Biz aynı binadayiz, hemen hemen hergün görürüm, kapıdan da olsa yoklamaya çalışırım veya o bir yere giderken kapıdan uğrar. Sık görüştüğümüz icin her gördüğümde elini öpmem, ama kendisini öperimHa elini öpsem de rahatsız olmazdım da, biri bana diretseydi size direttigi gibi, o zaman rahatsız olurdum, öpeceğim varsa da öpmezdim sanırım Sizi rahatsız eden sanırım el öpmek degil de, bunun size dayatılması.
Birde şunu belirteyim eşimin ailesinin istekleri istedikçe ve ben yaptikça artıyor ornegin kaynanamin elini hergün öpmeyi kabul ettim görümcem kayinimin elini de öpmemi istedi benden bu arada kayinimin Esimle arasında Sadece bir yaş fark var gencecik adam... Yani onu kabul etsem haftaya kendi elinide optürur bana inanın bana
Birde şunu belirteyim eşimin ailesinin istekleri istedikçe ve ben yaptikça artıyor ornegin kaynanamin elini hergün öpmeyi kabul ettim görümcem kayinimin elini de öpmemi istedi benden bu arada kayinimin Esimle arasında Sadece bir yaş fark var gencecik adam... Yani onu kabul etsem haftaya kendi elinide optürur bana inanın bana
e op canım nolcak bu kotu bısı degılkı el opuyosun ayaklarını yalamıyosunkı
Ellerini optikten sonra ayaklarını opturmeyecekleri ne malum İnanın istekleri bitmiyor içimden gelmiyor opmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?