Kaynananın sürekli ağlaması

Screenshot_2017-01-23-17-08-03-1.webp

bir hafta ara verin bence
bu futbol işi sakat
en azından siz hastayım vs diyerek
eşinizin maçından önce evinize dönün
eşinizi de bi aradaşı bir yere kadar bıraksın
her hafta boğar bu kadarı da

Dün gece taverna müziği açtım. :110:

Gülüyor ediyor ama sorun benim tepkilerimi çok büyütmesi ben her dakika gülen biri değilim ve normal kalmak istiyorum, rol yapmak zorunda hissediyorum kendimi:KK14:
Hayir canim ne münasebet her dakika gülemez ki bir insan .Başkası olsa karsisinda ne kadar ciddiyetsiz bir kizçe der .
Acik acik dile getirin bence 1 aglar 2 aglar .Yani surekli gülmek bir duygu durum bozukluğu ise aglamak da oyle bunun duygusallıkla alakasi yok ajiyasyon olduğunu da sanmıyorum
Allah kolaylık versin :kahve:

bir hafta ara verin bence
bu futbol işi sakat
en azından siz hastayım vs diyerek
eşinizin maçından önce evinize dönün
eşinizi de bi aradaşı bir yere kadar bıraksın
her hafta boğar bu kadarı da

Eşimle bir hafta arayla diye karar verdik bugün, her hafta gerçekten sıkılıyor insan..

Hayir canim ne münasebet her dakika gülemez ki bir insan .Başkası olsa karsisinda ne kadar ciddiyetsiz bir kizçe der .
Acik acik dile getirin bence 1 aglar 2 aglar .Yani surekli gülmek bir duygu durum bozukluğu ise aglamak da oyle bunun duygusallıkla alakasi yok ajiyasyon olduğunu da sanmıyorum
Allah kolaylık versin :kahve:

Aynen öyle, bakalım bu hafta nasıl olacak, insan sürekli gülümsemekten de yoruluyor..

Başta ben de öyle dedim.. Yani çok seviyordum önceden, hassas kadın filan diyordum ama bunaldım.. Sürekli gülmemi istiyor, normal oturamıyorum. Yani duygusal baskı yaşıyorum sanki. Eşim de bana katılıyor annem gereksiz abartır her şeyi diyor ama yine de bunu dile getirmem memnun etmiyor onu tabi..
Dile getirip aranızı açmanıza gerek yok, dam zaten biliyormuş ve size hak verdiği gibi annesini de uyarıyor. Yani onluk bir şey yok. Kvnizin anlaşılan psikolojisi bozuk. Malesef katlanmaktan başka çare yok gibi.

benimkide sıkışınca ağlar birinde yine ağlarken niye ağlıyorsun ki nooldu yani dedim sinirim hopluyo resmen :kahve:

Selam hanımlar,

Ben kaynanamdan, sürekli ağlamasından, kötü enerjisinden ve acıtasyonlarından çok bunalıyorum kızlar. Annesi iyi bir kadın, beni çok sever. Her şeyimi takdir eder kızından ayırmaz. Ama çok bunalım çok depresif bir kadın. Ve malesef her cuma gecesi onlarda kalıyoruz, haftada bir görüyorum ama o gece kalmak bana işkence geliyor. Kalmadan dönme imkanımız yok, eşimin tek sosyal aktivitesi arkadaşlarıyla oynadığı futbol ve gece bittiği için de maç o saatte araba bulamıyoruz, uber bile olmuyor.

Annesi içimi şişiriyor ve her cumartesi kavga dövüş yaşıyoruz eşimle. Mesela bugün olan olay şu, benim canım bir şeye sıkıldı, tamamen ailesinden bağımsız bir olay. Eşim de suratını astı biraz. Annesi bana baktı, ona baktı başladı ağlamaya. Yani onu teselli etmek zorunda kalıyorum o an ve tepemin tası atıyor. Basit ama gerçekten bunaldım. Önceki cuma ordayken annem aradı, (başka ülkedeyim annemi özledim) bi an duygulandım gözümden yaş aktı. Annesi o anda odaya girdi beni gördü başladı ağlamaya. Onun sesine evin halkı yanımıza geldi ben kalakaldım. Yani bırak ağlayayım be kadın, susup onu teselli etmek zorunda bırakıyor insanları.

Bir önceki hafta cenaze vardı bizim akrabadan bir teyze vefat etmiş. Üzüldüm ama cenaze varmış bile diyemedim kadına hemen başlar ağlamaya diye, sıkıldım bunaldım. Surat assam olmuyor, gülsem olmuyor. Eşim de bunaldı, annesi abartınca kızıyor ona ve kadın hemen susuyor ama ben bir şey yapamıyorum. Eşime anlatmaya çalıştım o zaten bıkmış bi de benden böyle bir şey görünce iyice üzülüyor, desteğime ihtiyaç duyuyor. E söylemeyince ben şişiyorum patlıyorum. Ben napıcam ya?
Kayınvalidenizin bir psikoloğa ya da tedaviye ihtiyacı var gibi. Bence bir uzmnla görüşün

canım kv ya psikologa gidecek,ya sen rol yapacaksın.o ne mızmız çocuklar gibi,çok itici.bence kayınvaliden rol yapıyor.pohpohlanacak hep ,bunu istiyor.rol yapacaksın arkadaşım,başka çare yok gibi.

Benim kvde de ağlıyor arada. Pek fazla uğraşmıyorum sussun diye. Ağlar ağlar susar. Bence sende kendini yıpratma. Üstüne düştükçe sıkıyor.

Ne güzel duygusal kadın keşke benim kv de de öyle olsa benimki alay eder benim gözlerim dolunca o kadar katı yani düşün.

Back
X