Kaynananın eli her görüldüğünde öpülür mü?

bunun saygıyla ne alakası var allah aşkına gıcıklık ben anne babamı da bayram seyranda el öperim k.validem tanıdıgım günden beri yaşlı diil ya sözüm ona öptürmedi elini tokalaştı bende yakın oldugum için sürekli görüsüorum ve öpmüorum gerek de duymuorum

Aslında kaynanayı bırak kimsenin eli öpülmez... Hz. peygamberimiz bile elini öptürmezken bu insanlara ne oluyor ki...
Maalesef toplum baskısı işte.. Hadi içinden gelirse öpersin de zorla hiiçç olmuyor.. Ben kaynanamın elini hiç öpmedim sarılır yanaklarından şap şup öperim

eski bi vardı patronum bayandı, akşam çıkarken iyi akşamlar demek için kapıdan uğradığm an elini uzatırdı öpeyim diye nasıl sinir olurdum ya

el illa öpülür diye bir kural yok tabi...hatta bunun saygıyla sevgiyle de alakası yok..sadece toplumsal ritüeller..ama yapıldığında rahatsız olacağın bir durum da olmamalı...ben hep öperim elini de yüzünü de ama sizin durum biraz farklı...size zorla dayatılıyor bu durum ve ters tepiyor haliyle...hele de yüzünü öpmek isteyince itmesi çok çirkin...bu arada kayınvaldenizin ilk gelinimisiniz?? eğer öyleyse belki kadın hep el öptüğü için ilk defa elini öpecek bi gelini olsun istiyordur...genel olarak aksi ters biri değilse ve size de çok ağır gelmiyorsa ve kendinizi kötü hissetmenize sebep vermiyorsa hoş edin k.valdenizin gönlünü..öpüverin gitsin...

Öyle bi insanki eli ayağı öpülesi, o bile öptürmekten hicap duyarken nedir büyüklerdeki bu kibir

bunu bize değil eşiyle görümcesine söyleyecek canım.biz ne diyelim şimdi

Son düzenleme:
ya anlamıyorum öp nolcak diyenleri
kız istemiyormuş işte zorla mı yahu?
adamlardaki resmen ego tatmini zaten
sürekli gördüğün adamın elini ne öpecen
ben misafir gelen anneannemin filan bile elini öpmem gider sarılırım o da yanağımdan öper, samimiyetsiz el öpmekten daha yakın bir şey

işte orada durun derım..
o kadarda degıl..
kaynımın elını opmek..
sen en ıyısımı soyle ..
kım var kım yok toplansınlar :el opulesıler opulmeyesıler dıye lıste yapıp ver ellerıne..
bır yerde durmasını bıldırmek gerek...
kocanda ordan oyle seyreyler artık..
erkek ya bunlar o bakımdan yani((

daha elini uzatırken onu bi üstünlük saydığını hissediyosun ve öpmek gelmiyo içinden...
Hele eşin tarafındanda bi yaptırım haline geliyosa kafada bitiyo zaten..

ya el öpmeyi nereler götürüyorsunuz,yok üstünlükmüş,yok kibirmiş.evet ben severim elim öpülsün ama dediklerinle ilgisi yokki

Çok doğru bir tespit tamamen KİBİR... "Elimi öpün bana itaat edin" zihniyeti...Hiç hoşlanmam.
daha elini uzatırken onu bi üstünlük saydığını hissediyosun ve öpmek gelmiyo içinden...
Hele eşin tarafındanda bi yaptırım haline geliyosa kafada bitiyo zaten..

Yanaktan öpmek ve kucaklaşmak varken,niye el öpülsün ki.
Onun yeri ayrı.Bayram,dügün,nişan,söz vs gibi özel günlerde saygı göstergesi olarak öpülür ve bence hiçbir sıcaklıgı yok.
Yada uzun bir aradan sonra gördügünde falan.
Çok sacma geldi bana dedikleriniz

peki güzelim el öptürenler kibirli oluyorda el öpmek istememe de bir kibrin sonucu değilmi?? ya da ben gelenekçi değilime karşı bir başkaldırı yoluyla marjinal havaya bürünme egosu değil mi?? hee ama bn fikrimi yazdım zaten illa öpülür demiyorum ama öpmeyi de garipsemiyorum...kişi nasıl rahatsa öyledir....

bence her gördüğünde el öpmek hoş değil kızı hergün eve geldiğinde anasının elinimi öpüyormuş da senden bekliyor
öpmüyorsa bu demektir ki seni kızları olarak değilde gelinleri olarak görüyorlar
ve bu hiç ama hiç hoş bi durum değil
dudakmı aşınır ne var diyen arkadaşlar öpmese ne var saygısımı azalır
onlar bana kaynana olmaya çalışırsa bende onlara kızı değil sadece gelini olurum

sen k.valdemisin yoksa adayımısın?

evet aday adayıyım ama ben kaynana olacağım için değil ki eskiden beri hoşlanırım.hatta birkaç yaş küçük arkadaşlarıma takılırım öpün bakayım ben büyüğüm diye.onlarda gırgırına öperler görüştükçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…