Kaynananız çoçuk baskısı yaparsa

Bence anlatma. Çünkü anlatırsan bu sefer de tedaviyle alakalı başını yiyecek. Seni strese sokacak. Doğru zamanı bekliyoruz de geçiştir. O söyledi diye çocuk yapacak haliniz yok. Rabbim hayırlı zaman da size bir evlat nasip etsin inşallah.

Kızlar eşim üstlenicek durumu.. yani kaynanam tekrar soracak olursa sorun kendisinde olduğunu üzerimize gelmemesini söyleyecek daha fazla üzerime gelmemesi için. Sizce ne kadar doğru böyle yapması ?
Harika.. Eşin en mantıklı fikri üretmiş. Kusuru oğlunda bulunca sessiz sulara gömülür

Ona ne o mu bakacak emzirecek.ne kadar saçma şey .çalışma hayatınıza dönünce çocuğa kim bakacak . kimin fiziği bozulacak.sanane kadın ben kulukca makinesim deyin yada demeyin gıcık oluyorum böyle insanlara

Söylemeyin bence sedece bizde artık düşünüyoruz rabbim nasip ederse diyin herşey bilmesine gerek yok

Hic baskı hissetmeyin cunku siz bunu hissedip dışarı yansıtıp açıklama yapmaya çalışırsanız karakterinizin naif olduğunu görüp size daha çok yüklenirler. Ben 7 yil cocuk yapmadım istemedim. Esimin annesi her dediğinde anne yap Birtane sevelim. Bu yastan sonrada ne guzel olur senin çocuğun dedim. Gülüp geçtim. Kadin baktı cevap bu sustu. Ardından başka soranlara valla esim istemiyo ben kendim bölünerek cogalamiyacagima göre yapcak bisey yok dedim geçtim. Ona acik kapi bırakmadım derdimi anlatmaya çalışmadım cunku oyle yapmak zorunda değilim gelinim diye. Hoşuma giden şekilde espriyle gecistirdim kalp kırmadım. Benim kayinvalide sessiz kadin değildir fena ve zor bir kadındır. Anlatmayın derim başkasına anlatan kayinvalide öğrendiğinde herkese anlatır ve size çok müdahale eder. Oda stres yaratır.

Kızlar eşim üstlenicek durumu.. yani kaynanam tekrar soracak olursa sorun kendisinde olduğunu üzerimize gelmemesini söyleyecek daha fazla üzerime gelmemesi için. Sizce ne kadar doğru böyle yapması ?
Bence çok iyi. Oğluna laf etmez, edemez ama sende olduğunu bilseydi beynini kemirirdi. En azından bu şekilde susar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…