Kadın belki dert etmiyor bu durumu, ortak olacak olsa teyzeye ona buna yayar mı kaynana?Söyle cnm ona da yazık ilk torunu olacak diye heyecanla bekliyor dur paylaş cnm oda bilsin derdine ortak olsun
Bende diğer arkadaşa katılıyorum. dert paylaşacak biri olsa baskı yapmaz. Günümüzde çoğaldı bebek sahibinolamama gbi durumlar.aklinin bı köşesinden bile geçip ona göre konuşması etmesi gerekir. .Söyle cnm ona da yazık ilk torunu olacak diye heyecanla bekliyor dur paylaş cnm oda bilsin derdine ortak olsun
+111Çok istiyorsa sen doğur bir tane daha derim
Ben kaynamla arkadaş gibiyiz onun için öyle söyledim tabi cnm bazılarını bilememKadın belki dert etmiyor bu durumu, ortak olacak olsa teyzeye ona buna yayar mı kaynana?
Derdin varsa annenle paylas konu sahıbı.
Kaynanan senın dert ortagın degıl, olmayacakta
Zaten buradaki kaynana biraz sınırlarını bilmiyorKadın belki dert etmiyor bu durumu, ortak olacak olsa teyzeye ona buna yayar mı kaynana?
Derdin varsa annenle paylas konu sahıbı.
Kaynanan senın dert ortagın degıl, olmayacakta
Ne mutlu size, daim olsun.Ben kaynamla arkadaş gibiyiz onun için öyle söyledim tabi cnm bazılarını bilemem
Hıc sorma, onun hemen olmus belli ki. Bu tip kafalar soyle oluyor genelde, sevıstık oldu. Sevisince olur cunku?Zaten buradaki kaynana biraz sınırlarını bilmiyor
Etrafa doğursun diyor zaten çalışmıyor diyor da diyor
Ben buradan rahatsız oldum müdahil olmaya çalışmasından
Bende diğer arkadaşa katılıyorum. dert paylaşacak biri olsa baskı yapmaz. Günümüzde çoğaldı bebek sahibinolamama gbi durumlar.aklinin bı köşesinden bile geçip ona göre konuşması etmesi gerekir. .
Teşekkürler cnmNe mutlu size, daim olsun.
Kaynanası gıdıp teyzeyi elcı koyuyor araya cocuk yapsın soyle diye son derece hadsiz davranıs.
Cocuk yapsın? Sankı mercimek corbası istiyor.
2 yıldırNe munasebet paylasacaksın?
Kac yıllık evlısınız?
Ay sinir oluyorum böyle kv lere benimkide böyle çok cocuk istiyorsan sen yapta biz sevelim dedim en son. Asla anlamıyorlar herkes istediği zaman yapar onlaramı sorcaz çocuk yaparken. Sen ağzının payını vermediğin sürece sürekli sorcakTabii arada benim ağzımı yokluyor ama kaynanam torun istiyor, pek yüzüme söylemez ama bacısının kızına söylede çocuk yapsın artık nasıl olsa çalişmiyo demiş.
Ama malesef bazi nedenlerden dolayi pcos filan hemen hamile kalamiyorum tedavi sürecim var. Kaynanam bunu bilmiyor sizce paylaşayımmı yoksa dememem en doğrusumu belki söylesem onun baskısında kurtulurum anlayış gösterir diyorum ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?