- 27 Şubat 2012
- 1.060
- 328
- 323
bende çok severim el öptürmeyi,kayınlarım benden büyük ama abilerinin eşi olduğum için elimi öperler
ayrıca benden küçük herkese el uzatırım öperler
Öpeyim applaaa
Aslında kaynanayı bırak kimsenin eli öpülmez... Hz. peygamberimiz bile elini öptürmezken bu insanlara ne oluyor ki...
Maalesef toplum baskısı işte.. Hadi içinden gelirse öpersin de zorla hiiçç olmuyor.. Ben kaynanamın elini hiç öpmedim sarılır yanaklarından şap şup öperim
Öyle bi insanki eli ayağı öpülesi, o bile öptürmekten hicap duyarken nedir büyüklerdeki bu kibir
ya anlamıyorum öp nolcak diyenleri
kız istemiyormuş işte zorla mı yahu?
adamlardaki resmen ego tatmini zaten
sürekli gördüğün adamın elini ne öpecen
ben misafir gelen anneannemin filan bile elini öpmem gider sarılırım o da yanağımdan öper, samimiyetsiz el öpmekten daha yakın bir şey
Birde şunu belirteyim eşimin ailesinin istekleri istedikçe ve ben yaptikça artıyor ornegin kaynanamin elini hergün öpmeyi kabul ettim görümcem kayinimin elini de öpmemi istedi benden bu arada kayinimin Esimle arasında Sadece bir yaş fark var gencecik adam... Yani onu kabul etsem haftaya kendi elinide optürur bana inanın bana
daha elini uzatırken onu bi üstünlük saydığını hissediyosun ve öpmek gelmiyo içinden...
Hele eşin tarafındanda bi yaptırım haline geliyosa kafada bitiyo zaten..
daha elini uzatırken onu bi üstünlük saydığını hissediyosun ve öpmek gelmiyo içinden...Çok doğru bir tespit tamamen KİBİR... "Elimi öpün bana itaat edin" zihniyeti...Hiç hoşlanmam.
ya anlamıyorum öp nolcak diyenleri
kız istemiyormuş işte zorla mı yahu?
adamlardaki resmen ego tatmini zaten
sürekli gördüğün adamın elini ne öpecen
ben misafir gelen anneannemin filan bile elini öpmem gider sarılırım o da yanağımdan öper, samimiyetsiz el öpmekten daha yakın bir şey
sen k.valdemisin yoksa adayımısın?ya el öpmeyi nereler götürüyorsunuz,yok üstünlükmüş,yok kibirmiş.evet ben severim elim öpülsün ama dediklerinle ilgisi yokki
sen k.valdemisin yoksa adayımısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?