- 8 Nisan 2017
- 57.248
- 305.752
- 698
- Konu Sahibi aycaelif1884
Başlığa cevap :evet uzaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babam 72 yaşında annem 64. Dört aylık bebeğe bakabilirim tabii ki ama işe de gitmem gerekiyor. İşteyken birine bırakmam lazım.
Kendinizi bebek bakmayı bilmiyorum tek başıma büyütemem diye neden sartlandırıyorsunuz ki?Benim ilk bebeğim. Bebek bakmayı bilmiyorum. Ayrıca erken doğum riskim var. Kaynanam 50 yaşında annem 64.
Benim ki istesem bakar gibi. Bende ilk çocuğuma hamileyim kv ve annemlerle aynı şehirdeyim. İlk aylar için yeni torun heveslerini alsınlar diye gelip gitme, kalmalarını yada yardımcı olmaya çalışmalarını isterim. ama açıkçası bir yandan da istemiyorum çünkü başımda öyle yap böyle tut denmesinden ne yapacağımın söylenmesinden hoşlanmam. Yapar öğrenirim her işi kafasında, Kimseye ihtiyaç duymayan tiplerdenim. Ama heves kırmamak adına olabilir gözüyle bakıyorum.Merhaba arkadaşlar. Yakında doğum yapacağım Allah izin verirse. Annemin yanında yani memlekette doğum yapacağım. Doğumdan sonra da dört ay annemin yanında kalacağım. Çünkü görev yaptığım yerde kimsemiz yok. Biraz büyütüp öyle gideceğim. Neyse geçen kayınvalidem ile konuşuyoruz. Bana diyor ki annen seninle gelsin de orada da baksın. Dalga geçer gibi! Kendi emekli evde oturuyor. Bir işi gücü yok gelmiyor. Benim annemin kalp hastası (72 yaşında) babamı evde bırakıp gelmesini bekliyor. Yanlış anlamayın kayınvalidem benim çocuğuma bakmak zorunda değil ama insan karşı tarafa bunu teklif ederken de utanır. Haksız mıyım?
Kötü bisey dememiş ki kv açıkça bakmam demiş, ki bakmak zorunda da değil, sizde bir daha teklif etmeyip başka alternatifler bulun, henüz çocuğum yok ve bende çalışan bir insanim kv bakmam derse zorlamam, zaten ilk tercihim anneler değil bakıcı, çocuk doğurcam diye kimseyi bunaltamam sonuçta...Merhaba arkadaşlar. Yakında doğum yapacağım Allah izin verirse. Annemin yanında yani memlekette doğum yapacağım. Doğumdan sonra da dört ay annemin yanında kalacağım. Çünkü görev yaptığım yerde kimsemiz yok. Biraz büyütüp öyle gideceğim. Neyse geçen kayınvalidem ile konuşuyoruz. Bana diyor ki annen seninle gelsin de orada da baksın. Dalga geçer gibi! Kendi emekli evde oturuyor. Bir işi gücü yok gelmiyor. Benim annemin kalp hastası (72 yaşında) babamı evde bırakıp gelmesini bekliyor. Yanlış anlamayın kayınvalidem benim çocuğuma bakmak zorunda değil ama insan karşı tarafa bunu teklif ederken de utanır. Haksız mıyım?
Benim ilk bebeğim. Bebek bakmayı bilmiyorum. Ayrıca erken doğum riskim var. Kaynanam 50 yaşında annem 64.
16 gün önce doğum yaptım gelmesini beklemiyordum zaten virüs var ama insan bi arar hayırlı olsun kızim der nasılsın der. Aramadi ortada bir şey de yok. Ki sezaryen doğum yaptım ölümden döndüm desem yeridir. Sıkıntılı bir süreç yaşadım. İşte böyle yaptıkça bende soğuyorum bundan sonra bende aynı davranacağım bitti. Yeminle birine desem üstüme güler, yaptığından ben utanıyorum. Kirk yabancı aradı yaa. Siyasi partilerden bile arayıp tebrik ettiler yaa komedi gibiNe bakması 10 dk mesafe var aramızda buna rağmen doğuma gelmedi. Oğlu anne gelmicekmisin torun görmeye dedikçe gelmedi. (Genel yapısı bu hiç bir kimsenin zor gününde olmaz bana özel değil yani) Daha neler neler. Sorsan çok sever, ölür, biter ama ben inanmam. Hiç de umrum da değil. Kendime doğurdum kimseye değil seven sever sevmeyen sevmez. Bakmak zorunda da değiller tabi ki ama bazen lafları, yaptıkları kırıyor. Eskiden çok samimi olan ben şu an değil buz dolabı onlara derin dondurucuyum![]()
Eşimin anneannesinin bi lafı var hee bakayy ama gözlerinanBaşlığa cevap :evet uzaktan
Taaa memleketin öbür ucundan gelip bakar. Hatta benden daha iyi bakar. Buna rağmen ne anneme ne de kaynanama bu yükü yüklemem. Birazcık kendinize güvenin. Annelik iç güdüsü ile bence çok güzel de bakarsınız. Zaten döndüğünüzde 4 aylık olmuş olacak. Hamilesiniz. Erken doğma da riski var. Böyle şeyleri düşünmeyin. Ben altında eşim işe birlikte kalkabilirim deyin. Üzmeyin kendinizi.Merhaba arkadaşlar. Yakında doğum yapacağım Allah izin verirse. Annemin yanında yani memlekette doğum yapacağım. Doğumdan sonra da dört ay annemin yanında kalacağım. Çünkü görev yaptığım yerde kimsemiz yok. Biraz büyütüp öyle gideceğim. Neyse geçen kayınvalidem ile konuşuyoruz. Bana diyor ki annen seninle gelsin de orada da baksın. Dalga geçer gibi! Kendi emekli evde oturuyor. Bir işi gücü yok gelmiyor. Benim annemin kalp hastası (72 yaşında) babamı evde bırakıp gelmesini bekliyor. Yanlış anlamayın kayınvalidem benim çocuğuma bakmak zorunda değil ama insan karşı tarafa bunu teklif ederken de utanır. Haksız mıyım?
Ben de 3 gün hastane de yattım ben de ölümden döndüm bir de korona yoktu o zaman. Sizin ki de benim k. Valideye benziyor sanırım. Napcan kendileri kaybetti. Bu ara da bebeğiniz sağlıkla büyüsün16 gün önce doğum yaptım gelmesini beklemiyordum zaten virüs var ama insan bi arar hayırlı olsun kızim der nasılsın der. Aramadi ortada bir şey de yok. Ki sezaryen doğum yaptım ölümden döndüm desem yeridir. Sıkıntılı bir süreç yaşadım. İşte böyle yaptıkça bende soğuyorum bundan sonra bende aynı davranacağım bitti. Yeminle birine desem üstüme güler, yaptığından ben utanıyorum. Kirk yabancı aradı yaa. Siyasi partilerden bile arayıp tebrik ettiler yaa komedi gibi![]()