görümceyle eşinize ne oluyor. Bu iş zorlamayla olurmu içinizden gelir öpersiniz ayrıca sık görüşüyorsunuz bana da tuhaf geldi her defasında el öpmek sarılırsınız yanaktan öpersiniz.

bayram dışında öpmüyorum.görüştüğümüz de yanaktan öpüyorum.
eşiniz diye diretiyor ki anlamadım.öpüp öpmemek sizin bilceginiz iş.
eşinizle görümcenize Allah baska dert vermesin

Birde şunu belirteyim eşimin ailesinin istekleri istedikçe ve ben yaptikça artıyor ornegin kaynanamin elini hergün öpmeyi kabul ettim görümcem kayinimin elini de öpmemi istedi benden bu arada kayinimin Esimle arasında Sadece bir yaş fark var gencecik adam... Yani onu kabul etsem haftaya kendi elinide optürur bana inanın bana

e op canım nolcak bu kotu bısı degılkı el opuyosun ayaklarını yalamıyosunkı

sizinkilerde el öptürme merakı var anlaşılan:) ailede yaşı küçük kardeş varsa sende ona zorla elini öptür her gördüğünde öpmezse eşine söyle o niye elimi öpmüyor diye:)

nereliler acaba :)) benim eşimin tarafı da çok el öpüyor.ben ziyarete gittiğim zaman ve dönerken öpüyorum sadece(annennesi kayın validem sayılır).ama kendi gelini sabah gelince öpüyor giderken öpüyor akşam gelince yine öpüyor ama onların orası öyle sürekli bir el öpme halindeler :) bizde el öpmek yoktur ilk başlarda garipsedim ama alıştım öpüyorum öpeceğim :)

Ellerini optikten sonra ayaklarını opturmeyecekleri ne malum İnanın istekleri bitmiyor içimden gelmiyor opmek

canım ıcınden gelmıyosa bısı dıyememde yanı atla deve degıl ya el opcen sadece yanı esınde ıstıyosa onun gonlunu hos etmıs olurssun op bence ya guzeldır el opmek

Kayninin elini öpmek mi Yok artık ya, bir de kayınvalidenizin siz yüzünden öpmek icin uzandığınızda sizi itmesi gercekten çok ayıp bir davranış. Bazı insanlar zorla kendinden sogutuyorlar

Her gün görsen ya ne olcak el öp dur ben de sevmem valla:18:
Haftada üç yine iyi yani de görümceye ne oluyor onu anlamadım
Ay ben bu gelinliğe zor alışıcam anlaşıldı

Bayramdan bayrama öpersin tamamda her defasında bende hoşlanmıyorum, bide nedir bu el öptürme sevdası anlamadım, bazılarıda elini öptürmeye pek bi meraklı,buda insanı rahatsız ediyo haliyle

bende çok severim el öptürmeyi,kayınlarım benden büyük ama abilerinin eşi olduğum için elimi öperler
ayrıca benden küçük herkese el uzatırım öperler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…