- 17 Haziran 2025
- 145
- 68
- 13
- Konu Sahibi Birsorusorabilirmiyim
-
Siz önce bir yazın en ağır şeyi bizde ona göre size yol gösterelim.Sizden daha ağırını duyunca ne olacak??? ohh ne !!! Benim ki yine iyiymiş diye tatmin mi olacaksınız??!Senin neydi?
Senin neydi?Senin neydi?
Bu mudur derdinizSenin neydi?
Kaynanam bana agir bir kelime soyleyemezSenin neydi?
Banane senin cinsel hayatından, üreme sağlığı durumum seni ilgilendirmez deseydin.ben ceket atılsa hamile kalıyordum diyerek laf soktu . Şuan bebek psikolojimi sizler düşünün
Eltimle beni kıyaslıyordu fiziksel olarak. Ben de o da benim gibi aynı dedim. Ama onun en azından göğüsleri büyük dedi.ben ceket atılsa hamile kalıyordum diyerek laf soktu . Şuan bebek psikolojimi sizler düşünün
Eltimle beni kıyaslıyordu fiziksel olarak. Ben de o da benim gibi aynı dedim. Ama onun en azından göğüsleri büyük dedi.
İyi ki zamanında biri bu lafı etmiş, doğurganlıkta nirvana.....bunu diyene ceketin kimin olduğununda bir önemi yok o zaman demek isterdim ,ama işin ucu başka yerlere dokunur.Hadsiz ve sınır bilmeyen insana çat diye söylense ne güzel olur ....ben ceket atılsa hamile kalıyordum diyerek laf soktu . Şuan bebek psikolojimi sizler düşünün
Oglunun avuclarini dolduruyor o bana yeter anne deseydin . Böyle bel altı cevaplar verip itin gtune sokunca susuyorlar.Eltimle beni kıyaslıyordu fiziksel olarak. Ben de o da benim gibi aynı dedim. Ama onun en azından göğüsleri büyük dedi.
Bende kedi gibisi ha bire firtlatabiliuosun anne derdim. Kayın aile ile aşırı bir saygı sınırı olması gerektigini düşünüyorum ama bazıları zorla gel beni boz diyor .İyi ki zamanında biri bu lafı etmiş, doğurganlıkta nirvana.....bunu diyene ceketin kimin olduğununda bir önemi yok o zaman demek isterdim ,ama işin ucu başka yerlere dokunur.Hadsiz ve sınır bilmeyen insana çat diye söylense ne güzel olur ....
Salakmışım o zaman şok olmuştum cevap bile verememiştim yeni evliydim. Eşime söylemiştim o uyarmıştı. Neyseki şuan görüşmüyorum kafam çok rahat.Oglunun avuclarini dolduruyor o bana yeter anne deseydin . Böyle bel altı cevaplar verip itin gtune sokunca susuyorlar.
Yorumunuzu iyiye yoruyorum , teşekkürlerSiz önce bir yazın en ağır şeyi bizde ona göre size yol gösterelim.Sizden daha ağırını duyunca ne olacak??? ohh ne !!! Benim ki yine iyiymiş diye tatmin mi olacaksınız??!
evetBu mudur derdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?