evet aday adayıyım ama ben kaynana olacağım için değil ki eskiden beri hoşlanırım.hatta birkaç yaş küçük arkadaşlarıma takılırım öpün bakayım ben büyüğüm diye.onlarda gırgırına öperler görüştükçe
e op canım nolcak bu kotu bısı degılkı el opuyosun ayaklarını yalamıyosunkı
peki güzelim el öptürenler kibirli oluyorda el öpmek istememe de bir kibrin sonucu değilmi?? ya da ben gelenekçi değilime karşı bir başkaldırı yoluyla marjinal havaya bürünme egosu değil mi?? hee ama bn fikrimi yazdım zaten illa öpülür demiyorum ama öpmeyi de garipsemiyorum...kişi nasıl rahatsa öyledir....
ben üstünlük ve kibir derken kendi yaşadıklarımın tespitlerini söyledim, karsimda elini öptürmek içın duran kişilerde ben bu bakışları gôrdüm, sen öylesın yada öyle düşünüyosun, herkes öyle demedim
Ellerini optikten sonra ayaklarını opturmeyecekleri ne malum İnanın istekleri bitmiyor içimden gelmiyor opmek
sen el öptürmeyi seviyosun ya üstüne aldın herşeyi
kaç yaşındasın merak ettim:26:
hay allahım ya üstünlük ,kibir şimdi de özgüvensizlik mi oldu.bir el öpme nelere muktedirmiş
İyi de yanlış bir açıdan değerlendiriyorsun.. El öptürmek evet kibirdir,el öptürmek diye bir olay yoktur! Asıl gelenekçilikte yoktur.. El öpmeyi istememek normal olandır..Marjinallik değil bu olması gereken..El öpmek gelenek değil,peygamber elini öptürmüyor diyorum,insanların önünde eğilmesine karşı çıkıyor,kızıyor..bir tek Allah'ın huzurunda O'na karşı eğilirsin.
el illa öpülür diye bir kural yok tabi...hatta bunun saygıyla sevgiyle de alakası yok..sadece toplumsal ritüeller..ama yapıldığında rahatsız olacağın bir durum da olmamalı...ben hep öperim elini de yüzünü de ama sizin durum biraz farklı...size zorla dayatılıyor bu durum ve ters tepiyor haliyle...hele de yüzünü öpmek isteyince itmesi çok çirkin...bu arada kayınvaldenizin ilk gelinimisiniz?? eğer öyleyse belki kadın hep el öptüğü için ilk defa elini öpecek bi gelini olsun istiyordur...genel olarak aksi ters biri değilse ve size de çok ağır gelmiyorsa ve kendinizi kötü hissetmenize sebep vermiyorsa hoş edin k.valdenizin gönlünü..öpüverin gitsin...
gelinede böyle yapıcan uzatıcan elini, kızcağızda buralara konu açıcak garibim
ben kayınlarıma öpün bakayım elimi diyorum,onlarda gelip öpüyorlar,kaç lira vereceksin yenge diyorlar.gırgır şamata el öpüyoruz işte
bende pek hoşlanmıyorum bu durumdan
size abla desem ayıp olmaz dimi:26: demesem dahadamı ayıp olur bilemedim:26:
yok canım üstüme alınma değilde bir el öpmeyi bu kadar gözünüzde büyütmeyin
ayrıca 45 yaşımdayım
benimde 2 oğlum var:
uzatmam elimi heralde sanmıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?