Kaynananız çoçuk baskısı yaparsa

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
788
73
Tabii arada benim ağzımı yokluyor ama kaynanam torun istiyor, pek yüzüme söylemez ama bacısının kızına söylede çocuk yapsın artık nasıl olsa çalişmiyo demiş.
Ama malesef bazi nedenlerden dolayi pcos filan hemen hamile kalamiyorum tedavi sürecim var. Kaynanam bunu bilmiyor sizce paylaşayımmı yoksa dememem en doğrusumu belki söylesem onun baskısında kurtulurum anlayış gösterir diyorum ama bilemedim

Kesinlikle deme. Ben dedim yedgime ictgime giydgime herşeye karışır oldular. Ne kadar çaba gösterdiğini görmediler .yapamadı edemedi aslında şunu yapmasi lazım vs. Lafları hiç kesilmedi.Sonra mesafe koydum biraz iyice koptular . Tüp bebek okumsuz oduu falan arayıp sormadılar. . Baskısını nasıl yok edebilirsin bilmiyorum. Nasipte varsa vs diye geçiştiebilirsin belki.

Söyle cnm ona da yazık ilk torunu olacak diye heyecanla bekliyor dur paylaş cnm oda bilsin derdine ortak olsun
Kadın belki dert etmiyor bu durumu, ortak olacak olsa teyzeye ona buna yayar mı kaynana?
Derdin varsa annenle paylas konu sahıbı.
Kaynanan senın dert ortagın degıl, olmayacakta

Söyle cnm ona da yazık ilk torunu olacak diye heyecanla bekliyor dur paylaş cnm oda bilsin derdine ortak olsun
Bende diğer arkadaşa katılıyorum. dert paylaşacak biri olsa baskı yapmaz. Günümüzde çoğaldı bebek sahibinolamama gbi durumlar.aklinin bı köşesinden bile geçip ona göre konuşması etmesi gerekir. .

Çok istiyorsa sen doğur bir tane daha derim
+111

Çok çocuk sevesi varsa doğursun bir tane daha onu sevsin.
Hazır olmayana, çocuk yapmayana baskı kurulmasından nefret ederim. Belki bir problemi var sen ona baskı yaptıkça kırılıyor. Belki istemiyor belki şuan durumu müsait değil. Ne düşüncesiz insanlar var.

Ve hayır söyleme, gün gelir yüzüne çarpar çok üzülürsün.

Kadın belki dert etmiyor bu durumu, ortak olacak olsa teyzeye ona buna yayar mı kaynana?
Ben kaynamla arkadaş gibiyiz onun için öyle söyledim tabi cnm bazılarını bilemem

Hiçbirsey söylemeyin, kardeşinin kızı aracılığıyla size çocuk yapsın diye haber gönderen kayinvalide, aman bizim gelinin çocuğu olmuyormuş diye söylenir,yine siz üzülürsünüz.

Son düzenleme:
Zaten buradaki kaynana biraz sınırlarını bilmiyor
Etrafa doğursun diyor zaten çalışmıyor diyor da diyor
Ben buradan rahatsız oldum müdahil olmaya çalışmasından

Sorarsa hayirlisi ne zamansa o zaman olur ins deyip gec bence. Uzun uzun aciklama yapma. Ister ilk torunlari olsun ister 8. Farketmiyor ki bunlarda hep bir sorma modundalar.
Benim 1 oglum var 2. ci baskisini iliklerime kadar hissettiriyorlar sagolsunlar Annemi hallediyorum kv dem hortluyor, onu hallediyorum copleri almaya gelen abla basliyor 2. yi yapmiyor musun
Bende cok doluyum kusura bakma

Ben kaynamla arkadaş gibiyiz onun için öyle söyledim tabi cnm bazılarını bilemem
Ne mutlu size, daim olsun.
Kaynanası gıdıp teyzeyi elcı koyuyor araya cocuk yapsın soyle diye son derece hadsiz davranıs.
Cocuk yapsın? Sankı mercimek corbası istiyor.

Zaten buradaki kaynana biraz sınırlarını bilmiyor
Etrafa doğursun diyor zaten çalışmıyor diyor da diyor
Ben buradan rahatsız oldum müdahil olmaya çalışmasından
Hıc sorma, onun hemen olmus belli ki. Bu tip kafalar soyle oluyor genelde, sevıstık oldu. Sevisince olur cunku?
Halbuki mucizenin ta kendısı hamıle kalabilmek, gel de anlat.

Ne mutlu size, daim olsun.
Kaynanası gıdıp teyzeyi elcı koyuyor araya cocuk yapsın soyle diye son derece hadsiz davranıs.
Cocuk yapsın? Sankı mercimek corbası istiyor.
Teşekkürler cnm
Haklısın

Ay sinir oluyorum böyle kv lere benimkide böyle çok cocuk istiyorsan sen yapta biz sevelim dedim en son. Asla anlamıyorlar herkes istediği zaman yapar onlaramı sorcaz çocuk yaparken. Sen ağzının payını vermediğin sürece sürekli sorcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…