- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Kimseye bısey acıklama.2 yıldır
Ay ben bu konuda çok dertliyim hiç konuyu dağıtmayayımHıc sorma, onun hemen olmus belli ki. Bu tip kafalar soyle oluyor genelde, sevıstık oldu. Sevisince olur cunku?
Halbuki mucizenin ya kendısı hamıle kalabilmek, gel de anlat.
Sevısmıyor olabilirsiniz, sevisin bence?Ay ben bu konuda çok dertliyim hiç konuyu dağıtmayayım
Valla sevişiyoruz diye biliyorum ama belki doğru mu yapmıyoruz acabaSevısmıyor olabilirsiniz, sevisin bence?
Sevisince oluyor cunku hemen
Konu sahıbı, sende ustunde baskı hissetme hıc hayatına kocana bak.
Hahahhaha ay aynen iyi güldümSorarsa hayirlisi ne zamansa o zaman olur ins deyip gec bence. Uzun uzun aciklama yapma. Ister ilk torunlari olsun ister 8. Farketmiyor ki bunlarda hep bir sorma modundalar.
Benim 1 oglum var 2. ci baskisini iliklerime kadar hissettiriyorlar sagolsunlarAnnemi hallediyorum kv dem hortluyor, onu hallediyorum copleri almaya gelen abla basliyor 2. yi yapmiyor musun
Bende cok doluyum kusura bakma
Hahahahaha ilki yapanda kurtulamıyor bunlardan deseneSorarsa hayirlisi ne zamansa o zaman olur ins deyip gec bence. Uzun uzun aciklama yapma. Ister ilk torunlari olsun ister 8. Farketmiyor ki bunlarda hep bir sorma modundalar.
Benim 1 oglum var 2. ci baskisini iliklerime kadar hissettiriyorlar sagolsunlarAnnemi hallediyorum kv dem hortluyor, onu hallediyorum copleri almaya gelen abla basliyor 2. yi yapmiyor musun
Bende cok doluyum kusura bakma
Giggles sana soruyorlar mı cocuk yapmayacak mısınız, yapın diye?Valla sevişiyoruz diye biliyorum ama belki doğru mu yapmıyoruz acaba
Bir de müthiş önlemlerle korunarak deneyeceğim
En kötü huniyle hortumla yapan vardı çocuğu
Allahtan seçenek çok
Allah razı olsun.. inşallahAsla söylemeyin birşey, bu sefer bizim gelinin çocuğu olmuyor diyecek o tip var onda belli. Anlamamazliga gelin, tii ye alın. Bir yandan çocuk için kimseye söylemeden birşeyler yaparsınız. Allah tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inş
Bizimkiler çok çılgın ilk aylardan beri soruyorlarGiggles sana soruyorlar mı cocuk yapmayacak mısınız, yapın diye?
Ya ahhahahhahahHatta bir keresinde kv bana "sen yürürken arkandan baktım da kalçan büyümüş hamile misin?" Demişti. Ben de "yoo yatmaktan büyümüştür" dedim kadına
Bana boyle bebek sorusu ile geldiklerinde, dusunmuyorsunuz dı mı seklinde geliyorlardı.Bizimkiler çok çılgın ilk aylardan beri soruyorlar
Çok iyi fikirBana boyle bebek sorusu ile geldiklerinde, dusunmuyorsunuz dı mı seklinde geliyorlardı.
Olmuyor mu diyecek cesaretleri olmuyordu.
Dusunmuyorsunuz dı mı? Dediklerinde, yo dusunuyoruz ama ben kısırım dıyıp cayımdan bir yudum cekıyordum south park sessizliği oluyordu. Sjsjsjsjsjsjs
KapppakkkBana boyle bebek sorusu ile geldiklerinde, dusunmuyorsunuz dı mı seklinde geliyorlardı.
Dusunmuyorsunuz dı mı? Dediklerinde, yo dusunuyoruz ama ben kısırım dıyıp cayımdan bir yudum cekıyordum south park sessizliği oluyordu. Sjsjsjsjsjsjs
Benim favorim sizden çocuk bekliyorum diyenlerBana boyle bebek sorusu ile geldiklerinde, dusunuyorsunuz dı mı seklinde geliyorlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?