Kaynananin ogluna baglilig

Cünkü kaynanam bazi konularda kendini hala söz hakki saniyor, evli oldugumuz halde. O yüzden rahatsiz oluyorum. Böyle güya hep iyimis gibi görünüyor ogullarina cünkü kötü birsey dedigi veya yaptigi zaman ogullari bize inanmasin annesine inansin diye. Cünkü annesi dicekki ama oglum ben hep böyle yaptim söyle yaptim, icindeki fesatligi yaptiklariyla kapatacak. Ogullarida bunlari göremedikleri icin.
Siz de sana böyle davranıyor falan diye konuştukça kendinizden uzaklastiracaksiniz. Farzı misal kv fesat olsun. Sizin bu davranisiniz onun ekmeğine yağ sürmek olmuyor mu?

Öncelikle herkesin bayrami mübarek olsun kizlar :)

Söyle bi problemim var malesef, kaynanam ve esimle ilgili, benim hic görümcem yok tek bir kaynim var.
Kaynanamda ogullarini cok pohpohliyarak büyüttü, yani her istediklerine kosarak alarak önüne koyarak, her islerini hallederek, oglum sunu yicenmi sunu istiyonmu hemen kosup alir getirir önüne koyar bebekmis gibi, ve bunda benim hosuma hic gitmiyor.
Esim öyle benden hic emir etmez yani kaynanamin yaptigi gibi benden hic beklemez.

Ama esime söyledigim zaman annenin bu huyu hosuma gitmiyor sana bebekmissin gibi davraniyor evli adamsin artik, ne yapim annem öyle alismis diyor. Ama esimde rahatsiz olmuyor yani bu durumdan, yani annesinin öyle davranmasindan.
Benimkide aynı ama.ben rahatsız olmuyorum sevgi gösterme biçimi bu . Bazen komik olabiliyor gülüyorum içten içe, bazen eşim bunalıyor bağırıyor ozamanda gerçekte üzülüyorum. Bu sizi rahatsız etmemeli

Size bir dayatma ya da sizden bir beklenti yoksa dert edecek ne var? O kadın da öyle tatmin oluyor işte hayatını ona bağlamış yapacak bir şey yok.

Benim kayinvalidem de öyle. Tamam belki bulasar abartmiyor ama esim kiziyor ona anne cocuk degilim ben kendim alirim diye..
esiniz memnunsa sizi yapacaginiz bisey yok!

Hatta birgün esim isten geldi bende yemek tabagini hazirliyordum. O arada kv stres yapti kizim cabuk ogluma yemek getir isten geldi actir simdi o diye
Ben agzimi acmadan esim söylendi annesine "anne hazirliyor ya ne acelesn var" diye.

Ben kocaman evli bir kadınım ama anneme gittiğimde bana ne yedireceğini şaşırır ne car bunda annesi sonuçta. Herşeyi abartmayın, herkesin aile yapısı annesiyle babasıyla olan ilişkisi farklıdır.

Öncelikle herkesin bayrami mübarek olsun kizlar :)

Söyle bi problemim var malesef, kaynanam ve esimle ilgili, benim hic görümcem yok tek bir kaynim var.
Kaynanamda ogullarini cok pohpohliyarak büyüttü, yani her istediklerine kosarak alarak önüne koyarak, her islerini hallederek, oglum sunu yicenmi sunu istiyonmu hemen kosup alir getirir önüne koyar bebekmis gibi, ve bunda benim hosuma hic gitmiyor.
Esim öyle benden hic emir etmez yani kaynanamin yaptigi gibi benden hic beklemez.

Ama esime söyledigim zaman annenin bu huyu hosuma gitmiyor sana bebekmissin gibi davraniyor evli adamsin artik, ne yapim annem öyle alismis diyor. Ama esimde rahatsiz olmuyor yani bu durumdan, yani annesinin öyle davranmasindan.
Canım o ne ki benim eşim askere gidene kadar annesi ayak tırnaklarını kesmiş :))

Back
X